Bildirim
Skyrim; Warrior Orc vs Nord
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elder scrolls Türkiye sitesi var tüm rehberler var orda. Onun dışında warrior en iyi orca gidiyor özelliklerinden dolayı ama detaylı bilgi veremiyorum. Nord ise two handed axe ile iyi diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spike87
Elder scrolls Türkiye sitesi var tüm rehberler var orda. Onun dışında warrior en iyi orca gidiyor özelliklerinden dolayı ama detaylı bilgi veremiyorum. Nord ise two handed axe ile iyi diye biliyorum.
Hocam Nord açmıştım da daha lvl 2 oldu skiller falan geldi dedim bir araştirayim. Bir incelemede two handed'a ver diyorlardi warrior icin verdim fakat sonradan warrior olacaksaniz orc olun diyenleri gördüm. Devam mı etsem acaba.
UP ! -
Up
Dostum warrior'da bu iyidir şu iyidir diye birşey yok. var da çok büyük bir fark yok .
Orcların tek özelliği günde bir kere kullanmak için , berserk olabiliyorsun, 60 sn ligine mi ne damage'in 2 katına çıkıyor. o kadar, başka hiç bir katkısı yok, zaten oyunu hakkıyla bitirmek istersen tek seferde ( çoğu yan görevi yaparsan) oyun sonunda bir çok yönden iyi bir karakter olur, benim karakterim 60 two handed, 90 kusur one handed, 80 kusur healing, 100 stealth, 80 kusur archer , 30 veya 50 destruction mage leveli vardı. Ondan fazla takma kafana. Oyna gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Swords Of Fate
Dostum warrior'da bu iyidir şu iyidir diye birşey yok. var da çok büyük bir fark yok .
Orcların tek özelliği günde bir kere kullanmak için , berserk olabiliyorsun, 60 sn ligine mi ne damage'in 2 katına çıkıyor. o kadar, başka hiç bir katkısı yok, zaten oyunu hakkıyla bitirmek istersen tek seferde ( çoğu yan görevi yaparsan) oyun sonunda bir çok yönden iyi bir karakter olur, benim karakterim 60 two handed, 90 kusur one handed, 80 kusur healing, 100 stealth, 80 kusur archer , 30 veya 50 destruction mage leveli vardı. Ondan fazla takma kafana. Oyna gitsin.
Hocam cevabın için öncelikle teşekkür ediyorum, kaale almışsın. Sence Nord'a two handed mı kasılmalı yoksa kılıç kalkan.veya çift kılıçla mı oynamalıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dostum hiç mage veya archer kasmazsan istediğin ırk için kasabilirsin bu özellikleri. ikisini de 100/100 e rahatlıkla getirebilirsin.
Her Irkın artısını eksisinihttp://elderscrolls.wikia.com/wiki/Races_(Skyrim) öğrenebilirsin. -
quote:
dostum hiç mage veya archer kasmazsan istediğin ırk için kasabilirsin bu özellikleri. ikisini de 100/100 e rahatlıkla getirebilirsin.
Her Irkın artısını eksisinihttp://elderscrolls.wikia.com/wiki/Races_(Skyrim) öğrenebilirsin.
Hocam.warriorun yani sira archeri az da olsa gelistirmeyi dusunuyorum. siz neleri gelistirmemi tavsiye edersiniz saglam.bir.warrior icin ?
bütün yan ana yan görevleri yapcam diyorsan zaten mecbur her skilli biraz kasıyorsun, thief's guild, brotherhood, winterrun'daki warriors guild, mage's guild falan size hepsini az da olsa kastırıyor, ben de sana onu anlatmaya çalıştım, oyun sonunda hepsini biraz kasmış olacaksın zaten. Ama illa ne kasayım diyorsan, blacksmith kasman lazım tanklık özelliği için hemde para kazanman için şart, biraz healing mage kas, savaşlarda geri dönüp kendini iyileştirmen gerekecek, biraz da archery ve sneaking kasacaksın. bazı durumlarda lazım oluyor, warrior olacagın için bazı mage baskınlarında seni eritirler sneaky takılmazsan. Zaten one handed veya two handed başlayacaksın oyuna 10 15 saat sonra falan 100'de 100e vuracak sonra mecbur ötekileri kasmak isteyeceksin, o nedenle oyunun akışına bırak görevler zaten seni çok güzel yönlendiriyor. -
quote:
bütün yan ana yan görevleri yapcam diyorsan zaten mecbur her skilli biraz kasıyorsun, thief's guild, brotherhood, winterrun'daki warriors guild, mage's guild falan size hepsini az da olsa kastırıyor, ben de sana onu anlatmaya çalıştım, oyun sonunda hepsini biraz kasmış olacaksın zaten. Ama illa ne kasayım diyorsan, blacksmith kasman lazım tanklık özelliği için hemde para kazanman için şart, biraz healing mage kas, savaşlarda geri dönüp kendini iyileştirmen gerekecek, biraz da archery ve sneaking kasacaksın. bazı durumlarda lazım oluyor, warrior olacagın için bazı mage baskınlarında seni eritirler sneaky takılmazsan. Zaten one handed veya two handed başlayacaksın oyuna 10 15 saat sonra falan 100'de 100e vuracak sonra mecbur ötekileri kasmak isteyeceksin, o nedenle oyunun akışına bırak görevler zaten seni çok güzel yönlendiriyor.
Tamamdır dostum yardımların için çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X