Şimdi Ara

Skype den Messenger Açma Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar İnt Cafe İşletmecisiyim Messengerin Skype Geçmesinden Çok Rahatsız olduk ama Yapcak birşey olmadıgı için Pclerin Hepsine Skype Kurumu Yaptık Ama Fakat Bir Sorun İle karşılaştık Bize Yardım edermisiniz

OTURUM AÇ DEYİNCE BU SORUN İLe karşılaşıyorum bana ACil Yardım edermisiniz Lütfenn...

• Kimse Cevap Vermicekmi ?
  • Aynı Sorunla Bende Karşılaştım Bilgisayar Teknisyeni Oldugum İçin Kısa Sürede Buldum Sorunu . Şayet Windows Xp Kulanıyor İsen Bir çok Kişi Format Sonrasında Explorer Tarayıcı Versiyonunu Yükseltmiyor Direk olarak Goole Chrome Yükleyip Kulanmaya Devam Ediliyor .Unutmayınız ki Explorer Windowsun Asıl Tabanıdır Çünki Bütün Programları Aslında Ona göre uyarlı Olması Gerekiyor . Öncelikle Xp Kulanıyor İsen Explorer 6 Versiyon Varsa Şuan Onu Mutlaka explorer 8 Versiyonu Yüklemen Gerekicek Zaten yükleme Bitince Pc Yi Yeniden Başllatıgında Sorun Çözülüyor Fakat Egerki Tekrar Sorun Yaşar İsen Anti Virüs Kroyucular Bazen Bu tür Programlara Blok Koya Bİliyor Anti Virüs Programını Devre Dışı Bırakıp Dene Yada Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırakıp Deniceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detayyusuf -- 4 Mayıs 2013; 11:22:02 >
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.