Şimdi Ara

Slice-of-life anime önerir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel güç vb olayların fazla olmadığı, aşk romantizm komedi dram türlerinden slice of life anime önerirmisiniz?

Shigatsu wa Kimi no Uso
    Orange
    Haikyuu
    Kaichou wa Maid sama
    Yahari ore no seishun love comedy
    Great teacher onitzuka

bunlara benzer animeler arıyorum, izlediklerim bunlarla sınırlı değil ama

• Relife ve Wolf and Spice

Dram ağırlıklı bir seri istiyorsan Ano Hana

Minami-ke ise yer yer eğlendirici slice of life yönü kuvvetli içinde romantizm barındıran buna karşın dramdan yoksun bir anime serisidir.Çocuksu diyebileceğimiz romantizm anlayışı mecvut bu nedenden dolayı beklentilerini karşılamayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Eylül 2016; 12:33:37 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ano hanayı izledim.

illa hem dram hem romantizm olsun istemiyorum zira shoujou anımelerı zevklr izlerim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 7 Eylül 2016; 13:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzninle bende aynı şekilde ve tür olarakta seinen bir anime önerisi istiyorum. :)
  • Relife konu sahibi için.
    Clannad punpun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce bitirdim :)
  • Şu ana kadar izlediğim animeler arasında Aşk kavramını en iyi anlatan anime Madoka Magica'ydı. Ama özel güçler var ve baya karmaşık bir olay örgüsü var sever misin bilmiyorum.

Bu arada istediğin tanımı okuyunca aklıma direkt Angel Beats geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanaka-kun wa itsumo kedaruge

Sakurasou no pet na kanajo

bunların yanı sıra NHK ni yousuko da öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 13 Eylül 2016; 4:57:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

Relife konu sahibi için.
    Clannad punpun için.

Teşekkürler izlemiştim onu.
  • Aşk olmasa da olur. Komedı ask lise vs her şey olur. Slice of life olsun tek şart o

• Welcome to nhk

• Plastic Memories,Toradora,Sakurasou no Pet na Kanojo,Ano Hana,NHK ni Youkoso,Hyouka,Gin no Saji,Isshuukan Friends ve Clannad ilk etapta aklıma gelenler.

• Welcome to the NHK animesinden çıkardığınız dersler neler bende az önce bitirmiş bulunmaktayım animeyi ve açıkcası büyük bir boşluktayım karakterle neredeyse benzer bir kişiliğimiz var bu nedenle animeyi izleyenlerden çıkarımlarını merak ediyorum
  • Ekşideki başlığını okuyabilirsiniz. Ben baya kendimi sorguladım. Baya etkiledi beni.aslında sefil ana karakterden bir farkım olmadığını anladım.

• antiretro kullanıcısına yanıt
    Kendimi yıpratmamın nedenide bu zaten 3-4 senedir zor zamanlardan geçiyorum tesadüfen izlediğim ama hayatımı tamamen bağdaştırdığım bir anime asıl sıkıntı animenin beni iyice depresif bir hale sokması
  • İşte insanı depresyona sokabiliyor haklısınız.ben ana karakteri oldukça sansli bulmuştum 2 tane çok iyi arkadaşı vardı üstelik Japonyada yasıyordu. Ben ondan daha kötü durumdaydım. Sonra bu durum motivasyon olarak geri döndü bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 26 Ekim 2016; 23:14:21 >
    Bu süreçte neler yaptınız peki özgüveninizi nasıl kazandınız
  • The wind rises falan izlemiştim. kendime bir hedef çizdim yeni bir tutkum olmalıydı. Sonra üniversiteyi kazandım.

Tabi hiç kimse bir filmle bir kitapla değişmez. uzun bir süreç bu.

Haklısın bir hedef belirleyip ilk adımı atmalıyım zor olucak ama deneyeceğim.
  • Kanon,Toradora,Angel beats (biri daha önermiş)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.