bnde asus k52jc var ama call of duty 5 modem ware oynarken donuyoo geçen gün gold bilgisayarda çalışan eleman aynısından bnde var bnde oynuyorum donmuyor diyoo ew arkadaşımda daaynı özellikte toshiba var şimdi 1 tanede hp aldık o da aynı özellkte donmuyor benmki neden donuyor bir olan varsa lütfen bna yardımcı olsun sorun bnm pc de mi yardım edinnn
a.slm
nasıl bir başlık nasıl bir konu
quote:
Orijinalden alıntı: john_deere_72
bnde asus k52jc var ama call of duty 5 modem ware oynarken donuyoo geçen gün gold bilgisayarda çalışan eleman aynısından bnde var bnde oynuyorum donmuyor diyoo ew arkadaşımda daaynı özellikte toshiba var şimdi 1 tanede hp aldık o da aynı özellkte donmuyor benmki neden donuyor bir olan varsa lütfen bna yardımcı olsun sorun bnm pc de mi yardım edinnn
cünup kalmış pc in bi banyo yaptır kendıne gelir
a.s
eğer bu donmalar anlık donmalar ise büyük ihtimal hdd den kaynaklanıyo maalesef asus dandik 5400 rpm hdd koyuyo ve oyunlarda anlık takılmalar yaşanıyor
eğer uzun şekilde takılmalar oluyorsa birçok sebebi olabilir virüs vs ekran kartının en son güncel driver yükle adam gibi bi programla tarat gereksiz çalışan programları kapatıp tekrar dene
büyük olasılıkta hdd den dolayıdır ama kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme