Slm herkeze ii gunler benim 40+ warriorum war 3 farmla kasiyorum 2handed warriorun yanina bard actim ama bir tek hızı ile nousesi var nouse super lafin yoq ama benim burada kullanabilecegim baska bi skill warmi ve cleric te hangi skilleri ben kullanabilirim kendime verdigimdeim kılıcı aldıgımda kalır simdiden cok tskkurler.... ve 2haded + bard acmis biri varsa soliyebilirmi yine olsa yine acarmiydi ??? bende biraz pismanlık oldu sankı ama buradaki yorumlara gore cizecem artiq yolumu
clericde holyword, recovery division ve bless spell kalır.
Zayn Noise İşe Yarar Ama Giant Ve Sampiyon Cıktıgında Yine Dalacak Kosu İçin Derken Oda Yuzukcude Satılıyor :)
Sence Bu Sekilde Olunca Ne Kadar Yararı var ?
Birde Cleric Düşünelim
Giant Cıktı Karsına Kendim İcin Söylüyeyim 67 LwL Karra Balik Giantı Cıktı Kacamıyorsun Her Sekilde Öldürmen Gerekiyor
Yapacagın İş Kolay :) Clericde Bles Spell Ve Recovery Acacaksın Roque Crosbow Extremeyi kapatıp Zerkle Dalıyorum Bana Bless Spellsiz Vurdugu Zaman 1400 Vuruyor Ama Bless Spell Actıgımda 300 400 Arası
İtemlerim Saglam Olsa 100 ile 200 Arası Olur Demek İstediğim Str Charlar Bile Cleric Gerekiyor :)
Koşmak İcin Yuzukcuden Pot Alıyorum Bu Kadar :)
tskkurler arkadaslar elinize klavyenize saglık doneyim burdan bari byby bbard merhaba cleric hayirli olur inş. tekrar saolun yorumlar icin
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Zayn Noise İşe Yarar Ama Giant Ve Sampiyon Cıktıgında Yine Dalacak Kosu İçin Derken Oda Yuzukcude Satılıyor :)
Sence Bu Sekilde Olunca Ne Kadar Yararı var ?
Birde Cleric Düşünelim
Giant Cıktı Karsına Kendim İcin Söylüyeyim 67 LwL Karra Balik Giantı Cıktı Kacamıyorsun Her Sekilde Öldürmen Gerekiyor
Yapacagın İş Kolay :) Clericde Bles Spell Ve Recovery Acacaksın Roque Crosbow Extremeyi kapatıp Zerkle Dalıyorum Bana Bless Spellsiz Vurdugu Zaman 1400 Vuruyor Ama Bless Spell Actıgımda 300 400 Arası
İtemlerim Saglam Olsa 100 ile 200 Arası Olur Demek İstediğim Str Charlar Bile Cleric Gerekiyor :)
Koşmak İcin Yuzukcuden Pot Alıyorum Bu Kadar :)
clerıc ıcın gereken sp yı ve hızlı kosmanın malıyetını unutuosun.
Sana Şöle Anlatıyım 90 lvl warrior olarak 90 a kadar kasıcaksın ztn sana gereken hız bunu bardla yapıosun ağır bi karakter warrior biliosun hız cok onemlı kalıo ki arkadaslarınd dediği gibi satılıo ama ona para yetiştirmek zor 90 a kadar bardla git 90 a geldiğinde bardın sana hiçbi yararı olmuycaktr işte o zaman bardı 0 a çekip clericigi acıcaksın çok zor bişi deil bu inan bana akıllıca olanı bu ... ßenim düşüncem bu Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Sezo27
Sana Şöle Anlatıyım 90 lvl warrior olarak 90 a kadar kasıcaksın ztn sana gereken hız bunu bardla yapıosun ağır bi karakter warrior biliosun hız cok onemlı kalıo ki arkadaslarınd dediği gibi satılıo ama ona para yetiştirmek zor 90 a kadar bardla git 90 a geldiğinde bardın sana hiçbi yararı olmuycaktr işte o zaman bardı 0 a çekip clericigi acıcaksın çok zor bişi deil bu inan bana akıllıca olanı bu ... ßenim düşüncem bu Saygılar...
Bence bi warrior.un kuLLanması gereken en ii taktik ;)
Warriorsan cleric açman daha iyi olur, hızı artıran bilmemne npcde satılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Canhatti
quote:
Orjinalden alıntı: Sezo27
Bence bi warrior.un kuLLanması gereken en ii taktik ;)
bencede onu dinle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme