Şimdi Ara

Slice Tool Kullanımı Adobe Photoshop Cs4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bir süredir photoshop ile uğraşıyorum. Kendimce hoşuma giden web tasarımları yapıyorum. Fakat sanırım bu konuda en çok işime yarayacak photoshop araçlarından birisi Slice Tool. Az çok neler yapabildiğine dair fikrim var. Bu konuda daha fazla döküman yada video eğitimini nereden bulabilirim acaba. Sadece Slice Tool için.

• cs5 indir slice tool ile tasarımını yap.Sonra css ye dökmeye çalış.
  • Çok yardımcı olmadın ama sağol =)
  • haklısın ama kolayca anlatılabilecek birşey değil :)
    Google a PSD yi CSS ye dökmek diye aratırsan belki kaynak bulabilirsin.
  • kardes senin için rapide attım ama uye olmadıgım için galiba 10 indirimde link silinecek.

http://rapid share.com/files/392153599/photoshop_cs2.rar.html

d ile s yi birleştirin
  • Teşekkür ederim hemen indiriyorum
  • benim bildiğim kadarıyla hala adobe tablosuz tasarım konusunda doğru düzgün destek vermiyor. slice tool ile sayfayı bir güzel kesip biçiyorsun ama çıktıyı alınca satırlarca tablo kodu çıkıyor. benim tavsiyem zor olsada eline kağıt kalem alıp hazırladığın objelerin boyutunu hesaplamak. ilk başta zor olur ama bir kere öğrenilirse tadından yenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten hiçbirşeyi ölçüsüz oluşturmuyorum. Herşey belli standartlara sahip şekilde yaratılıyor sayfada. Arka planları falan herşeyi tek tek kesip ayırıyorum ama daha sonra bunu visual studio 2008 de tek tek tablolamak ölümden biraz daha fena =) Açıkçası dreamweaverda hiç kasmadım bugüne kadar. En azından photoshop tablolarsa ben gereken düzeltmeleri VS üzerinden yaparım gibime geliyor. Tek ihtiyacım tabloların kabaca oturtulması =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Zaten hiçbirşeyi ölçüsüz oluşturmuyorum. Herşey belli standartlara sahip şekilde yaratılıyor sayfada. Arka planları falan herşeyi tek tek kesip ayırıyorum ama daha sonra bunu visual studio 2008 de tek tek tablolamak ölümden biraz daha fena =) Açıkçası dreamweaverda hiç kasmadım bugüne kadar. En azından photoshop tablolarsa ben gereken düzeltmeleri VS üzerinden yaparım gibime geliyor. Tek ihtiyacım tabloların kabaca oturtulması =)

işte sorun tablolamada oluşuyor. mesela gradient(tam türkçesini bilmiyorum) verdiğin bir hücre var ve sen bunu slice tool ile kestikten sonra arkaplan olarak atamak istiyorsun. ama bu hücrenin yanındaki hücre uzadığı zaman ortaya iğrenç birşey çıkıyor. ama tablo yerine divleri kullansan böyle bir sorun olmuyor. ama maalesef bunun içinde sağlam css bilgisi gerekiyor. keşke adobe şu psnin save for web seçeneğine adam gibi destek verse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.