Şimdi Ara

Skystar2 hd yayin hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hd yayinlari izlemek icin neler lazim yardimci olursaniz sevinirim
    cok acik lutfen

• hangi hd yayını izlemeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

hangi hd yayını izlemeyi düşünüyorsun?

mesala eurosport hd hotbirddeki
    yada diger uydulardan
  • Sorunun cevabını bende merak ediyorum. Pc'mde SS2 kart var. Eurosport'un hd yayın yapan 11278-V-27500 transponderinden sinyal alamıyorum. SS2 ile Eurosport HD kanalı nasıl izlenir ?
  • iste benimde istegim o
    orda bende sinyal alamiyorum
    hangi program yada codecle izlenir mrk ediyorum
    en son hd skystar2 alcaz gibi gozukuo
  • şu an hd yayınların hepsi şifreli ve şifreleri çözülemiyor. bundan dolayı kartınızın hd özelliğini bir süre kullanamayacaksınız.
  • Diğer bir başlıkta bir arkadaş , Eurosport'un şu an için test amaçlı HD yayın yaptığını söylemişti. Yayın şifresizmiş. Bu yayının sinyalini neden alamıyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydu hakkinda soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Diğer bir başlıkta bir arkadaş , Eurosport'un şu an için test amaçlı HD yayın yaptığını söylemişti. Yayın şifresizmiş. Bu yayının sinyalini neden alamıyoruz ?

bende şu an görünen tüm eurodport larda sinyal var ama şifreli

dvb-s2 özellikli kart ile sinyal alabileceğiz zannedersem. transponderlerini buldum ama sinyali bende alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 17 Mayıs 2008; 15:16:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

arkadaslar hd yayinlari izlemek icin neler lazim yardimci olursaniz sevinirim
    cok acik lutfen

DVBViewer + H.264 codec + (şifrelileri izlemek için) cardsharing

quote:

BUGÜN İTİBARİYLE, PAYLAŞIM GEREKTİRMEDEN İZLENİLEBİLEN HD YAYINLAR

5 derece 12697 Planeta Ukraine, FTA, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

5 derece 12697 Svit, FTA, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

5 derece 12697 2T, FTA, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

5 derece 12697 Kiko Ukraine, FTA, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

9 derece 11804 Luxe Tv HD, FTA, MPEG 4 (ss2, ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

9 derece 11958 Melody Zen HD, FTA, MPEG 4 (ss2, ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

19 derece 10832 ORF 1 HD, şifreli, 1280x720, 50 fps MPEG 4 (ss2, ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

19 derece 11914 Premiere HD, şifreli, 1920x1088, 25 fps DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

19 derece 11914 Discovery HD, şifreli, 1920x1088, 25 fps, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

19 derece 11914 Anixe HD, FTA, 1920x1088, 25 fps, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

19 derece 11914 Astra HD+, FTA, 1920x1088, 25 fps, DVBS-2 (Yalnız ssHD ve HD receiver ile izlenebilir)

NOT : 7 derece'ye kurulu 90 cm. ve üstü çanağınız varsa, 5 derece ve 9 derecedeki yayınları izleyebilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 17 Mayıs 2008; 17:41:53 >

• @gokhansar
    Peki her türlü dvb-s kartla hd yayınlar izlenebilir mi ? Örneğin bende SS2 var.
    Düzeltme : Pardon , iletinde detaylı yazıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 17 Mayıs 2008; 21:42:15 >
  • up eurosporttda hd yayin izlenebilcek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.