Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu takımı Hamza yerine forumdan biz yönetsek şu Astanayı 3lemezsek bende ne adamın ne şerefsizim ulan Hamza hadi her haltı bir mantığa oturtabildim de Sabri ne ulan Sabri mi kurtarıcı Allahın belası ama tabi manevi evladımız bu 10k almadan olmaz ulan sizin oynadığınız topu da hayatınızı da seveyim be koskoca kulüp o Ünal Aysal FTli dönemden sonra nasıl tekrar BAMlı zamana (belki de daha kötüsü Mustafanın her maç 1 kafa golü vardı ) nasıl geri döndü inanamıyorum ya ileri gideceğimize hep embesilce transflerler mali sıkıntı gs evladı gs çocuğu büyük kaptan ayağına kafamıza sıkıyoruz ya da bizim kulübün içinde Aziz Beyin adamları var kulübü aşağı çekiyorlar Yani herhangi bir insan evladı/evlatları böyle saçma kulüp yönetilmez be

• ben bu takimi desteklemem arkadas rezalet yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu GS'nin ilk yediği golü alıp her yerde izlettirmek lazım komedi şov olarak

Bu takım mı Türkiye Ligi şampiyonuymuş derler

• Böyle vasıfsızları td yapanları Allah ıslah etsin. Gs tüm gollerini bala atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Şampiyonlar liginin en zayıf 2 takımı..

Doğru maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

DÖRT GOLÜ DE GALATASARAY ATTI

Ama maç berabere bitti. İsviçreli bilim adamları söz sizde.
  • Adamlar 3 puanı hak etti beyler şanslı ilan biZdik.en az 70 dk tek kale oynadı adamlar

• beyler bu tip maçları

süper lig maçlarını

donmadan izlemek için pm
  • Meşaleleri yakın istifalar yakın

• kimsede demiyor niye 2.5 ta bitti maç ???
  • Hamza hoca sen hala Akhisar'ı çalıştırır gibi takım çalıştırırsan olacağı bu zaten az biraz profesyonel olaydın maçı kurtarsın diye Sabriyi sokmazdın sanki sen bilmiyorsun Sabri girince hiçbir şey'in değişmeyeceğini
  • Son dokuz sampiyonlar ligi macinda kazanamayan galatasaray,zorlu astana deplasmanindan aldigi zaferle gecmisi unutturdu..4 gol birden atan aslanlar,beraberligin cok onemli oldug...error...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olum bunlar futbolu şut çekmekten ibaret sanıyor. Korkarak maç oynanır mı? Kendi kalene 2 gol rakip kaleye 2 gol. WTF

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

3-1 astana alır

Molde diyorsun. anladım.

Molde'nin 10 da biri olmayan takıma karşı oynadığınız futbola bakta konuş ey velet (!)

sen nediyorsun yuru git ya astana bin kat iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Şu GS'nin ilk yediği golü alıp her yerde izlettirmek lazım komedi şov olarak

Bu takım mı Türkiye Ligi şampiyonuymuş derler

Bence böyle bir takım 3 kupa alıyorsa diğer takımlar amatör takım herhalde diyerek gülerler size ve diğerlerine.
  • Yine mi denge

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Şu konuda Hamza'ya küfür eden elemanların geçmiş mesajlarına baksak birçoğu temmuz ağustos aylarında Hamza hocayı övüyordur. Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe ye göre en büyük dez avantajı taraftarının futbol bilgisi olmaması.

Burdakilerin tamamını bilemem ama yaz ayına dönecek olursak forum genel olarak Hamzaoğlundan umutlu değildi zaten.Onlarca konu ve yüzlerce mesaj görmüşümdür bu yönde
  • BURADA BİRBİRİMİZİ YEMEYE DEVAM EDELİM GELEN ÇAKIYOR GİDEN ÇAKIYOR
  • Hamza gelme ulan buraya gelme. Buraya çok güzel şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.