Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_yakup

skyrimin hikaye anlatımı berbat, bir yerden bir yere gitmek eziyet, dövüş efektleri kötü, çok iyi bir İngilizcen yoksa ne yaptığını bilmeden dolaşırsın sabırlı biriysen ve keşfetmeye merakliysan boş zamanim çok diyorsan skyrim ama öte yandan Dragon Age hikaye anlatımı efektleri filan süper ama keşfetme veya açık dunya skyrim kadar geniş degil

yüzde yüz Türkçe yama mevcut. ayrıca open world bi dünya ister ana görevi yap, ister gez toz dolaş. kaldı ki 2011 de ilk çıktığında ingilizcem on numara olmasa da çok rahat ve iyi biçimde oynamıştım. yani şu an yüzde yüz Türkçe yamalı bi haliyle hala bunu oynayamıyor ve beceremiyorsan rpg dünyasına hiç giriş yapma kardeşim.
  • Skyrim ve dragon age arasından olurda skyrimi seçer olursanız, kesinlikle skyrim bitince dragon age'ide oynayın.
  • Wolfteam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

Wolfteam

Eksileyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RPG olarak ne aradğına bağlı.RPG anlayışın dağ,taş,bayır,ova gezip çeşit çeşit görevler yapmaksa Skyrim, eğer güzel bir hikaye istiyorsan Dragon Age Origins.Skyrim open world bir dünya ve bu konuda kimse eline su dökemez ancak görevler ve hikaye anlatımı başarısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Aralık 2014; 14:20:14 >
  • Bence dragon age origins, dövüş mekanikleri, hikaye ve seçimler açısından daha eğlenceli bi oyun.
  • Skyrimi at çöpe rpg namına birşey yok oyunda dragon age her türlü fark atar. Skyrim koca dünya dedigim gibi büyük bir çöp yapmışlar zaten bakarsan skyrimin dragon agenin kopyası oldugunu görürsün hikaye bakımından. 10 yaşındaki çocuk bile skyrimi bitrir ama dragon age biraz sıkar bitirmesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Skyrimi at çöpe rpg namına birşey yok oyunda dragon age her türlü fark atar. Skyrim koca dünya dedigim gibi büyük bir çöp yapmışlar zaten bakarsan skyrimin dragon agenin kopyası oldugunu görürsün hikaye bakımından. 10 yaşındaki çocuk bile skyrimi bitrir ama dragon age biraz sıkar bitirmesi :)

Mod açısından bile zaten Skyrim yerden yere vurur bence. Çok fark var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 22 Aralık 2014; 23:14:57 >
  • quote:

Skyrimi at çöpe rpg namına birşey yok oyunda dragon age her türlü fark atar. Skyrim koca dünya dedigim gibi büyük bir çöp yapmışlar zaten bakarsan skyrimin dragon agenin kopyası oldugunu görürsün hikaye bakımından. 10 yaşındaki çocuk bile skyrimi bitrir ama dragon age biraz sıkar bitirmesi :)

Dragon Age çok basitti. Hiç zorlanmadım. Zorlanıyosan o senin problemin. Yoksa oyun zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_yakup

skyrimin hikaye anlatımı berbat, bir yerden bir yere gitmek eziyet, dövüş efektleri kötü, çok iyi bir İngilizcen yoksa ne yaptığını bilmeden dolaşırsın sabırlı biriysen ve keşfetmeye merakliysan boş zamanim çok diyorsan skyrim ama öte yandan Dragon Age hikaye anlatımı efektleri filan süper ama keşfetme veya açık dunya skyrim kadar geniş degil

yüzde yüz Türkçe yama mevcut. ayrıca open world bi dünya ister ana görevi yap, ister gez toz dolaş. kaldı ki 2011 de ilk çıktığında ingilizcem on numara olmasa da çok rahat ve iyi biçimde oynamıştım. yani şu an yüzde yüz Türkçe yamalı bi haliyle hala bunu oynayamıyor ve beceremiyorsan rpg dünyasına hiç giriş yapma kardeşim.

rpg dunyasina giris yapmak ne demek ya..skyrim dedigin oyunda 3-4 kisiyle koskoca whiteruni aliyorsun verdigin kac tane karar dunyanin gidisatini etkiliyor?Su oyunda rpg ogesi yok denecek kadar az.Ayrica bir mekan her zaman haritanin farkli yerlerinde ayni skilde copy pastelanmis hep.Bakin magaralara filan goreceksiniz.Modlama islerini filan da gecin zibil tane mod yukledikten sonra ben ne anlarim demek ki oyun basinda kotuymus anca modla adam olmus..Rpg dunyasini filan giris yapmak istiyorsaniz bir Witcher 2 filan oynayin.Ayrica Dragon Age origins bence Biowarein son masterpiecedir rol yapmak istiyorsaniz,oyunun gidisatini degistirmek istiyorsaniz tabiki de DAO.

• bende zorlanmadım zaten dragon ageyi 3 kere bitirdim yine oynarım bitirirm ama skyrimi 1 kere oynadım 1 kere daha elimi sürmem tam bi fiyaskoydu.
  • quote:

bende zorlanmadım zaten dragon ageyi 3 kere bitirdim yine oynarım bitirirm ama skyrimi 1 kere oynadım 1 kere daha elimi sürmem tam bi fiyaskoydu.

dragon age basit bi oyun. keyifli ve basit. zor değil kardeşim.
  •  Skyrim mi ? Dragon age origins mi ?

Tabiki SKYRIM
  • quote:

quote:

bende zorlanmadım zaten dragon ageyi 3 kere bitirdim yine oynarım bitirirm ama skyrimi 1 kere oynadım 1 kere daha elimi sürmem tam bi fiyaskoydu.

zor demedim zaten ama skyrimden zor bi oyun dragon age skyrim çocuk oyunu gibi kalıyor fanlık yapmaya gerek yok kocaman dünyası olan çöp oyun skyrim.
  • quote:

quote:

quote:

zor demedim zaten ama skyrimden zor bi oyun dragon age skyrim çocuk oyunu gibi kalıyor fanlık yapmaya gerek yok kocaman dünyası olan çöp oyun skyrim.

sana göre kardeşim. skyrim denen oyun serinin kaçıncı oyunu ona bakman lazım bi de. elder scrolls un ufak bi parçası sadece skyrim in hikayesi. tüm seriyi oynayan biri olarak hikaye devam edici nitelikteydi. elder scrolls hikayesini sadece skyrimden bilenler hikayeyi beğenmez. çünkü bi halt bildikleri yok. yoksa yaradılış, süregelim, kültürler. hepsi apayrı bi dünya. çoğu kişi açıp kitapları dahi okumamıştır. oyundaki kitaplar bile bi ton bilgi içerir. Annun ve Padomay gibi başlangıcı bilmeden dalanlar tökezliyor genelde. dediğim gibi. skyrimin nasıl oynandığını bilmedikleri için oynanmıyor diyor. o fus ro dah ın bile ilk oyunlardan beslenen bi hikayesi var. çoğu kişi bunların hiçbirini bilmiyor bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sana göre kardeşim. skyrim denen oyun serinin kaçıncı oyunu ona bakman lazım bi de. elder scrolls un ufak bi parçası sadece skyrim in hikayesi. tüm seriyi oynayan biri olarak hikaye devam edici nitelikteydi. elder scrolls hikayesini sadece skyrimden bilenler hikayeyi beğenmez. çünkü bi halt bildikleri yok. yoksa yaradılış, süregelim, kültürler. hepsi apayrı bi dünya. çoğu kişi açıp kitapları dahi okumamıştır. oyundaki kitaplar bile bi ton bilgi içerir. Annun ve Padomay gibi başlangıcı bilmeden dalanlar tökezliyor genelde. dediğim gibi. skyrimin nasıl oynandığını bilmedikleri için oynanmıyor diyor. o fus ro dah ın bile ilk oyunlardan beslenen bi hikayesi var. çoğu kişi bunların hiçbirini bilmiyor bile.

valla burda 2 oyun karışılaştırılması yapılmış zaten elder scrol skyrim anca seri oldugu için kurtarır dedigim gibi seçim şansı çok azdı skyrimde sürekli zindan gir çık magara gir çık :) ilk oyunlarına bişey diyemem oblivionu oynadım onuda pek begenmedim

• skyrime kurban olun. dünya tarihinin en iyi oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

skyrime kurban olun. dünya tarihinin en iyi oyunu

DON'T FEED THE TROLL

mesaj imza uyumu diye işte buna derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Aralık 2014; 17:24:38 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    iki oyunu da oynadım, hatta inqusitionu da oynadım.

ben kontrollere çok önem veririm. skyrimde oyuna daha hakimsiniz, daha fazla customization seçeneği var.

diğerinde ise savaşlar daha detaylı, fakat hedefi bile otomatik alıyor, sinema izlemekte farkı yok bana göre.

tercih meselesi...

skyrimin kötü yönü ise basit olması, tavuk keser gibi dragon kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 23 Aralık 2014; 17:28:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.