Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aristotheles

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Bende 36 tl ye gorunce dayanamayip aldim muhtesem bi oyun cikti takildigim bi yer var bu sifre cozne islemini beceremiyorum bi kere becerdim kafadan salliyarak elbet bi teknigi vardir nasil cozcez sifreleri

Kahverengi rakamlar bu sayılar var ama yerleri farklı demek, aynı rakam iki kez kullanılmaz kuralı da var. Kırmızılar bu sayılar yok demek. Bu ipuçları ile bulunabiliyor.

eyvallah gerçekten çözmek çok daha zevkli oldu şimdi :) oyun harbiden 10 numara görebiliceğiniz en güzel ve gerçek dçvüş teknikleri var jtk yapıyor burce lee nin yarattığı dövüş tekniği harbiden muhteşem bir kıyak yaptı psn bu indirim olmasaydı bu güzelim oyunun değerini asla bilemiyecektim oynamaynlar hiç düşünmeden alsın oyunu bedava sayılır

• Arkadaşlar bu oyunda ana görevleri yapmak için haritada belirtilen mavi yada yeşil noktalara mı gitmek gerekiyor? Ayrıca save yapabilmek için illa eve gitmek mi gerekli? Oyunun daha başlarındayım. En son 3-5 kişiyi pataklayıp bi alet ile kod girdim sonra yallah eve save yapmak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar bu oyunda ana görevleri yapmak için haritada belirtilen mavi yada yeşil noktalara mı gitmek gerekiyor? Ayrıca save yapabilmek için illa eve gitmek mi gerekli? Oyunun daha başlarındayım. En son 3-5 kişiyi pataklayıp bi alet ile kod girdim sonra yallah eve save yapmak için...

autosave var, görev tamamlandığında kaydediyor.
  • Arkadaslar ortak arayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz başındayım gerçi ama öyle deli gibi zevk alıp oynadığım söylenemez. Batman'in dövüş sisteminden sonra bu biraz yavan geldi, eee açık dünya unsurlarını da mecburen GTA ile kıyaslıyosun ister istemez oyun geri kalıyor o yönde de.. Ama hikaye fena değil güzel gidiyor, bakalım ilerleyen zamanlarda daha bi sarıcak mı oyun.
  • start a basıp istediğin an save yapabılırsın

bu arada Wei Shen oyuna başlarken eski bir apartman ve evde kalıyor ilerleyen bolumlerde oyun ortalarına dogru yaptıgınız gorevlerden dolayı son derece luks bir daireye tasınıyorsunuz uyanarak o evde baslıyorsunuz ne buzdolabı ne evın cıkıs kapısını bulamıyorsunuz hemen , varoştan rezidans 'a geçiş oyunun özellikle ilerleyişi hikayesi çok iyi oynadıkca oynamanızın amacını ve nerdn nereye geldiğiniz gorup yasıyorsunuz

karakterı geliştirme yenı dovus teknıklerı ogrenme aracla yapılan geliştirmeler vss arac satın alma horoz dovuslerı, fight clup dovuserek para kazanma vss gıbı bırcok farklı mod ayrıca sürat teknelerıyle yapılan yarıslar, motorla, arabayla yapılan yarıslarda fena değil..

(eve gırmenın amacı save degıl monitörden hackledıgınız kameraları kullanarak polise sucluları yakalatma level atlama oyun ılerleyısı yenı gorevlerın cıkması eve gıtmenın amacı kısaca ılerleyısı saglamak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 12 Aralık 2012; 2:04:02 >

• Oyunu ilk açtığımda contuniu seçeneği çıkmıyor, kendim load game yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de böyle mi arkadaşlar?
  • quote:

Oyunu ilk açtığımda contuniu seçeneği çıkmıyor, kendim load game yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de böyle mi arkadaşlar?

aynı
  • Yahu bu kamera hacklemek kadar sacma birsey yok oyundan sogutuyor adami oyun guzel olmus ona lafim yok birisi bana anlatabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

Yahu bu kamera hacklemek kadar sacma birsey yok oyundan sogutuyor adami oyun guzel olmus ona lafim yok birisi bana anlatabilir mi

Çok kolay, öncelikle şifrende aynı rakamlar yer almayacak bu en önemli kural.
    İlk başta, "0 1 2 3" olarak gir rakamları. Daha sonra seni yönlendirecektir.
    Sarı yanmış ise, yanan rakam şifrenin içindeki bir rakam ama yeri farklı.
    Kırmızı yanmış ise, yanan rakam şifrede yer almamaktadır, yerine bir başka rakam dene.
    Yeşil yanmış ise, gözün aydın şifrede doğru yere doğru rakamı koymuşsun.
    Dediklerim hala bir şey ifade etmemişse; buradan bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

quote:

Yahu bu kamera hacklemek kadar sacma birsey yok oyundan sogutuyor adami oyun guzel olmus ona lafim yok birisi bana anlatabilir mi

Çok kolay, öncelikle şifrende aynı rakamlar yer almayacak bu en önemli kural.
    İlk başta, "0 1 2 3" olarak gir rakamları. Daha sonra seni yönlendirecektir.
    Sarı yanmış ise, yanan rakam şifrenin içindeki bir rakam ama yeri farklı.
    Kırmızı yanmış ise, yanan rakam şifrede yer almamaktadır, yerine bir başka rakam dene.
    Yeşil yanmış ise, gözün aydın şifrede doğru yere doğru rakamı koymuşsun.
    Dediklerim hala bir şey ifade etmemişse; buradan bakabilirsin.

Tamam cok tesekkur ederim :)

• quote:

aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Oyunu ilk açtığımda contuniu seçeneği çıkmıyor, kendim load game yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de böyle mi arkadaşlar?

aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

aynı

10-15 saniye bekleyince seçilebiliyor
  • Kamera heklemek arada delirtse de çok güzel oyundu
  • Kovalamaca sahnelerinden biri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Kamera heklemek arada delirtse de çok güzel oyundu

Dostum basit değil mi ?
    Şuan 4 haneli rakamlar var ilerde artıyor mu bilmiyorum fakat 30 saniye falan sürüyor en fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben neden bu tarz oyunları oynayamıyorum. batman gibi denedim ama sevmedim. sevemiyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 14 Aralık 2012; 11:23:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Dostum basit değil mi ?
    Şuan 4 haneli rakamlar var ilerde artıyor mu bilmiyorum fakat 30 saniye falan sürüyor en fazla.

Aynen 30 saniyemi almiyor bile. Ustelik cok eglenceli ve yaratici bence. Kafa aciyor 0 1 2 3'ü ile baslayin, kirmizi renkli cikarsa o sayilari bir daha denemeyin. Turuncu renkli cikarsa, o sayi var ama baska bi yerdedir. Yer degistirip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Dostum basit değil mi ?

Aynen 30 saniyemi almiyor bile. Ustelik cok eglenceli ve yaratici bence. Kafa aciyor 0 1 2 3'ü ile baslayin, kirmizi renkli cikarsa o sayilari bir daha denemeyin. Turuncu renkli cikarsa, o sayi var ama baska bi yerdedir. Yer degistirip deneyin.

Zaten arada dedim hep demedim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.