arkadaşlar SS2 kartını bilgisayara kurdum.Progdvb programını da kurdum ve ayarlarını da tam eksiksiz yaptım.fakat programı çalıştırıyorum ve yan tarafta kanalları görüyorum fakat izlemek istediğimde ekran simsiyah.kartta sorun yok,ayarlarda sorun yok muhtemelen kablolar olabilir.bu bağlantıları tam olarak bilmiyorum yardımlarını bekliyorum.Kablo bağlantıları şöyle;hotbird ü gösteren çanağin Lnb sinden iki tane çıkış var.biri televizyona diğeri bilgisayara geliyor.Televizyon OK.fakat bilgisayar off.
biremanyak sen hazır progdvb mi kullanıyosun? öyle olmalı çünkü görüntü yoksa sinyal de yoktur büyük ihtimal. sinyal yoksa kanalları da göremessin.
sinyal varmı? varsa seviye?
LNB lerde yanlış tanıtmıs olabilirsin 1.0 2.0 mı seçtın 2 çanakmıvar bu ayarlarıda doğru yaptıgından emın mısn dostum bunları da yazarsan sinyal hıçmıyok varsa kac gosterıyor baslangıçta yuklerken doğru karttı seçtıgıne emın mısın aslında birçok nedenıde olabılır daha açık yazarsan iyi olur kolay gelsın
sinyal varmı arkadas onu soyle?
arkadaşlar sinyal yok..bütün tanıtmalar tamam lnb ler falan hepsi ok.tek çanak var o da hotbird
Bencewww.progdvb.com adresinden temiz bir progdvb indirip kur. Daha sonra diseqc ayarlarından none seçip yeşile çift tıklayıp hotbird'ü seç. Daha sonra channel scan'den kanal tarat gelmesi lazım. Yoksa ss2'de bir sorun var demektir.