Bildirim
skypeta kamera görüntüm ters görünüyo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yardım edebilcek yokmu??? _____________________________ -
hocam geçen yıl bu sorunu yaşadım skype de çevrim dışıyken bazen bu sorun olabiliyor çevrim içi misin? ayrıca başka bir kamera görüntüleme programı kur ve öyle de dene ters mi değilmi diye çünkü laptoplar da bazen bu sorun olabiliyor ona göre de değerlendiririz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunnis_emre -- 2 Kasım 2013; 0:54:36 >_____________________________ -
hangi programı önerirsin peki ? _____________________________ -
kendi driver sürücüsü ile gelen arayüz programı yok mu yani cd si falan varsa orda vardır kendine özgü programı _____________________________ -
cd falan yok ama driverı indirdim yine aynısı oldu kaldırdım simdi bidaha denerim olmassa söylerim ... _____________________________ -
http://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads%20and%20Drivers/H230/ID1CAM05WW3.exe burda basit bir prgram var deneyebilirsin _____________________________ -
yok onuda indirdim yine ters görünüyo hocam _____________________________ -
ters derken tepe taklak değil demi sağlı sollu döndürülmüş gibi? Bende de lenovo var kamera öyle de pek takmamıştım ama başka laptopta camera arayüzünde ayarları vardı sanırım lenovonunkini yüklememiştim gerçi öyle birşey olmayadabilir _____________________________ -
tepe taklak görünüyorum abi _____________________________ -
yokmu yardım edebilcek ???? _____________________________ -
yardımmmmm !!!! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler