Şimdi Ara

SKYRIM ACIL YARDIM OYUN HATASI !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok farklı siteden " The Elder Scrolls V : Skyrim " adlı oyunu indirdim. Fakat oyun açılıyor başlıyor 3-4 dakika sonra ekran gidiyor sinyal yok yazıyor. Ardından hoparlör cızırdıyor ve reset atmak zoruda kalıyorum. bu olay başıma 4 kez geldi. Oyunu oynayanlar bilir at arabasından iniyoruz bize kim olduğumuzu soruyorlar tipimi yaptım ve kadını takip ederken dediğim gibi ekran gidiyor. Bi çözümü var mı lütfen yardım edin

• Sisteminizi söylerseniz en azından sistem kaynaklı olup olmadığını söyleyebilirim... Ekran kartı hatası muhtemelen. Eğer oyun için yetersiz kalıyorsa çok fazla ısınmadan dolayı kendisini kapatıyor ya da yine ısınmadan dolayı ekran kartınıza güç gitmiyor olabilir. Ses kartınız ve ekran kartınızın yuvaları yakınsa ısı iletimine bağlı olarak ses kartınızda zarar görüyor olabilir ısınma sırasında...
  • Selamlar
    Aynı sorun bende de var. 4-5 dakika oynadıktan sonra pc siyah ekrana düşüyor ve kilitleniyor. ses ayarlarını 16 bit 44100mhz (cd kalitesi) ne düşürdüm, grafikleri low'a düşürdüm ama fayda etmedi. Üstelik oyunum orjinal. sorunu aldıktan sonra Pc'ye reset atmam gerekiyor ki onda da 2-3 defa reset atarsam açılıyor.

sistemim;

win 7-64 bit
    i7 2.80 işlemci
    zotac gtx 295 ekran kartı
    12 gb kinston ram

yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetriX

Selamlar
    Aynı sorun bende de var. 4-5 dakika oynadıktan sonra pc siyah ekrana düşüyor ve kilitleniyor. ses ayarlarını 16 bit 44100mhz (cd kalitesi) ne düşürdüm, grafikleri low'a düşürdüm ama fayda etmedi. Üstelik oyunum orjinal. sorunu aldıktan sonra Pc'ye reset atmam gerekiyor ki onda da 2-3 defa reset atarsam açılıyor.

16 bit 44100mhz (cd kalitesi) bende yaptım yine aynı hata oluyor.

Sistemim ;
    i5 işlemci
    win7
    4gb ram
    2gb ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher's_Hook -- 6 Mart 2012; 19:43:21 >
  • arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için bu dediğim olay 1 hafta önceydi az önce indirdim gayet iyi çalışıyor :D anlayamadım ama olsun
  • Butcher's_Hook
    Kardeş indirdiğin siteyi verirmisin. Yani link atabilirmisin.
  • Bende aynı hatayı alıodum 1-2 hafta geçtikten seonra bütün oyunlarda bu hatayı aldım ve 6 ay oyunsuz zaman geçirdim ve en sonunda ekran kartını deiştim mutluyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.