Şimdi Ara

skype de 10 saat 10 Euro diyor ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar skypeye üye oldum "sabit hatta 10 saat 10 euro" diye bir yazı var skypenin sitesinde krediyi satın aldım konusmaya basladım bi kactane cep aradım ceptelefonları ile konusmamı toplasalar hepsi 10-15 dk anca yapar normal cepte bile telsim türkcel de 100 kontore 25 dk konusabiliyoruz ama 10 saat dolmadan kredim bitti bu nasıl anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz neden bu sekilde oldu

not:forumda aradım ama istediğim cevabı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 20 Ocak 2008; 20:30:45 >

• Sanırım yanlış yerde soruyorsunuz. Cep telefonları ile ilgili yerde sorarsanız yardımcı olurlar sanırım.
  • Arkadaşım kendinde yazmışsın sabit hatlar diye ortalama bir süre veriyor sana 10 saat dediğine bakma her ülkenin dakika oranları var sitesinde mevcuttur oradan bak türkiye ev cep dakikası ne kadar onları baz alarak kontür al bir dahakine.
  • arkdasım eğer öyleyse burda bir dalavere var 10 saat diyip milleti bu sekilde kandırmalarının bir anlamı yok öyled değilmi sözlerimi yanlıs anlamayınız. sype telefon kullanan varmı bu konuda yardımcı olabilecek ilginize tesekkür ederim unutmadan söylüyüm skype ücretsiz telefon görüşmesi falan yaptırmıyor o eskidenmiş arastırdım şimdi kredi almak gerekiyor ben aldım 10 saat dolmadan 1 saat oldu olmadı bitti kimseye tavsiye etmem 12voip olayını bilen, nasıl kayıt yapıldığını ücret tarifeleri nasıl bu konuda bilgisi olan biri varsa lütfen yardımcı olabilirmi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 21 Ocak 2008; 16:53:50 >
  • voip üzerine master yaptım şartlar icabı ne istiyosan sor 12voip artık türkiyeyi bedavalar listesinden çıkardı fiyat listesinedewww.12voip.com rates kısmına bakarsan bulabilirsin. Aslında sen nereyi aramak için alacaksın söyle ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

skyturkde istediğim sonucu alamadım yani onların dediği 10 saat 10 euro olayı bir nevi hikaye gibi birşey neye 12voip olyında ücretlendirmeler nasıl oluyor mesela cep aramak ile şehirici şehirler arası ücretlendirmeler nasıl oluyor bunlarda 10 saat 10 euro diyip sonra madur etmesinler ilginize teşekkür ederim.

Pm atmışsınızda anlatayım kısaca ihtiyacı olan arkadaşlar varsada yardımcı olmuş oluruz Şimdi skyturk diye bahsettiğiniz skype sanırım öncelikli olarak iyi bir tüketici verilen bu promosyonları bence çok iyi incelemeli. 10 saat 10 euro doğrudur zaten Amerikayı İngiltereyi bv 20 ülkeyi ararsanız o hesaba gelir hemen hemen fakat siz VOIP ile 10 euro karşılıgında Türkiyede cep telefonuyla 10 saat konuşamazsınız ancak ev telefonuyla konuşabilirsiniz oda belli firmalarla belli süre sınırlamalarıyla. ARada bariz farklar bulunmakta sanırım türkiyedeki cep telefonlarındaki mevcut vergilerden dolayı Türkiye Cep telefonları çok pahalı.

Şimdi gelelim diğer firmalara skype ın dışındaki VOIP sağlayıcılarına. Bunlardan en bilineni ve marketin büyük kısmını elinde bulunduran şirket betamaxdır. Betamax merkezi bildiğim kadarıyla almanyada bulunan bir VOIP şirketi ve aşağıda bulunan bütün domainlerinde sahibidir kendileri .

1.www.12voip.com
    2.www.cheapvoip.biz
    3.www.freecall.com
    4.www.internetcalls.com
    5.www.internetcalls.net
    6.www.poivy.com
    7.www.sipbuster.com
    8.www.sipbusters.com
    9.www.sipfoon.com
    10.www.spk2.com
    11.www.spk2.net
    12.www.telbo.com
    13.www.voicebuster.com
    14.www.voicebuster.net
    15.www.voicebusters.com
    16.www.voicebusters.net
    17.www.voiparound.com
    18.www.voipbuster.com
    19.www.voipcracker.com
    20.www.voipcracker.net
    21.www.voipdiscount.biz
    22.www.voipdiscount.info
    23.www.voipdiscount.net
    24.www.voipdiscount.org
    25.www.webcall.biz
    26.www.keenvoip.com
    27.www.librevoip.com
    28.www.lightvoip.com
    29.www.loginvoip.com
    30.www.lowratesvoip.com
    31.www.lowratevoip.com
    32.www.skp2.com
    33.www.skp2.net
    34.www.skypsite.com
    35.www.voipappel.com
    36.www.voipbarato.com
    37.www.voipdescuento.com
    38.www.voipgigant.com
    39.www.voipgigante.com
    40.www.voipshark.com

Bunlarında dışında ;

www.internetcalls.com
    www.netappel.com
    www.poivy.com
    www.sparvoip.de
    www.voipbuster.com
    www.voipcheap.com
    www.voipcheap.co.uk
    www.voipdiscount.com
    www.voipstunt.com
    www.freecall.com
    www.voiparound.com
    www.justvoip.com
    www.voipraider.com
    www.voipwise.com

Bu domainlerin hepsi BETAMAX şirketinin adı altındadır. Bunların fiyat politikaları hemen hemen aynıdır fakat bedava ülkeler arasında farklılıklar vardır. Bedava ülkeleri değişkenlik gösterebilir. 1-2 ay önce 12voip den kredi aldıgımda bedava ülkeler arasında Türkiyede vardı fakat şu anda yok dolayısıyla mahkum gardiyan misali başka bir betamax şirketi olan voipraider dan hesap aldım yarın Türkiyeyi bedava listeden çıkarmayacagının garatisi yok ama şu ana kadar memnunum fiyatları gerçekten uygun.

Betamax programlarının hepsinde yazan sınırsız sms, sınırsız arama imkanı fln hepsi hikaye bedava ülkeleri bile haftalık 200 dk maximum arayabilirsiniz. 12voip nin SIP yani SIP destekli cihazlardan arama yapma imkanı tanınmamaktadır fakat bunun yerine pc üzerinden yapılan 200 dk lık limit 300 dakikadır türkiye için değilde başka bir bedava ülkeyi arayacaksanız bunu göz önünde bulundurdun derim. Bedava ülkeler arasında olmayan ülkeler için ise oranlara bakmanız gerekmektedir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• paylasımınız için tesekkür ederim anladım kadarı ile betamax ı öneriyorsunuz ve ceptelefonlarını voip sisteminden aramakta pahalıya maloluyor
    betamax mı kullanalım sizce tavsiyeniz bumudur iyi calısmalar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım türkiyedeki cep telefonlarını aramak istiyorsunuz. Voipraider 0,13 $ a aratıyor. Skype da bildiğim kadarıyla 0,176 euro diğer sirketler için araştırmanızı öneririm ben betamax e çok güvenmemekle beraber fiyatının uygun oldugunu belirtmek istiyorum.
  • bilgilendiediğiniz için cok tesekkür ederim
    yine en güzel paylasım DONANIMABER baska yerde böyle güzel paylasımlar ve en hızlı cevaplar yok
    iyi calısmalar....
  • Bencede :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.