Şimdi Ara

SLEP(Secondary Level English Proficiency)Test / geçmek için ne yapmalı,nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi bu sınavı geçmem gerek ama önce biraz bahsedeyim

SLEP test nedir?

SLEP test TOEFL'ın liseler için olanı diyebiliriz. Amerika'da okumak isteyen ve anadili İngilizce olmayan öğrenciler için bu test yapılır ve öğrencilerin 67 üzerinden 45 alması istenir.
    SLEP test toplam 67 puan. Sınav listening ve reading olmak üzere iki bölümden oluşuyor ve toplamda 140 soru

Şimdi ben soruma ve derdime geçeyim;
    Arkadaşlar şimdi ben biliyor musunuz bilmiyorum ama YES(youth exchange and study) sınavının bütün aşamalarını geçtim sınavlar ve mülakatı geçtim geçmesine ama bu aşamalardan sonra bizi SLEP teste aldılar SLEP testi geçemedim. Fakat eğer Amerika'dan kabul edilirsem tekrar ingilizce sınavına çağıracaklar ve geçmem gerekiyor. Öncelikle şunları söyleyeyim anadolu lisesi öğrencisiyim 11. sınıftayım. liseye ilk geldiğim yıllarda berbat bir ingilizcem vardı hiçbir şey bilmiyordum fakat bu yıla kadar fazlasıyla gelişti. Sınavda listeningler çok önemli hiç anlayamadım neredeyse listening geliştirmem için gerçekten geliştirebilecek güzel siteler bilen var mı? yada geliştirmem için başka önerileri olan(dizi falan demeyin yeterince izliyorum ki sınavdaki dinlemelerin dizilerdeki dille ilgisi yoktu) Birde reading bölümü vardı bu kısımda da gramer de takıldım sorun şu ki gramer de zamanlar yoktu as,to,so gibi şıklar vermişti paragrafın içinde bir yeri boş bırakmıştı doldurmamızı istiyordu 4 ş
    ıktı işt
    e.

birde şöyle bir online ingilizce geliştirme sitesi buldum parayla falan kayıt olman gerekiyor:
    http://googletr.englishtown.com/online/reviews.aspx
    sizce güvenli midir denemeye değer mi?

cevaplarınız ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.