Şimdi Ara

Skylake Sistem - [Alındı] - [Foto Eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım e.kartını o zaman bakarsın ama ne zaman gelir bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    haziran sonunda gelecek diyorlar. çok tuzlu olursa alamam ama yeni nesil geldiği için 390x ucuzlar diye düşünüyorum. yani her türlü beklemekte fayda var :)
    Viewsonic VX2457-MHD 23.6 || i5 6600K || ASUS Z170 PRO GAMING || CORSAIR 16GB DDR4 3200Mhz CL16 || SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB GDDR5 || CORSAİR LS 240GB || CORSAIR CX 80PLUS 750W || CORSAİR H100i v2 EXTREME) || ZALMAN Z11 PLUS HF1 MOD || LOGİTECH G303 || Corsair Strafe RGB, Black, RGB LED, Cherry MX Silent || Corsair Gaming VOID USB RGB-Carbon || SteelSeries QcK MEDİUM||
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    Bence de bekle fiyatlari dusucek polarisle beraber 390x iyide 380 den eski gpu kullaniyor cok guc tuketiyor.guclu fakat eski gpuya o para verilmez biraz daha duserse dusunebilir
    Gtx 780 almistim ilk zamaninda 1800 tl ye 2 aya amd cikarrti yeni seri benim kart 400 e dusmustu sinir olmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 18 Şubat 2016; 16:07:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 18 Şubat 2016; 20:02:44 >
    Hocam genelde bütceye göre öneri yapılır. Bütcenizi 3200 tl varsayarak söylüyorum sistem iyi ancak vatanda biraz pahalıya denk geliyor. Aynı ürünleri baska mağazadan alırsanız 3000 liraya kadar düsebilir. 200 lirayada ssd samsung alabilirsiniz. Veya cebinizde kalır.

Viewsonic VX2457-MHD 23.6 || i5 6600K || ASUS Z170 PRO GAMING || CORSAIR 16GB DDR4 3200Mhz CL16 || SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB GDDR5 || CORSAİR LS 240GB || CORSAIR CX 80PLUS 750W || CORSAİR H100i v2 EXTREME) || ZALMAN Z11 PLUS HF1 MOD || LOGİTECH G303 || Corsair Strafe RGB, Black, RGB LED, Cherry MX Silent || Corsair Gaming VOID USB RGB-Carbon || SteelSeries QcK MEDİUM||
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    Malzemeciniz kim? Ucuza satıyormuş

• Arkadaşlar sistemi tamamladım yorumları için herkese teşekkür ederim

AMD RYZEN 7 1700
  • Güle güle kullanın.

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

Fotoğraflarını bekleriz hocam. Hayırlı olsun sisteminiz. Bu arada hangi monitörü kullanıyorsunuz?

Teşekkürler kasa nın gelmesini bekliyorum haftaya umarım kurup atarım fotolarını monitörüm LG D2342 23'' sene sonuna doğru gaming monitör almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar geç oldu biraz ama unutmuşum fotoları nedense hepte düz çekmişim

Skylake Sistem - [Alındı] - [Foto Eklendi]  Skylake Sistem - [Alındı] - [Foto Eklendi]  Skylake Sistem - [Alındı] - [Foto Eklendi]  Skylake Sistem - [Alındı] - [Foto Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 1 Mayıs 2016; 11:14:03 >

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrardan hayırlı olsun. Sonunda toplamışsın canavarı. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

AMD RYZEN 7 1700
  • teşekkür ederim hocam sağolun
  • Hayırlısı olsun hocam . nasıl memnunusun sistemden. Bende benzer bir sistem topladim kasa corsair 500r guc kaynagi seasonic gold 1050 soğutucu h100i gtx vardi. Phenom II 1090t hd 5870 890 anakart ocz bellek ve ocz 120 gb ssd emekliye ayırdım. 6700k asus z170 pro gaming sandisk ultra 2 480 gb gskill 2666 mhz 16 gb bellek ve asus strix 390 aldım daha kullanamadim sistemi bu hafta kullanmaya baslarim artık.

Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • çok memnunum hocam sağolun o anakartı baya görüyorum bu aralar herkes alıyor f/p ürünü sanırım bu arada world of warships oynamıyorsanız kodunuza talibim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.