Bildirim
skystar2 cilereden yardım pls
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
senin konfigurasyonda problem çıkmaz dotum SS2 in problemli olduğu anakartlar ASUS A8XN-SLI.Bu anakartlarda problem çıkardığı yazılıyor forumlarda ama senin konfigurasyon problemsiz çalışır için rahat olsun
-
turksat 1c/eurasiasat için ss2 ayarlarını beceremedim(kartı yeni aldım).uyduyu tanımlamak gerekiyor sanırım listede yok, onu yapamadım .
kısaca girilecek parametreleri yazabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazhulki -- 23 Aralık 2005 16:07:24 > -
kardes sen progdvb hazır full versiyonunu yükle sonra ayrıntıları kesfedersin. progdvb powerinstall ı bul. yükle. -
onu yükledim şimdi..programlar çıkıyo.data alımı için, bu manna denen programı mı kullanayım sence? yoksa progdvb de bu özellik var mı?bi de bu manna plug-in mi programmı çözemedim. yardımın için teşekkürler.. -
manna modules içinde kullanılıyo. ama ben bunların içinden skynet i yüklemeni tavsiye ederim. cok hızlı ve mp3 ler falan sorunsuz iniyo. ama bi ton virüs de düşüyo dikkat et.gerçi sonuçta çok bişey düşmüyo gercekten. imzan kıyakmış bu arada selamlar.
-
arkadaşlar bende skystar2 var ve hortbird kanallarını alamıyorum yukarda 2 tane çanak var ama turksatı altığım halda hortbird neden almıyorum bir bilgi verir seniz sevinirim.uydu kanllarını tartırıyorum kanal bulamıyo!!!!!! -
kabloları,lnb,çanağını,diseq ayarlarını(prog dvb deki diseq sıralamasını değiştir,muhtemelen bundandır)vs kontrol et.quote:
Orjinalden alıntı: trngz
arkadaşlar bende skystar2 var ve hortbird kanallarını alamıyorum yukarda 2 tane çanak var ama turksatı altığım halda hortbird neden almıyorum bir bilgi verir seniz sevinirim.uydu kanllarını tartırıyorum kanal bulamıyo!!!!!!
-
arkadaşlar ss2 nin ortalama fiyatı nedir acaba?ayrıca evde alıcı olursa her ikisini aynı çanaklara bağlayabilirmiyim?ss2 konusunda tmmen cahilim.yardımcı olursanız sevinirim -
ss2 fiyatları 130 la 110 ytl arası bişey...çift çıkışlı bir lnb alırsın(ben öyle kullanıyorum mesela)aynı çanakla hem ss2 hemde receiver yayınlarını izlersin.quote:
Orjinalden alıntı: canozudogru
arkadaşlar ss2 nin ortalama fiyatı nedir acaba?ayrıca evde alıcı olursa her ikisini aynı çanaklara bağlayabilirmiyim?ss2 konusunda tmmen cahilim.yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 27 Aralık 2005 1:26:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X