Şimdi Ara

Slav ve Iskandinav Kızları hayranları(SS''li) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
13
Favori
28.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slav İ, skandinav derken, şu Ukrayna tarafları mı oluyor,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

neden hocam ??

Alıntıları Göster
    Kötüydüm çünkü iyi hissetmiyordum sonra konuyu keşfettim başta gözüm gönlüm açıldı mutlu oldum. Daha sonra belki de ileride böyle kızlarla beraber olamayacağımı düşünüp tekrar kötü oldum :(
    Dünyaya bir kere geliyoruz ve bir erkeğin ömrü boyunca sadece bir kadınla birliktelik yaşaması bana aşırı sıkıcı ve mantıksız geliyor. (aynısı kadınlar için de geçerli olabilir) Evlenmeden önce tadını çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.
    Ve şunu da belirteyim karşılıklı rıza dahilinde ve iki tarafın da bekar olması şartıyla ilişki yaşaması bence etiktir, ahlaksızlık değildir. Asıl ahlaksızlık sevgilisi, nişanlısı olduğu halde veya evliyken başkasıyla birlikte olmak, yani aldatmaktır. Eğer ortada aldatacağınız biri(daha demin bahsettiklerim) yoksa karşılıklı rıza dahilinde yaşanılan ilişkiler gayet makul ve ahlaklıdır. Yani benim düşüncem böyle, diğer fikirlere de akıl, mantık dahilinde olduğu sürece saygı duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam siz buralarda gezer miydiniz yaa? Şu Türkiye'de internet de düzgün değil ki fotolar bile geç yükleniyor bir kampanya başlatsanız hayrınıza

Alıntıları Göster
    Konu Dışı'nı kastediyorsanız hep buralardayım

Kampanyamız da hiç aralık vermeden devam ediyor:

https://internettekalite.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 23 Şubat 2020; 20:55:56 >

• quote:

Kötüydüm çünkü iyi hissetmiyordum sonra konuyu keşfettim başta gözüm gönlüm açıldı mutlu oldum. Daha sonra belki de ileride böyle kızlarla beraber olamayacağımı düşünüp tekrar kötü oldum :(
    Dünyaya bir kere geliyoruz ve bir erkeğin ömrü boyunca sadece bir kadınla birliktelik yaşaması bana aşırı sıkıcı ve mantıksız geliyor. (aynısı kadınlar için de geçerli olabilir) Evlenmeden önce tadını çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.
    Ve şunu da belirteyim karşılıklı rıza dahilinde ve iki tarafın da bekar olması şartıyla ilişki yaşaması bence etiktir, ahlaksızlık değildir. Asıl ahlaksızlık sevgilisi, nişanlısı olduğu halde veya evliyken başkasıyla birlikte olmak, yani aldatmaktır. Eğer ortada aldatacağınız biri(daha demin bahsettiklerim) yoksa karşılıklı rıza dahilinde yaşanılan ilişkiler gayet makul ve ahlaklıdır. Yani benim düşüncem böyle, diğer fikirlere de akıl, mantık dahilinde olduğu sürece saygı duyarım.

Alıntıları Göster
    iş bittikten sonra bana nişanlı olduğunu itiraf eden bir hatunla beraber olmuştum sonra düşündüm bilseydim yaparmıydım diye ama bence bu tamamen kadının ayıbı. valla kimseye böyle bir hatun nasip olmasın insanı mahveder yada ruhun bile duymaz, hatun türktü. ruslar genelde erkeğine çok bağlı ama acayip seksi hatunlar, erkeğine nasıl davranacağını çok iyi bilirler istese 10 dakikada aklını başından alabilir bu tarz özellikler beraber olduğum hiç bir türk kızında yoktu :)
    ben işim gereği şanslıyım tüm kızlar ayağıma geliyor 16 yaşındaki torununu bile teklif eden anneler var anlatsam kitap olur ama neyse bana kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

iş bittikten sonra bana nişanlı olduğunu itiraf eden bir hatunla beraber olmuştum sonra düşündüm bilseydim yaparmıydım diye ama bence bu tamamen kadının ayıbı. valla kimseye böyle bir hatun nasip olmasın insanı mahveder yada ruhun bile duymaz, hatun türktü. ruslar genelde erkeğine çok bağlı ama acayip seksi hatunlar, erkeğine nasıl davranacağını çok iyi bilirler istese 10 dakikada aklını başından alabilir bu tarz özellikler beraber olduğum hiç bir türk kızında yoktu :)
    ben işim gereği şanslıyım tüm kızlar ayağıma geliyor 16 yaşındaki torununu bile teklif eden anneler var anlatsam kitap olur ama neyse bana kalsın.

Alıntıları Göster
    Hocam kadın nişanlı olduğunu sizden gizlediyse sizin hiiç suçunuz yok bence. Sonuçta sizin de dediğiniz gibi kadının ayıbı. Ama nişanlı olduğunu bilseydiniz sizin de ayıbınız olurdu :)

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Konu Dışı'nı kastediyorsanız hep buralardayım

Kampanyamız da hiç aralık vermeden devam ediyor:

https://internettekalite.com/

Alıntıları Göster
    Hocam ben zaten bu kampanyalara ilk çıktığı zamanlarda destek vermiştim. Konusu açılmışken sorayım: imzalamak kolay zaten imzalamıştım ama merka ettiğim konu maddi destek kısmı. Mesela ben Change.org da kampanyaya maddi destekte bulunduğumda o para tam olarak nereye gidiyor ve kampanyaya nasıl bir katkısı oluyor? Eğer bu merakımı giderebilirsem ekonomik olarak müsait olduğumda maddi destek de vermek isterim. Çünkü gerçekten ülkede çağ dışı interneti fahiş fiyatlara kullanıyoruz. En azından bir şeyleri değiştirmeye çalışanlara destek olmuş olurdum. Ama dediğim gibi işte o merakımı gidermem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 23 Şubat 2020; 21:57:50 >
    **Antiblok hareketi

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    yaw ne kadınlar var evlerden ırak bunların yaşı falanda yok. bizim yan mağazada da bekar 50 yaşlarında bir abi var. bizim işler böyle beğendim al parayı ver ürünü hadi güle güle usülü değil çünkü çok pahalı ürünler mecbur biraz sohbet muhabbet gerekirse oturma yemek vs bir sürü şey dönüyor hemen hemen her müşteriyle böyle. neyse bi tane kadın bu abiden bayağı hoşlandı ama yanında kocası vardı adam tuvalete gitmiş yani kocası, bu kadın bizim abiye demiş seneye kocamı evde bırakıp geleceğim buralara birde elini tutmuş falan bunun gibi ne olaylar oluyor. ya bu kadınlar şeytan sana pabucu ters giydirir halı saha maçına yollar hiç anlamazsın bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam ben zaten bu kampanyalara ilk çıktığı zamanlarda destek vermiştim. Konusu açılmışken sorayım: imzalamak kolay zaten imzalamıştım ama merka ettiğim konu maddi destek kısmı. Mesela ben Change.org da kampanyaya maddi destekte bulunduğumda o para tam olarak nereye gidiyor ve kampanyaya nasıl bir katkısı oluyor? Eğer bu merakımı giderebilirsem ekonomik olarak müsait olduğumda maddi destek de vermek isterim. Çünkü gerçekten ülkede çağ dışı interneti fahiş fiyatlara kullanıyoruz. En azından bir şeyleri değiştirmeye çalışanlara destek olmuş olurdum. Ama dediğim gibi işte o merakımı gidermem lazım.

Alıntıları Göster
    Change.org'ta verilen paraların kampanyanın görünürlüğünü artırdığını iddia ediyorlar. Eğer desteklemiş olan varsa o doğrudan bize ulaşmıyor. Yine de düşünmeniz yeter

Ayrıca şu konudan aramıza katılabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/internette-kalite-hareketi-discord-turk-discord-sunucusu--141698615#141698615

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam Discord sunucusuna da katılayım

**Antiblok hareketi
  • Şimdi hak yemeyelim Türk kızların'da da güzel olanlar var ama coğunun karakteri bozuk

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Şimdi hak yemeyelim Türk kızların'da da güzel olanlar var ama coğunun karakteri bozuk
    zaten karakter ilk öncelik

Orijinalden alıntı: S20FE

Slav İ, skandinav derken, şu Ukrayna tarafları mı oluyor,,,
    ukrayna , slav coğrafyası değil mi??
    fotoğraflarını koyduğun kişilerin ölmüş olabilme ihtimalini hiç düşündün mü

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

fotoğraflarını koyduğun kişilerin ölmüş olabilme ihtimalini hiç düşündün mü
    hayır, yaşıyorlar.

bunu nereden çıkardın?

amaç gırgır şamata zaten rahatsız ediciyse mod konuyu silebilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.