Şimdi Ara

Skystar2.6 dvbdream 5+1 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • win7 kullanıyorum. Dvbdream 1.5 ile 5+1 ses sisteminin 2 hoparlöründen ses alamıyorum. müzik dinlerken mediaplayer de ses tam olarak alınabiliyor ama dvbdream de 2 uyduda hiç ses yok. Bunun bir çözümü var mıdır yoksa böyle kullanmak zorunda mıyım. (LOGITECH X530 ses sistemi)



    _____________________________
    AMD Ryzen5 2600/MSI B450 Gaming Plus / CORSAIR Vengeance 2*8 Gb DDR4 3000 Mhz / Gibabyte RX480 4GB / Sandisk 240 GB/ Dark AquaForce W240 / 27'' AOC G2778VQ 1920x1080 1ms/75Hz FreeSync
  • http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b.exe

    adresinden ac3filter programını indirin ve progra içinde bulunan hoparlör ayarları ile sesi diğer hoparlörlere vermeye çalışın. Denetim masasından ses ayararını yani hoparlör çıkış sayısını doğru yaptığınızı varsayıyorum.

     Skystar2.6 dvbdream 5+1 ses sorunu
    _____________________________
    Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

    Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPDİF İLE 5.1 SES ALMAK ???
    17 yıl önce açıldı
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.