Şimdi Ara

Skyvizyonda DiSEqC Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar progdvb poğramı kullanıyorum.kendi programındada sorun oluyor.diseq next dört çıkışlı .ayrıca bende recıver var.onda normal olarak görüntü alabiliyorum.yani lnb ayarı normal.fahridon arkadaşım senin kullandığın diseq nedir.diseq ayarını nasıl yaptın progdvb içinde.dün 2 uduyu yeniden tarattım buldu. daha sonra hortbirt te sinyal yok oldu.acaba diseq ile bilgisayar arasında 35mt kadar mesafe var diseq o yüzden anahtarlama yapamıyor.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=122491

Skyvizyon satış elemenlarının skyvizyon diseqc sorunu yaratmaz şeklindeki beyanatların doğru olmadığı anlaşıldı.

• Oradaki vatandaş belli ki diseqc ayarını yapamamış.
  • her bulduğun yazıdan medet uman bir zavallısın sen sgerard. ahkam kesip birilerinin hemde bir başka forumdaki yeni açıp yardım istediği bir yazıdan medet umuyorsun.

bu mantıkla yola çıkarsak forumlarda açılan topiklerin başlı başına yarıdan fazlası bilgi dışında ss2 ile ilgili sorunlarla dolu. ancak bir kısmı çözülüyor, birkısmı sorununu çözemiyor be akılsız.....
  • dün gecede buradaki bir yazıdan medet umup Turkey foruma aktarıp medet umdun ama oradaki üyelerden ve de tabii yöneticilerden tokadı yedin. ama sen hep söylüyorum pişkin ve arsızsın. forum yöneticisinin ifadesinden de anlıyoruz ki meğer bu yediğin ikinci tokatmış by pişkin,bay arsız.
  • SAYIN ARKADAŞLAR, şu an Turkey foruma girdim. yine orada bir topikte aynı tutumla saldırıp,yine birilerine çamur atmaya kalkmış. sonuç yine aynı yani yine uyarı alıp saat 23.27 itibariyle topik kilitlenmiş. bu adam işte böyle pişkşin arsız ama ne dersen de adamda en ufak olumlu bir hareket yok. maalesef oradaki sorusu olan kişiye de zararı oluyor vatandaş sorunu çözülemiyor. burada da biz bu adamın paranoyasıyla, seviyesizliği ile uğraşıp duruyoruz..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinnet -- 22 Ağustos 2005, 1:29:10 >
  • Evet bu doğru bunun seviyesizlikleriyle uğraşmaktan kimseye yardım edemez olduk.
  • Evet çok özür dilerim onlar yardım edemez hale getirdim,

zaten 9 aydır yaptıkları Skyvizyon en iyisidir diğer kartlar dandiktir şeklindeki yardımları ile bizleri bir an olsun yanlız bırakmamışlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çoklu LNB de sinyal sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özrün gecte olsa kabul edildi. ancak ilk mesajından bu yana hep papağan gibi aynı şeyisöyliyen, forumları sabote eden adamın dedikleri gülünç oluyr...
  • Evet pek çok forumu sabote eden birinin dediklerine gülünüyor gerçekten.
  • çok uzun bi süre deil ama tatil yaptıgım için yaklaşık bir aydır forumdan uzaktım döndüm msnden görüştügüm dreamonu bulamadım kendisi şehir dışındaymış şöle bi topiclere baktım ve burası dikkatimi çekti hala kawga dewam ediyormu diye bakmak için ewt girdim ve öleymiş her neyse bi zamanlar içinde oldugum bu kavgaya karışmak değildi amacım ama yine oldu işte ve yine konuşturacaksınız beni..

Öncelikle cinnet kardeş beni düşündüğün için teşekkürler ama ben bazıları belki banlandıktan sonra amaçlarından vazgeçmiştir diye düşünmüştüm ama durum aynı...

Sana gelince s. gerrard yine başlamışsın foruma abuk sabuk linkler koymaya, millete çamur atmaya ve batmakta oldugun çamura diğer forum üyelerini de sokmaya..Ama yemezler o adamlar sana her zaman cvplarını vereceklerdir bu kavga hala sürüyorsa bu senin yüzsüzlüğündendir. Banlandıktan sonra tam gaz dönmüşsün ve her türlü pisliğe dewam ediyosun.

Önce foruma girdim ve adam gibi bir soru sordum kardeşim isteyen cvplar isteyen cvplamaz sorum kesinlikle en başta dreamonaydı sen benim bu forumda deil tüm forumlarda bilgi alacağım (olmayan şeyde alınmaz ya neyse) en son kişisin ama direk atladın ve yok diseqc markası veriim bilmem ne dedin. Bundan henüz iki ay öncesine kadar yok dolly yok dreamon dedigin kişiye yardım etmek istedin neden ??? Beni dreamon ve diğerlerine karşı kışkırtmak amaç.. Erman da yedi hehhehee....

Her neyse sana cvp bile yazmadım kalkmış bana verdiğim linkleri oku sabit düşünceli biri değilsen fikrin değişir diyosun... Niye ??? Evet ben sabit fikirliyim birçok dürüst insanın yaptığı gibi bende HAKLININ YANINDAYIM herkes gibi sana karşıyım ozazunal ın dediği gibi sen burada seni seven haklı bulan üç kişi bul öyle konuş.. Noldu bugaboo ya ???? Noldu diğer arch mıdır nedir ona??? Şifresini unuttun sanırım heheheee..

Evet sen bana dreamon dedin ss2 kartın yok dedin hepsini sana kanıtladım kanıtlarımda.. Ama sen anlamazsın ayrı konu.... Kapasite meselesi yani.. Sonra dolly dedin bak işte herkes sana gülüyor ama sen aynı şeylere dewam ediyosun. Eğer o kadar çok biliyor ve burada millete ve markalara çamur atmaktan daha fazlasını yapabiliyor olsaydın benim yazdıgım programların ne işe yaradıgını bilirdin konuyla alakası var veya yok bu forumlar insanlara yardım etmek için forumdan başkalarıda kalkıp bana alakasız bişi sorsa elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım ama maksat çamur atmak tabii.

Bence daha fazla uğraşma burda kimseyi kandıramazsın bu insanlar çocuk deil. Herkes anladı senin bir satıcı oldugunu en azından insanlara çamur atmaktan ve içinde bulundugu bataklıga başkalarını da çekmek isteyen bir paranoyak oldugunu...

Herkes kimin sahtekar oldugunu ve kimin değişik nicklerle girip ortalığı karıştırmaya çalıştıgını biliyor işte vazgeç be adam yuh yani bi insan mesleğine bu kadar bağlı olurmu yawww????

Burada yapamıyosun işte bu adamlar akıllı git başka yerde sat kartını..

Kusura bakma s. gerrard sen "skyvizyon DiSEqC sorunu" diye bi topic açmışsın bak benimde sordugum soru "Skystar DiSEqC sorunu" ile ilgili kusura bakma ama demekki senin sattıgın kart ta sorun çıkarıyormuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 9 Temmuz 2006; 6:28:30 >

• Bu saf arkadaşı kandırmışlardır dedik adam saydık cevap verdik ama senin asıl amacın sorduğun sorunun cevabını almak değildi, seninle hiçbir ilgisi olmayan bir konuya sorular sorup girdin çünkü asıl amacın bana sataşmaktı, cevap verdim daha o bitmeden başka ilgisiz alakasız soru silsilesi, kimsenin kullanmadığı birkaç program ismiverip kimde var bunlar diye, zaten senin Skystar2 USB kartın ozanunal ' ın Skystar2 PCI kartı gibi olduğuna eminim, Mozilla kullanınca Skyvizyon haline geliyor.

quote:

heheheee hehhehee....

Sadece dreamon'dan teknik bilgi almıyor dreamon, hammer ve admaker 'dan gülme dersleri de alıyorsun sanıyorum sinirli gülme tarzın harfi harfine onlaınki ile aynı.

Neyse siz ve sizin gibilerle artık ilgilenmeyeceğim, çünkü ne yaparsam yapayım sizinle aynı seviyeye inebilmeme imkan yok, bundan sonra sadece gerekli durumlarda gerekli topiclere link vereceğim.

Son olarak da siz Skyvizyon pazarlamacılarını tekrar uyarıyorum:

Bakın insanlar artık sizin utanmazlığınızdan, üçkağıtçılığınızdan ve pisliğinizden bıktı, Arkon Elektrik Taah., Feza Uydu veya Markom olabilirsiniz artık forum kullanıcıları ne sizin iğrençliklerinizi ne de benim cevap yazılarımı bu forumda görmek istemiyor. Ya defolun gidin yada adam gibi forum kullancılarına faydalı olacak yazılar yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 24 Ağustos 2005, 0:46:58 >

• quote:

zaten senin Skystar2 USB kartın ozanunal ' ın Skystar2 PCI kartı gibi olduğuna eminim, Mozilla kullanınca Skyvizyon haline geliyor.

Abi adam full salak ya.
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....
    heheheee hehhehee....

• Bazıları okumuş bilgisayarcıyım yazılımcıyım diye geçiniyor, dediğim gibi onların seviyesine inmeme imkan yok

okumuş ama neye yaramış ki?

Tek tesellim Türkiye'de bunun gibi okumuş ama adam olamamış çok az insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 24 Ağustos 2005, 1:01:59 >
  • Evet iyi ki yazılım okumuşum. Bu sayede kurumunun web sitesinin baş kullanıcısını finger komutu ile birkaç dakika içinde öğrenmiş oldum. Buradan bana bütün hack bilgilerimi öğreten mehmet ustama teşekkür ediyorum.
  • ozanunal diğer topikte bulduğun ve yazdığın bu bay düzenbazın neci olduğunu burada da link vererek belirtebilirmisin. bay yalancı her topic başka forum zannediyor, arsızlığa devam ediyor. maşallah milletin gülme stilinden bile profil çıkarmaya çalışıyor. şapkadan tavşan bile çıkarır bu zat. bak bende gülüyorum,

hehehehehe....

bu arda ermanpac hoşgeldin, imzamdaki ilke adına
  • Memnuniyetle:

BetaSat sitesi bu şahısa aittir. İşte domain bilgileri:

Site Sahibi: Selahattin Gürman
    Kurum Adı: Betasat

Ve şu adreste yazılanlara bir bakın:
    http://www.betasat.net/skystar2/skystar2.htm

Her şey açık ve net.
    sgerrard'ın profiline bakarsak adını görebiliriz.
  • Bu yaşta bu eğitimle bu zeka

• Evet bunun gibi birşey yazacağını biliyordum zaten.

Bundan sonra tartışılacak birşey yok zaten. Skyvision adlı digital tv kartını karalayan bu adam kim çıktı bakın. Canım benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanunal -- 24 Ağustos 2005, 1:29:41 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sgerrard

Bu yaşta bu eğitimle bu zeka

ne o bay pis pazarlamacı başkalarına çamur atarken hep diyordum aynaya bak. eh doğal sonuç. sıkıştığın yerde böyle beyhude eskiv girişimleri. ama geç bunlrı.işte adamın ipliği pazara çıkıverir böylece. zaten çamur atmalarından bu konudaki becerin belliydi bay yalancı, bay düzenbaz.....

ayrıca yoksa sen ozanunal'mısın(ozan hakaretim için özür)! tıpkı muhaha'ların onun gibi de !!!!!!

• Ayrıca bütün harfleri de benimle aynı fontta yazmışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.