Şimdi Ara

skystar2 yardım sorun çok kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *******************************************************************************
    reklama takıldı
    Lütfen aşşağıya bakınız
    ||
    \/

arkadaşlar özellikle skystar2 kullanan kardeşlerim bi yardım eli uzatıverin sorun çok kolay ya sizden
    sadece bir isteğim var zor bi istek değil.İsteğim ise şu
    Arkadaşlar Skystar 2 kartım vardı.Bunu pc ye taktım yazılımını falan kurdum anteni taktım herşey
    çalışıyodu fakat tv izleyince bi 30 sn sonra falan görüntü sesten geç geliyodu foruma yazdım kartını
    vga ya yakın tak dediler taktım fakat takınca driver sordu bi baktım evde SKYSTAR 2 NİN CD Sİ
    KAYIP YÜKLEYEMİYORUM YARDIM EDİN NERDEN BULURUM BU CD DOSYASINI????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 9 Aralık 2005, 18:13:54 >

• cd sine gerek yok. ss2 nin driverını indir. mümkünse eski driverını indir. en iyi driverıda bence 4.28. bulabilirsen bunu çek. sana driverdan başka birde dvb program lazım. progdvb yada altdvb yi kullan. eğer ses ve görüntü aynı anda gelmiyorsa alt dvb yi tercih et. alt dvb de öyle bir sorun yok. kullanıcıların çoğuda zaten böyle bir sorunun farkında bile değil. aslında progdvb kullanan herkesde bu sorun var. ss2 nin ekran kartına yakın olması ile zerre kadar alakası yok. tamamen progdvb den kaynaklanan bir sorun bu. altdvb de bu sorun yok. bence en iyi programda zaten altdvb dir.
    dirverı buradan çek.
    http://www.kayacenter.net/dosyalar/index.php?dirpath=./SKYSTAR&order=0

• ama altdvb de ağ üzerinden yayın paylaştıramıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

ama altdvb de ağ üzerinden yayın paylaştıramıyoz

prog dvb de ağ üstünden yayın paylaştırma nasıl oluyor anlatabilirmisiniz.

tek uydu kartı ile aynı anda ağ üzerinden diğer bilgisayarada da yayın izlenebiliyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

cd sine gerek yok. ss2 nin driverını indir. mümkünse eski driverını indir. en iyi driverıda bence 4.28. bulabilirsen bunu çek. sana driverdan başka birde dvb program lazım. progdvb yada altdvb yi kullan. eğer ses ve görüntü aynı anda gelmiyorsa alt dvb yi tercih et. alt dvb de öyle bir sorun yok. kullanıcıların çoğuda zaten böyle bir sorunun farkında bile değil. aslında progdvb kullanan herkesde bu sorun var. ss2 nin ekran kartına yakın olması ile zerre kadar alakası yok. tamamen progdvb den kaynaklanan bir sorun bu. altdvb de bu sorun yok. bence en iyi programda zaten altdvb dir.
    dirverı buradan çek.
    http://www.kayacenter.net/dosyalar/index.php?dirpath=./SKYSTAR&order=0

ben prog dvb. kullanıyorum gayette memnunum alt dvb. benim makinayı kilitliyor o bakımdan prog.dvb kullanıyorum prog dvb daha anlaşılır ve güzel bu ses olayıda codecklerden kaynaklanıyor mümkünse prog dvb.nin en son ve güncel versiyonunu yüklemelisin eski versiyonları çok sorunlu ve gün geştikçede gelişiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Dayı

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

ama altdvb de ağ üzerinden yayın paylaştıramıyoz

prog dvb de ağ üstünden yayın paylaştırma nasıl oluyor anlatabilirmisiniz.

tek uydu kartı ile aynı anda ağ üzerinden diğer bilgisayarada da yayın izlenebiliyormu

ss2 kartı olmayandan broand band die bi seçenek var kurarken onu işaretliyon ana makinanın ip adresini yazıyon öbür tarafta da broadcast die bişi var açıyon onu işte yapmak istediğin yayin ip sini giriyon izliyo karşı taraf sen ne izlersen oluyo

bu arada bişi sorcam
    şimdi ben eskiden digital uyduya bağlıyodum
    öyle izliyodum digitali kapatsamda çalışıyodu
    o günden bugune kadar hiçbişi yapmadım uydu alıcıma
    uydu alıcım neta
    kullandığım kablo aynı ama bu sefer kapatınca uydu alıcımı tv izleyemiyom bide mesela uydu alıcımda ntv açıksa ya ntv yada cnbc-e izleyebiliyom euro d açıksa powerturk dream falan izleyebiliyom ayrıca
    hani şey var ya ss2 yi ağ kartı die tanıyo eskiden ip alıp bağlandı diodu artık demio bi tane ünlem işareti var hatalı bağlantı die acaba bunlarla ilgisi var mı

• arkadaşlar son yazdığımın driver ile ilgisi var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.