Şimdi Ara

Skyrim kaç saatte bitiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köylülerle falan konuşmadan, ana görevleri bitirerek ortalama kaç saat sürüyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skyrim Kaç Saat Sürer?

Çevrimiçi açık dünya rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim'in tamamlanması gereken saat sayısı, oyuncunun oyun tarzına ve tercihlerine bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.

Ana Hikaye Kaç Saat Sürer?

Sadece ana hikayeyi takip ederseniz, Skyrim'in tamamlanması yaklaşık 20-30 saat sürer. Ancak, görevlerin tamamlanması ve yan görevlerin keşfedilmesi, oyuncunun oynanış süresini önemli ölçüde artırabilir.

Hikayenin Tamamı Kaç Saat Sürer?

Tüm yan görevleri tamamlayarak ve oyunun sunduğu her şeyi deneyimleyerek Skyrim'in hikayesinin tamamını bitirmek yaklaşık 100-200 saat sürebilir.

Oynanış Süresi Faktörleri

Skyrim'de geçirilen toplam süre, aşağıdakiler gibi çeşitli faktörlere bağlıdır:

• Oyun Stili: Oyuncular görevlere odaklanabilir veya oyun dünyasını keşfederek zaman geçirebilirler.
    • Zorluk Seviyesi: Daha yüksek zorluk seviyeleri, düşmanlarla savaşmayı ve görevleri tamamlamayı zorlaştırarak oynanış süresini artırabilir.
    • Modlar: Modlar, yeni görevler, karakterler ve oyun mekanikleri ekleyerek oynanış süresini önemli ölçüde uzatabilir.

Skyrim Bitiyor Mu?

Teknik olarak Skyrim'in gerçek bir sonu yoktur. Oyunda ana bir görev dizisi vardır, ancak bunu tamamladıktan sonra oyuncular oyun dünyasında dolaşmaya, görevleri tamamlamaya ve yeni maceralara atılmaya devam edebilirler.

Sonuç

Skyrim'in oynanış süresi, oyuncuların ilgi alanlarına ve oyun tarzlarına bağlı olarak büyük ölçüde değişir. Oyuncular sadece ana hikayeyi takip etmek istiyorlarsa oyunu yaklaşık 20-30 saatte bitirebilirler. Ancak, oyunun sunduğu her şeyi deneyimlemek isteyenler 100-200 saat veya daha fazla harcayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öyle olamaz. Bazı ana görevleri yapman için yan görevleri yapman lazım zira bazıları çok zor.
  • sadece ana görevler 2-3 günde bitirmiştim ama saat olarak hatırlamıyorum
  • Ben 200 saat oynadım bitiremedim oyunu. Benim kara elf mage var. Tanrı gibi oldu 200 saatte. Ana görevin daha başlarındayım. Yan görev kastım hep. Yan görevler bitmedi bir türlü. Öyle bir level kastım ki Hem mage , hem okçu hem de hırsız oldum :D
  • Şu oyunda hırsız olduğunuz zaman hangi bölgeye gitseniz canınız hırsızlık yapmak istiyor. Şahsen benim öyle, çok çok iyi para getiriyor. Ayrıca oyun çok geniş bir oyun tonlarca görev var. Eğer yeni başlayacaksanız sinsiliğe kilit açmaya ve ok kullanmaya özen gösterin. Başlarda full okla adam öldürüp oku geliştirirseniz level atladığnıda çok iyi hasar veriyor çift elli kılıçlara göre. Skyrim'de çok ama çok iksiriniz olacak sürekli taşıma alanı falan bulamayacaksınız mecbur satmak zorunda kalabilirsiniz. Kısaca skyrim en az 150 saat oynamadan her şeyi ile tadamazsınız. Bol bol yan görev yapıp tek elli çift elli artık ne kullanıyorsanız onu kasıp üstüne geliştirip sonra anagörevde ilerlediğiniz de ve kolayca herkesi ezdiğinizde oyunun tadı öyle bir çıkıyor ki öff. Tam zamanı bomboş olan insanlar için yapılmış bir oyun oyna oyna bitmiyor.

• MertcanJ kullanıcısına yanıt
    Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye tebrik ettiniz?

• MertcanJ kullanıcısına yanıt
    Huyumdur konu hortlatanları tebrik ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.