Şimdi Ara

Skyrim Tarzı Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skyrim tarzı tonlarca görev olan bir oyun tavsiye edebilir misiniz ?

8 gb ram
    2.5 ghz
    i5 4200m
    Nvidia 740m 2gb ekran kartı

• TES IV: Oblivion
    Fallout: New Vegas
  • eğer oynamadıysan (ben bu amana kadar oynamayarak büyük hata yapmışım)

witcher 2

16 farklı sonu var oyunun.. düşn artık görev sayısını :D süper oyun la valla oynamaya kıyamıyorsun
  • Hiçbirinden Skyrim'den aldığın hazzı almayacaksın onu söyliyeyim bi kere.

Mass Effect 1-2-3
    The Witcher II
    Dragon Age
  • Borderlands 2
  • TES: IV Oblivion gerçekten güzeldir. Onun dışında Fallout New Vegas bakabilirsin.
  • Oblivion candır ya hand to hand athletics acrobatics kombinasyon yap khajitle çatıdan çatıya atla sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen ben witcher 2 den daha çok zevk aldım skyrime göre.

bi kere skyrimin ana senaryosunun kaderi az çok belli. nereye varacağı sonuçları

ama witcher 2 de ciddi bir senaryo ayrımı var cidden bize çok özgürlük sunuyor ve oyunun daha zor olduğu görüşündeyim. bunu niye diyorum çünkü skyrim i legendary de de bitirdim adamı biraz kasarsak inanılmaz güçlü yapabiliyoruz. ama witcher 2 de o kadar kolay değil güçlü olmak ve normal zorlukta zar zor bitirebildim @Clarity.
  • Witcher 2'yi bitirdim arkadaşlar. Fakat görev sayısı bence skyrim'e göre daha az. Veya ben görevleri bulamadım
  • bitirdim denilemeyecek bir oyun bitirmişsin çok ilginç,

hem iorveth hem de roche un tarafını oynadın mı? ikisi de apayrı iki senaryo .ünkü mekanlar dahil değişiyor..

ayrıca görevleri bulamadnı mı bilemem ama dün sırf LOC MUINNE deki 3 katlı gizli mekan da tam 5 saat geçirdim. misal ROCHE un parçasında o yere girilmiyor. orada gizli gizli oyunlar bulmacalar çıktı anlatmaya kalksam anlatılmaz da uzun.

ayrıca her gittiğin şehirde bordlar var orada şehirle ilgili değişik görevler vardır NOTICES den onlarca görev alabilirsin

SKYRİM kadar görev var demedim zaten. ben daha dolu olduğunu söylüyorum. SKYRİM de görev olsun diye evdeki ayıyı kesmek bile AYRI bir GÖREV olarak lanse edildiği için görev şişkinliği var doğru. bende oynadım 150 saat kadar oyundaki bütün yan görevleri bitirdim. witcher 2 nin iki ayrı senaryosu ve yan görevleri de yaklaşık 80 saatimi aldı. ben arada o kadar da ağır bir fark göremedim yine de

ayrca oyunda en önemi ayrım iorveth ve roche de olduğu gibi bunun dışında da yine ikilemler var ki senaryoyu farklı yere götürüyorlar. onları da ayrı ayrı oynamak yine ayrı sarıyor. toplam 16 farklı son var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 15 Ağustos 2014; 19:04:38 >

• Bayaa önce oynamıştım oyunu. Iorveth ve roche kim onu bile unuttum. Ne olduğunu bile.
  • RİSEN
    mini skyrim gibi,Türkçe yamasıda var.
  • Zekanı kullanıp oynarsan skyrimden daha çok zevk alırsın. Hatta skyrim'i zekanı kullanarak oynarsan tırt olduğunu anlarsın.
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.