< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_ozdemir -- 1 Aralık 2020; 13:21:57 > |
Skyrim Mod kurunca Açılmama

-
-
Yanlış modu kurmuşsun çünkü. VR sürümüne oldrim modu kurarsan tabi oyun açılmaz. Oyuna kurabileceğin VR modlar sadece bunlar;
Mod categories at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community
-
oyunum pc sürümü ve special edition versyonu bu kurmaya çalıştığım mod vr modu mu -
Skyrim Special Edition VR oyununa vr desteği olmayan eski skyrimdeki modu kurmuşsun ondan çalışmıyor. O modu silip attığım linkteki modlara bakacaksın. Onalr içinde apocalypse varsa ne ala yoksa yapabileceğin bir şey yok. Uyarlayabiliyon kendin uyarla ama o kurduğunu değil modun special edition olanını. Kurabileceğin VR modları sadece onlar.
-
modları kurdum fakat yine çalışmadı ama bu modlar vr sürümünün modu ben oyunum pc sürümü oyunu pc de oynuyorum -
ve yazacağına vr yazmışsın benim kafada vr'a gitmiş. Kafam kazan gibiydi bugün ters anlamışım.
https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/
gördüğün üzere site aynı site. Burdan çekeceksin ama kafana göre mod kurma en azından bi rehber vs bak.
-
Eğer yüklediğin iki modun dosyaları birbiriyle uyuşmazsa oyun açılmaz diye biliyorum. mesela aynı anda iki tane grafik modu yüklersen oyun iki moduda aynı anda çalıştıramayacağı için çöker. internette hangi modun uyuşup uyuşmadığını gösteren çeşitli mod manager'lar var bunlardan birini kullanabilirsin. ben nexus mod manager kullanıyorum.
-
Bu dediğiniz tam olarak doğru değil. Aynı anda iki grafik modu yüklerseniz oyun açılmaz diye bir şey yok. Aynı işi yapan veya birbiriyle uyumsuz olduğu belirtilen ve esp/esl barındıran 2 modu yüklerseniz oyun açılmaz. Misal Rigmor of Cyrodiil ve Underground overhaul modunu aynı anda kullanamazsınız. Çünkü Eigmor'un yapımcısı uyumsuz olduğunu belirtmiş. Veya hem ccbe hem unp vücut modunu aynı anda kuramazsınız ama skyrim hd se kurup onun üstüne smim, onun üstüne noble skyrim onun üstüne amidian book of silence onun da üstüne frankly hd kurabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X