Şimdi Ara

skystar2 cilereden yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve yeni uydu bağlattım. Bu konularda fazla bilgim yok. Bilgisayara skystar 2 tv kartı almayı düşünüyorum. Fakat benim sistemimde sorunsuz çalışırmı bilmiyorum. Forumdan okuduğum kadarı ile bazı boardlarda problem çıkarabiliyormuş.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• senin konfigurasyonda problem çıkmaz dotum SS2 in problemli olduğu anakartlar ASUS A8XN-SLI.Bu anakartlarda problem çıkardığı yazılıyor forumlarda ama senin konfigurasyon problemsiz çalışır için rahat olsun
  • turksat 1c/eurasiasat için ss2 ayarlarını beceremedim(kartı yeni aldım).uyduyu tanımlamak gerekiyor sanırım listede yok, onu yapamadım .
    kısaca girilecek parametreleri yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazhulki -- 23 Aralık 2005 16:07:24 >
  • kardes sen progdvb hazır full versiyonunu yükle sonra ayrıntıları kesfedersin. progdvb powerinstall ı bul. yükle.
  • onu yükledim şimdi..programlar çıkıyo.data alımı için, bu manna denen programı mı kullanayım sence? yoksa progdvb de bu özellik var mı?bi de bu manna plug-in mi programmı çözemedim. yardımın için teşekkürler..
  • manna modules içinde kullanılıyo. ama ben bunların içinden skynet i yüklemeni tavsiye ederim. cok hızlı ve mp3 ler falan sorunsuz iniyo. ama bi ton virüs de düşüyo dikkat et.gerçi sonuçta çok bişey düşmüyo gercekten. imzan kıyakmış bu arada selamlar.
  • arkadaşlar bende skystar2 var ve hortbird kanallarını alamıyorum yukarda 2 tane çanak var ama turksatı altığım halda hortbird neden almıyorum bir bilgi verir seniz sevinirim.uydu kanllarını tartırıyorum kanal bulamıyo!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trngz

arkadaşlar bende skystar2 var ve hortbird kanallarını alamıyorum yukarda 2 tane çanak var ama turksatı altığım halda hortbird neden almıyorum bir bilgi verir seniz sevinirim.uydu kanllarını tartırıyorum kanal bulamıyo!!!!!!
    kabloları,lnb,çanağını,diseq ayarlarını(prog dvb deki diseq sıralamasını değiştir,muhtemelen bundandır)vs kontrol et.
  • arkadaşlar ss2 nin ortalama fiyatı nedir acaba?ayrıca evde alıcı olursa her ikisini aynı çanaklara bağlayabilirmiyim?ss2 konusunda tmmen cahilim.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

arkadaşlar ss2 nin ortalama fiyatı nedir acaba?ayrıca evde alıcı olursa her ikisini aynı çanaklara bağlayabilirmiyim?ss2 konusunda tmmen cahilim.yardımcı olursanız sevinirim
    ss2 fiyatları 130 la 110 ytl arası bişey...çift çıkışlı bir lnb alırsın(ben öyle kullanıyorum mesela)aynı çanakla hem ss2 hemde receiver yayınlarını izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 27 Aralık 2005 1:26:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.