Şimdi Ara

SLINGBOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Almanyadan kendime bir SLINGBOX satin aldim. SLINGBOX PRO HD modelini. Bu cihazi daha once kullanmis olan arkadaslardan biraz yardim talebim olacak. ben bu cihazi simdi Turkiyeye kuracagim. Orada evimde ADSL baglantim var amacim HD yayin almak degil goruntu alsam yeter. Bu yayini evden aktarirken oncelikle ilk ayarlari yaparken dikkat etmem gereken yada ADSL saglayicimdan degistirmem gereken bir ayar varmi. (Mesela Static Ip, vb.)
    Bunun yani sira devamli izleyebilmek icin nasil bir duzenek gerekiyor. Diyelimki evde degilim ve elektrikler kesildi cihaz tekrardan aktif oluyormu otomatik. Uzaktan ayar yapma sansimiz varmi cihaza. Evimde bulunan mevcut uydu alicilari nasil kontrol edecegim. kumanda buyuk sorun oluyormu.
    Bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

tesekkurler

Youtube da bazi reviem larda HD video upload icin 5mb hiz gerekiyor dediler.
    Bunun uzerine Turkiyede buyun saglayicilara baktim. Fiber optik de dahil olmak uzere 1 MB uzerinde surat yok.
    HD olmayan kutuda is gorur gibi gozukuyor su anda. Onu deneme yontemine gidebilirim ama daha tam emin olamadim alma konusunda.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.