Şimdi Ara

Skyrim Mage Sıkıntı Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkdaşlar oyuna yeni başladım 2 gün oldu. Şu an 13 levelım ve mage im dest/conj ve Full magicka verdim sadece 1 tane Health e verdim. Ama sanki biraz monotonlaştı hep yavaşlat Flame ile kes ben internette araştırdım mage assassin diye bişi varmış tam istediğin şekil hem büyü hemde ninja gibi adamları gizlice tekleyebiliyoruz. Şimdi böyle olmam için ne yapmam lazım. Koleji bitirdim şu an Dark Brotherhood dayım nasıl bir yol izlemem gerek hangi statları vermem gerek hangi perkleri vermem gerek söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında alıp, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Nightblade olarak oynamıştım. One-Handed Sword, Illusion, Alchemy, Sneak, Light Armor, Lockpicking, Pickpocket gibi yetenekleri kullandıydım. Az birazda Alteration eklediydim. Zaten bir süre sonra Invisibility ve Muffle gibi skilleri kullandığında tamamen ninja gibi oluyorsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkstrom

    İlk çıktığında alıp, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Nightblade olarak oynamıştım. One-Handed Sword, Illusion, Alchemy, Sneak, Light Armor, Lockpicking, Pickpocket gibi yetenekleri kullandıydım. Az birazda Alteration eklediydim. Zaten bir süre sonra Invisibility ve Muffle gibi skilleri kullandığında tamamen ninja gibi oluyorsun .

    Hocam perk ve stat ne yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç mi mage oynayan yok yav yardımcı olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.