Şimdi Ara

Slim bas kullanan var mı acil bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Punto aracıma ses sistemi yapacam kararsız kaldım sizce slim bas alsam Nasıl olur Sony in var 290 lira 1000wat deniyor ama yada normal 30cm mi alayım bagajı maf etmesin diye böle bi düşünceye girdim yardımcı olursanız sevinirim. İlerde bagaj lazım olacak Çünki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sony Slim bas teneke gibi tonluyor. Tonlama ve az yer istiyorsan alpine veya vibe aktif subwoferlara bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Sony Slim bas teneke gibi tonluyor. Tonlama ve az yer istiyorsan alpine veya vibe aktif subwoferlara bak.

Aynen araştırdım Slimden vazgeçtim Pionnner alayım diyorum dostum sen Alpine mi al diyosun

• Bende sony nin 1800 watt portsuz slim almayi dusunuyorm 420 rms var. Kotu mu sizce bunun yerine onerebileceginiz ayni fiyatlarda olan max 350tl woofeer var mi ?

• Bagaj sıkıntın yoksa ve 30cm bir kutu koyacaksan Pıoneer falan alma Kicker Cvr Veya CVX serisi al yok bagajım dar ama arabada bas olsun ses kalitesi artsın aracın içinde iyi bir bass sesi alıyım yeter diyorsan 20 cm Alpine aktif subwooferlar var anfi derdi olmadan anfisi kendi üstünde ve orjinal teybe direk bağlanması büyük avantaj tüm kabloları içinden cıkıyor 50 liraya montajını yaptırırsın yada kendinde yaparsın az biraz anlıyorsan Alpine gayet başarılı seklide iş görüyor. Aktif subwoofer alcam anfi derdinden kurtulcam ses kaliteli olsun birazda açtığımda arabanın aynası, plakası sallansın diyorsan Vibe Audio 30 cm aktif baslar var bunlar gayet başarılı ve görsel olarak standartlardan üstün cihazlardır. Compact ve normal serileri vardır. Compact olanlar biraz daha az yer kaplar. Aktif subwooferların en iyi yönü kutuları basa göre hesaplanarak yapılmıştır, bu kutuların mdf kalınlıkları diğerlerine göre daha fazladır ve en iyi sesi vereceği litrede olmasıdır.
    bu cihazlar
    VIBE - BLACKAiR-V12ACT
    VIBE - CBR12-ACT
    VIBE - PULSEV12-V4 (Slim)
    VIBE - SLR-12A
    Vibe LITEAIR C12 ( Compact )

Ben anfisi ayrı Subwoofer ayrı alıcam diyorsan onda dikkat etmen anfi-bass uyumu ve bass-kutu uyumu. Piyasadaki kutular hepsi standart olduğundan bunu iyi araştırmalısın ve asla sunta kutu alma alacağın subwoofer kutusunu incele. Portlu olacaksa port genişliği subwooferın kitapçığındaki genişlikten daha geniş olursa ses bozulur dar olursa yine ses bozulur. Alacağın anfinin RMS değeri subwoofer rms değerinden mutlaka fazla olsun ısınıp kesmesin veya ses bozulmasın.

• quote:

Bagaj sıkıntın yoksa ve 30cm bir kutu koyacaksan Pıoneer falan alma Kicker Cvr Veya CVX serisi al yok bagajım dar ama arabada bas olsun ses kalitesi artsın aracın içinde iyi bir bass sesi alıyım yeter diyorsan 20 cm Alpine aktif subwooferlar var anfi derdi olmadan anfisi kendi üstünde ve orjinal teybe direk bağlanması büyük avantaj tüm kabloları içinden cıkıyor 50 liraya montajını yaptırırsın yada kendinde yaparsın az biraz anlıyorsan Alpine gayet başarılı seklide iş görüyor. Aktif subwoofer alcam anfi derdinden kurtulcam ses kaliteli olsun birazda açtığımda arabanın aynası, plakası sallansın diyorsan Vibe Audio 30 cm aktif baslar var bunlar gayet başarılı ve görsel olarak standartlardan üstün cihazlardır. Compact ve normal serileri vardır. Compact olanlar biraz daha az yer kaplar. Aktif subwooferların en iyi yönü kutuları basa göre hesaplanarak yapılmıştır, bu kutuların mdf kalınlıkları diğerlerine göre daha fazladır ve en iyi sesi vereceği litrede olmasıdır.
    bu cihazlar
    VIBE - BLACKAiR-V12ACT
    VIBE - CBR12-ACT
    VIBE - PULSEV12-V4 (Slim)
    VIBE - SLR-12A
    Vibe LITEAIR C12 ( Compact )

Ben anfisi ayrı Subwoofer ayrı alıcam diyorsan onda dikkat etmen anfi-bass uyumu ve bass-kutu uyumu. Piyasadaki kutular hepsi standart olduğundan bunu iyi araştırmalısın ve asla sunta kutu alma alacağın subwoofer kutusunu incele. Portlu olacaksa port genişliği subwooferın kitapçığındaki genişlikten daha geniş olursa ses bozulur dar olursa yine ses bozulur. Alacağın anfinin RMS değeri subwoofer rms değerinden mutlaka fazla olsun ısınıp kesmesin veya ses bozulmasın.

Yorum için cok tşk ederim ses sistem olayından pek anlamıyorum aracım punto orjinal teybine bağlanacak bi şanstır 100 tl ye sıfır roadstar 8040 denk geldi Buna tam olarak ne alayım kapı hoparlörü içinde component alacam ama bass olayına karar veremedim 250 300 tl ye kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin anfi için kapıları söktürdüğüne bile değmez. Orjinal holarlörleri mid ve tiz almak için kulanır elindeki anfiyi satar bir mono anfi ve orta seviye bir bas alırsan ses biraz düzelir, zaten teypten basları kısıp tizleri açtıgında çok yüksek sese kadar ses bozma yapmayacaktır... Companent işine gireceksen kapıları söktürdüğüne değsin en az 70-80w rms değeri olan bir takım alıp takabilirsin bu cihazları ise düzgün bilindik bir markanın en az kanal basına 75w rms veren bir anfisi ile beslersen ses alırsın. Yoksa alacağın ses orjinal sisteminden biraz yüksek ve biraz gürültülü olacaktır. Elindeki roadstar 8040 anfi temiz sinyal verecek bir anfi değil inan bedava verseler böyle bir anfi için oturuo ne montaj parası veririm ne kapıları söktürürüm roadstar 8040 orta seviye kopenant çalıştırır fakat yine seste kalite alamazsın dediğim gibi anfi sinyalden daha çok voltaj basacak ve müzik dinlediğini sanıp yüksek gürültü dinleyecesin. Jbj pıoneer alpine kenwood kicker vb... değişik bilindik markaların anfilerini kulan en azından üzerinde yazan değeri ne ise onu verirler üstünde 2000w yazıp sağlamından 2 takım oval çalıştıramayan çok cihaz var önemli olan yüksek ses almak değil net ses almak olsun.

• quote:

Dediğin anfi için kapıları söktürdüğüne bile değmez. Orjinal holarlörleri mid ve tiz almak için kulanır elindeki anfiyi satar bir mono anfi ve orta seviye bir bas alırsan ses biraz düzelir, zaten teypten basları kısıp tizleri açtıgında çok yüksek sese kadar ses bozma yapmayacaktır... Companent işine gireceksen kapıları söktürdüğüne değsin en az 70-80w rms değeri olan bir takım alıp takabilirsin bu cihazları ise düzgün bilindik bir markanın en az kanal basına 75w rms veren bir anfisi ile beslersen ses alırsın. Yoksa alacağın ses orjinal sisteminden biraz yüksek ve biraz gürültülü olacaktır. Elindeki roadstar 8040 anfi temiz sinyal verecek bir anfi değil inan bedava verseler böyle bir anfi için oturuo ne montaj parası veririm ne kapıları söktürürüm roadstar 8040 orta seviye kopenant çalıştırır fakat yine seste kalite alamazsın dediğim gibi anfi sinyalden daha çok voltaj basacak ve müzik dinlediğini sanıp yüksek gürültü dinleyecesin. Jbj pıoneer alpine kenwood kicker vb... değişik bilindik markaların anfilerini kulan en azından üzerinde yazan değeri ne ise onu verirler üstünde 2000w yazıp sağlamından 2 takım oval çalıştıramayan çok cihaz var önemli olan yüksek ses almak değil net ses almak olsun.

Anladm yalnız mecbur öle olacak roadstar satmam da böyle idare Edecem şimdilik ama kapılar mecburen değişecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.