Şimdi Ara

Skyrim data files hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. ben skyrim legendary edition u korsan olarak indirdin. türkçe yama yapmak istiyorum. gerekli dosyaları gerekli yerlere atıyorum. daha sonra data files ı açmak için skyrimprefs.ini dosyasını açıyorum. kodu yazıyorum. kaydet dediğimde erişim engellendi hatası alıyorum. çözümünü bir türlü bulamadım belki siz yardım edersiniz. alternatif olarak skyrimprefs.ini yi masaüstüne attım orada kodları kaydettim ve yerine tekrar kopyaladım. fakat data files ı yine açamıyorum. 5 gb lık olanda da denemiştim yine olmamıştı. lütfen yardım

• Dostum benim aklıma gelen 3 sorun var. Öncelikle yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmazsa belki uyumluluk ya da crack dosyalarında sıkıntı vardır. Ama 1. seçenek diğerlerinden daha güçlü.
  • Orijinal almayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Dostum benim aklıma gelen 3 sorun var. Öncelikle yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmazsa belki uyumluluk ya da crack dosyalarında sıkıntı vardır. Ama 1. seçenek diğerlerinden daha güçlü.

Sorunun ne olduğunu çözemedim ama tekrar yükleyip tekrar crack yaptığımda oldu ilgin için teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Bad animation file format
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.