Bildirim
Skyrim PS3'te nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarın varsa pc'de al.Pc fanı falan değilim.Hem ps3 hem pc kullanan birisi olarak kesinlikle pc'de almanı tavsiye ediyorum.
Oyunun kendisi gerçekten çok güzel.İngilizcen yeterliyse kesinlikle tavsiye edebileceğim çok harika bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz991 -- 3 Aralık 2011; 20:14:45 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz991
Bilgisayarın varsa pc'de al.Pc fanı falan değilim.Hem ps3 hem pc kullanan birisi olarak kesinlikle pc'de almanı tavsiye ediyorum.
Oyunun kendisi gerçekten çok güzel.İngilizcen yeterliyse kesinlikle tavsiye edebileceğim çok harika bir oyun.
nedenini belirtirmisin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
ben de almayı dusunuyorum takip mesajı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
quote:
nedenini belirtirmisin :)
Grafik?_____________________________ -
Oyunun PS3 konusu burada..
http://forum.donanimhaber.com/m_45156293/tm.htm
Oynayan arkadaşlar gayet oyundan memnun,grafikler elbette pc gibi olamaz ancak gayet yeterli duzeyde..
Buradada konsol incelemesi var ,oyunun nasıl oldugu hakkında fikir edinmek istersen bu videoyu izlemeni tavsiye ederim,Xboxta oynamışlar ancak PS3 versiyonuyla arasında gözle görülür bir fark yok..
http://www.konsolussu.com/2011/11/elder-scrolls-v-skyrim-video-inceleme/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 3 Aralık 2011; 20:28:13 >_____________________________ CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad
-
Dostum sebebi çok basit.Rpg oyunda mause'un verdiği rahatlığı analog ile sağlayamazsın.Bilgisayarda büyü ve silahları sayı tuşları ile numaralandırarak hızlı erişim sağlayabilirsin.
Skyrim konsol kullanımı için kullanıcı arayüzü basitleştirilmiş bir oyun olsada pc kullanımı daha rahat._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lizarazu77
Oyunun PS3 konusu burada..
http://forum.donanimhaber.com/m_45156293/tm.htm
Oynayan arkadaşlar gayet oyundan memnun,grafikler elbette pc gibi olamaz ancak gayet yeterli duzeyde..
Buradada konsol incelemesi var ,oyunun nasıl oldugu hakkında fikir edinmek istersen bu videoyu izlemeni tavsiye ederim,Xboxta oynamışlar ancak PS3 versiyonuyla arasında gözle görülür bir fark yok..
http://www.konsolussu.com/2011/11/elder-scrolls-v-skyrim-video-inceleme/
Teşekkürler hocam.O incelemeyi izledim ama konsolüssünün çekimler kötü olduğu için grafikler hakkında pek fikir elde edemedim.
Bir arkadaş da PC'de oynamamı önermiş ama PC'm dandik yoksa zaten bu konuyu açmaz direk PC'ye alırdım :)_____________________________
-
Grafik senin için olmazsa olmaz ise 200 lira verme o zaman boşu boşuna veya kaç paraya alıcaksan artık,o paraya 2-3 tane PS3 oyunu alabilirsin daha iyi grafiklere sahip olan,ama bu tarz oyunlarda bir yerden sonra grafikler fazla goze batmıyor,kaptırıp gidiyorsun haftalarca,rdr,gta'da oldugu gibi.. _____________________________ CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad -
Ps3 versiyonunda Frame düşmesi sorunu varmış düzeldi mi bu ? Youtubeden izlediğim videolardaki frame düşmesi cidden can sıkıcıydı _____________________________ -
quote:
Hocam İngilizce'min çok mu iyi olması lazım?Yani çok ileri seviyede bir İngilizcem yok ama Lise 3'te okulda İngilizcesi en iyi olanlardanım İngilizce'm çok ileri olmazsa oyunda mı zorlanırım yoksa hikayeyi anlamakta mı?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lizarazu77
Grafik senin için olmazsa olmaz ise 200 lira verme o zaman boşu boşuna veya kaç paraya alıcaksan artık,o paraya 2-3 tane PS3 oyunu alabilirsin daha iyi grafiklere sahip olan,ama bu tarz oyunlarda bir yerden sonra grafikler fazla goze batmıyor,kaptırıp gidiyorsun haftalarca,rdr,gta'da oldugu gibi..
Hayır hocam grafik olmazsa olmazım değil tabiki ama insan bu devirde de o kadar göze batan çok kötü grafik istemiyor :)
YusufTimur'un da dediği gibi çok can sıkıcı hatalar yoksa yeterli benim için._____________________________ -
Kesinlikle PS3 versiyonunu alma oyunun. Oyunu PS3 e hiç test etmeden çıkarmış Bethesda, save dosyası boyutun 10mb ı geçtikten sonra Framerate'in 0-10 arasında oynuyorsun. Sorunu çözmek için patch çıkarıyorlar fakat çözmek bir yana çalışan özellikleri de bozuyorlar. (No resistance + ters ucan dragonlar+ buglı questler)
Steam üzerinden pc al , hem daha sorunsuz hem de modlar ile grafikler çok güzel oluyor.
Sormak istediğin soru varsa ps3 hakkında hepsini cevaplayabilirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarist999
quote:
Hocam İngilizce'min çok mu iyi olması lazım?Yani çok ileri seviyede bir İngilizcem yok ama Lise 3'te okulda İngilizcesi en iyi olanlardanım İngilizce'm çok ileri olmazsa oyunda mı zorlanırım yoksa hikayeyi anlamakta mı?
Ortalama seviye ingilizce yeterlidir.Vereceğiniz bazı kararlar çok değişik sonuçlara yol açacağından en azından ne diyaloglarda ne dediğinize dair bir fikriniz olmalı._____________________________
-
Uzak çizimler inanılmaz güzel konsollarda da.Yakına geldiğinde pek iç açıcı değil,ama dediğim gibi uzak mesafeler bildiğin kartpostal gibi,sıra sıra dağlar,hafif bir kar yağışı,yakınlarda akan şelale,muhteşem mekanlar var _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ordinaryboy
Kesinlikle PS3 versiyonunu alma oyunun. Oyunu PS3 e hiç test etmeden çıkarmış Bethesda, save dosyası boyutun 10mb ı geçtikten sonra Framerate'in 0-10 arasında oynuyorsun. Sorunu çözmek için patch çıkarıyorlar fakat çözmek bir yana çalışan özellikleri de bozuyorlar. (No resistance + ters ucan dragonlar+ buglı questler)
Steam üzerinden pc al , hem daha sorunsuz hem de modlar ile grafikler çok güzel oluyor.
Sormak istediğin soru varsa ps3 hakkında hepsini cevaplayabilirim.
Hocam framerate denen olay tam olarak nasıl oluyor?
PC'de düşük grafiklerle oynayabilmek için nasıl PC gerekli?
Steam nasıl oluyor,paralı olarak oyun mu indirmeye yarıyor?
Ben zaten oyunu hemen almayı düşünmüyorum en erken şubat tailinde alacağım o zamana kadar düzeltirler inşallah,çünkü benim
PC'nin bu oyunu oynatacağını hiç sanmıyorum.En son PC'de MW2'yi denemiştim olmamıştı :)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: guitarist999
quote:
Orijinalden alıntı: Ordinaryboy
Sormak istediğin soru varsa ps3 hakkında hepsini cevaplayabilirim.
Hocam framerate denen olay tam olarak nasıl oluyor?
PC'de düşük grafiklerle oynayabilmek için nasıl PC gerekli?
Steam nasıl oluyor,paralı olarak oyun mu indirmeye yarıyor?
Ben zaten oyunu hemen almayı düşünmüyorum en erken şubat tailinde alacağım o zamana kadar düzeltirler inşallah,çünkü benim
PC'nin bu oyunu oynatacağını hiç sanmıyorum.En son PC'de MW2'yi denemiştim olmamıştı :)
Framerate sorunu ekranın bir slide show a bakar gibi resim resim ilerlemesi ve oyunu oynanamaz hale getirmesi.
Şubatta alacak ise ps3 de oyun oynanabilir hale gelir diye umuyorum, ama bethesda firma olarak çok yalancı ve çıkardıkları oyunları düzeltmeye uğraşmayan bir firma, özellikle ps3 platformlarında. Bkz: Fallout 3 / New Vegas - Oblivion. Umarım Skyrimi düzeltebilirler çünkü bu sefer oyuncular gerçekten boğazlarında ve daha fazla sabırları yok._____________________________
-
Ordinaryboy haklı arkadaşlar. Oblivion ve Falloutlarda olduğu gibi Skyrim de PS3'de sorunlu baya. Kesinlikle almayın PS3 için. Framerate sorununu düzeltmek için kaplamaları kötüleştirdiler ve hala laglı oyun. Bug dolu oluşundan bahsetmiyorum bile. 11.11.11'de çıkartacaklar diye tamamlanmamış oyunu verdiler bize siz de para vermeyin şu firmaya.
Ben aldım çok güzel sorun yok diyenlere de bakmayın onlar ya kabullenmek istemiyorlar bozuk bir oyuna o kadar para vermiş olduklarını yada oyunda belli bir zaman harcamamışlar. Çünkü bu frame düşme olayı oyunu biraz oynadıktan sonra oluyor._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
Ordinaryboy haklı arkadaşlar. Oblivion ve Falloutlarda olduğu gibi Skyrim de PS3'de sorunlu baya. Kesinlikle almayın PS3 için. Framerate sorununu düzeltmek için kaplamaları kötüleştirdiler ve hala laglı oyun. Bug dolu oluşundan bahsetmiyorum bile. 11.11.11'de çıkartacaklar diye tamamlanmamış oyunu verdiler bize siz de para vermeyin şu firmaya.
Ben aldım çok güzel sorun yok diyenlere de bakmayın onlar ya kabullenmek istemiyorlar bozuk bir oyuna o kadar para vermiş olduklarını yada oyunda belli bir zaman harcamamışlar. Çünkü bu frame düşme olayı oyunu biraz oynadıktan sonra oluyor.
PC'de oynayanlardan da çok bug olduğunu söyleyen var insanlar birbirlerinden çok çelişkili şeyler söylüyor.
Birisi çok beğeniyor övgüler diziyor birisi hiç beğenmiyor kafam karıştı._____________________________
-
hiç yoktan pcde mod yapımı var
oyuna yapılan modlarla bugları firma düzeltmese bile kullanıcılar düzeltiyor ve oyuna çok çeşitli güzellikler katabiliyor
konsolda fallout3 oynamıştım fena sayılmazdı ancak ps3 sürümünü düzeltmezlerse almam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadm00re -- 3 Aralık 2011; 23:10:10 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler