Şimdi Ara

Slim Sıfır PSP'ler Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 1'e kadar telefonlara cevap veremeyeceğim, lütfen saat 1'den sonra telefonlaşalım.

Slim Sıfır PSP'ler Burada

PSP KAMPANYASI BASLAMISTIR

"PSP'ye yeniden aşık olacaksınız."

Eski kasa PSP'ye göre bir kıyaslama vardır hemen aşağıda.

* 100 gr. haffifleme

* %20 oranında bir incelme.

* Pil ömrünün daha uzun olması

* Daha parlak bir ekran

* Hoparlörler öne alındığından daha yüksek ses

* USB'den şarj edebilme özelliği

* TV out çıkışı

Yükleyeceğimiz 3.90 M33-2 versionu ile hiç bir UMD diske ihtiyaç duymadan
    eski PSP'lerde olduğu gibi bütün kopya iso oyunları atıp oynayabileceksiniz.
    İnternete bağlanabileceksiniz. PS1 oyunlarını oynayabileceksiniz. Kopya oyun oynatma özelliğinin
    yanında orjinal yapılabilen bütün fonksiyonlarından faydalanabileceksiniz.

Paket içeriği:

*PSP

*Şarj aleti

*Li-ion batarya

+Ek olarak

* USB kablo (bu kablo sayesinde PSP'ye veri aktarımında bulunursunuz, oyunları, filmler,
    müzikleri bu kablo aracılığı ile yüklersiniz)

PSP slim fiyat: 280 ytl.

PSP ile ilgili olabilecek bütün aksesuarlar mevcuttur. (memory stick, kılıf, taşıma çantası vs...)

NOT: ÖLÜ PIXEL GARANTİSİ VARDIR. BİR TANE BİLE ÖLÜ PİXELİNİZ OLMAYACAK.

Yer: Bakırköy-İSTANBUL (İstanbul Caddesi Üzerinde, Carousel'in bulunduğu caddedir)

Tel: 0536 480 55 03
    İş Tel: 0212 571 30 71

NOT:

Bir ricamız var!

Sözümüz özellikle bizden alışveriş yapanlaradır. (Diğer PSP kullanıcıları da bunları dikkate
    almaları faydalarınadır)

Zaman içinde bazı yeni çıkan oyunlar güncel verison isteyebilir, bu gibi durumlarda verisonu
    değiştirmek gerekecektir. Sene de 2 ya da en kötü ihtimalle 3 kere bu duruma ihtiyaç duyulabilir.

Lütfen version değiştirme işlemlerini siz yapmayınız.Bu konuda çok dikkatli olun.
    Gerekli olmadığı sürece verison değişikliği yapmayın/yaptırmayın. Bu da olabilecek en riskli iştir.
    Bizden PSP almış iseniz zaten bunu siz yapmayın direkt olarak bize getirin veya bir şekilde gönderin.
    Kargo masrafınız olacaktır en fazla, çünkü yaptığımız bu uygulamadan bunun için ücret alınmyacaktır,
    yani eğer bizden PSP almış iseniz bundan bir ücret talep edilmeyecektir. Bu hizmetten sınırsız
    olarak faydalanacaksınız.
    Vakit ayırıp okudğunuz için teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Alıyorum hocam.sizi arayacağım bugün...
  • Dün bir tane psp aldım dükkanından ilgin ve alakan için tekrar teşekkürler. sağolasın

Dükkanında hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah.
  • iyi fiyat ama en azından taşıma çantası kılıf gibi şeyler hediye verilebilirdi. Teşekkürler
  • ya bende bir oyun delisi olarak aslında istiyorum bir psp fat te olabilir benim için farketmez acaba ücretler nekadar şuan
  • Vallahi kardeş ben aldım çokda memnunum ben grafiklere önem veririm.Psp den bu kadar başarı beklemiyordum açıkcası.Beni tatmin etti.tanıdığın yada çevrende birinde varsa bakmanı tavsiye ederim.hemen alırsın bence en son çıplak 280 di. Khalkedon arkadaşta
  • ya demin arkadasın sitesine baktım dün baktıgımda 280 idi suanda 300 YTL :/ neden bu zaman $ da yukselmedi ama boylede ei bi fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende istde olsam kesin alacağım yer orası olurdu
  • Süpersin.Detayları öğrenmek istiyorum ama kardeşim.
    Üretim yılı model falan.Bir de sıfır mı 2. el mi??
    ** İmzamda da gördüğünüz üzere , laptopumun kaç '' (inch) olduğunu nasıl öğrenebilirim, çanta almak için..
  • hadi cevap :)
  • Neden cevap gelmiyor acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.