Bildirim
Skysport F1 kanalını nasıl izleyebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ccam serverla izlersin -
quote:
Orijinalden alıntı: fredydexter
ccam serverla izlersin
ha işte tam bende onlara bakıyordum hocambu cccam lar nedir , nasıl çalışır nasıl alırım , nasıl bağlarım ne yapmam lazım anlayacağın kafam çok karışık lütfen yardım et hocam yarışa yarışa az kaldı :)) , bu bir kart şeklinde mi dijitale mi takacağım ? , aylık , 6 aylık ve yıllık olarak satılıyor herhalde mesela yıllık olandan aldım , ücretini ödedikten sonra 1 yıl izleyebilceğim demi peki bir yıl sonra ne yapacağım kanallar kapanacak mı , tekrar nereye ödeceyeğim parayı yani hocam kafam çok karışık lütfen yardım et :)
-
hocam filboxda var sanırım formula 1 ama italyancadır. -
Filbox ta yayın yapan Alman RTL kanalı /F1 yayını veriyor "Dili Almanca'dır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazın enigma 2 destekliyormu -
quote:
cihazın enigma 2 destekliyormu
Hocam daha cihaz almadım bakıyorum işte nasıl cihaz alacağım ne yspacağım hiç bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lene
Filbox ta yayın yapan Alman RTL kanalı /F1 yayını veriyor "Dili Almanca'dır.
Evet biliyorum ama işte o kanal hd mi yoksa sd mi bilmiyorum hd olması daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır SD yayın yapıyor .Maalesef :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
cihazın enigma 2 destekliyormu
hocam hadi yardım lütfen ya herhalde bir tek sen anlıyorsun bu cccam işlerinden nasıl yapacağım nasıl kuracağım hiç bilmiyorum , eski bir tane next in alıcısı var ethernet girişli o olur mu acaba -
tamam sana pm den yazıcam şimdi burada açıklarsam beni banlarlar -
bu arada skysport F1 sd yayını izlersin HD yayın izleyemezsin haberin olsun yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredydexter -- 23 Nisan 2015; 11:11:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X