Şimdi Ara

Skywell ET 5 Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
8
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar apple car play nasıl kullanılıyor. Bir sorumda Bluetooth sesi biraz robotik ve sesim zod gidiyor sizler de var mı?
  • baranac B kullanıcısına yanıt
    Kendi uygulaması var. Onu tekefona kurup kablo ile ekranı yansıtabiliyorsunuz. Film, video da izleyebiliyorsunuz. Car play yok bildiğim kadarıyla.
  • Arkadaşlar aracımda şarj sorunu var. Ana ekranda kırmızı şarj aleti göstergesi yanıyor araba çalışmıyor ne yapabilirim zor durumda kaldım. Aracı nasıl resetleriö

• Merhaba. Uzun zamandır foruma girmedim. Tabi bu zaman zarfında Skywell ile 1 yılı devirdik. Bu bir yıl içinde araç bana ve ben araca iyice alıştık. Hiçbir sorun yaşamadım. Alıştıkça aldığım keyif arttı diyebilirm. Regen fren ayarımı %20 ye getirdim. En çok menzili ve konforu bu ayarda yakaladım. Özellikle ılık bahar aylarında menzilim 600km yi geçti. Şarj sorunu hiç yaşamadım. Şu an Watt Mobilite markasını kullanıyorum. Koç grubunun şarj istasyonu. En uygun fiyatı onlar veriyor. Hiçbir içten yanmalı motorun veremeyeceği kadar ucuz enerji ile kocaman aracı gayet güçlü bir şekilde kullanıyorum. Yüksek ve cüsseli olmasından dolayı virajlara dikkatli giriyorum. Fazla agresif kullanıma gelecek bir araç değil. Genelde sakin kullanırım. Sessizlik ve konforun tadını çıkarıyorum. Ama ihtiyaç olduğunda yada sıkıldığımda spor moduna alıp eğlendiğimde oluyor. Birinci yıl bakımı yapıldı. Sadece polen filtresi değişti. İkinci yıl da sadece polen değişiyormuş. 3. yıl şanzıman yağı değişiyormuş.

Üzüldüğüm konu aracın devamının gelmemesi. Umarım bir şeyler değişir ve ithalatı tekrar başlar. Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz konuları cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.