Şimdi Ara

Skyrimciler Bir El Atsın Yeniyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Lv7 bir Nord'um.Perk olarak hep destruction ve one-handed'a verdim ve Health,Stamina'yı paylaştırıyorum.
    Sizce doğru bir yolda mıyım tecrübeli Nord olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi yeniyim sonuçta bunu silip yeni bir tane açabilirim.
    He birde ben bir elde ateş diğerinden kılıç kullanıyorum Nord için en iyisi hangisi kılıç-kalkan mı,two-handed mı,
    iki tane one-handed mı?
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Yok mu cevap?
  • Doğru yoldasın devam et iki tane one handed olabilir büyüyü arada kullanabilirsin
  • Eyvallah sonunda cevap geldi bende şimdi iki one handeda geçtim birde 8 lv oldum 3 ejderha kestim şansa bala karşıma çıktı ama hala şu frost troll ve giant kesemiyorum normal mi kesememem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerugurlucam

Eyvallah sonunda cevap geldi bende şimdi iki one handeda geçtim birde 8 lv oldum 3 ejderha kestim şansa bala karşıma çıktı ama hala şu frost troll ve giant kesemiyorum normal mi kesememem?

Trol kesememen normal ben 11 lwlim hala tek başıma kesemiyorum.tabi yardım için adam çağırınca kesiyorum.
  • Aynen iyi gidiyorsun ama umarım peklerinde iyi dağıtmışsındir ;)
  • Level'ına göre iyiysin.Birde üstüne Two-Handed iyi olur fakat sen One almışsın.One fazla işe yaramaz.

Bu arada ben 29 Level'im..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben thief oldum, 1h kullanıyorum kalkanımda var gayet iyi oluyor.
  • Yalnız Giant kestim Ps3'de oynadığım için bug oluştu bana yaklaşamadı okla vurdum vurdum öldürdüm aynı şeyi mamuta da yaptım fakat arkadaşlar benim one handed 37,destruction 35,archery 30,heavy armor 30 normal mi?
    Birde şimdi en iyisi bi el one handed diğer el büyü olarak mı karar verdik?
  • Forumda Skyrimci kalmamış be!
    Komşuluk ölmüş be! (Bir Orçun Repliği)
  • Two Handed mı iyi 2 One-Handed mı?
    Birde hangi perklere vermeliyim bu 2 türü oynayacaksam?
    Two-Handed için hangi karakter olmalıyım?
  • Bende nord oynuyorum, one handed ve destruction a verdim gayet iyi
  • Two handed kasacaksan staminaya git ve perkleride ona göre al
  • Beyler bence ps3 de oynamayın save doldukca oyun donuyomuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.