Şimdi Ara

sky-DSL -TURK- 4.000 Kbps'e kadar Hız-BU HIZ UCUYOR-(resimli bakınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sky-DSL TURK-4.000 Kbps'e kadar Hız-BU HIZ UCUYOR
    BAYA BİR HIZ FARKI VAR YANLIŞ HESAPLAMADIYSAM 120 milyona 4mb sınırsız
    bununla ilgili bilgisi olan varsa yazsın nasıl yapacaz nasıl neler olunacak bilgisi olan yazsın pls çok guzel bir seye benziyor baya baya bir hız farkı var. fiyatıda çok uygun telekomun yuklu faturalar ödemekten bıktım.
    .neler odedigi neler yasadıgı anlatması uzun millete kitliyor da neyse .

-------------------------------
    Abonelik Aylık Süresi 3, 6, 12
    4.000 Kbps'e kadar Hız
    Limitsiz Kota *(Fair User Policy )
    2 Vites/Priority : 2.000 MB Dahil Kota
    1 GB skyRFD- offline Download (yeni)
    60 MB skyEmail- offline Mailbox
    Dahil skyFIP- offline Websites
    Çok yakında skyBroadcast
    -----------------------------
    bir bakın pls bu linke inceleyin.

----------------------------
    http://www.skydsl-turk.net/tr/scripts/prodView.asp?idproduct=23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 6 Ocak 2007; 22:49:24 >

• bir arkadas daha once bununla ilgili bir konu acmıstı. bayramdan sonra başvuracaktı bu sky...

sonucunu o arkadstan ögrenecegiz insallah
  • ondan baska bilgisi olan yokmu yada basvuran hemen basvurmak istiyorum ama firma kus adasında onlarimi arıyım konuşayım .yeri yakın olsa yada istanbul bir teli konuşup danışılırda bu sekilde zor.
    yeni gördüm daha demekki yeteri kadar reklamıda olmamıs.
    bilgilendirecek arkadaslara simdiden tsk
  • site tanıtımı o kadar karışık yapmış ki;
    Hemen Kıllanmamak Elde Değil.

ellerinde TR'ye göre cazip bir ürün olsa açıkça yazarlar bizde alırız. Forum üyelerini tatmin edecek birşey değil. downloadlar kotalı değil diyor ama her megabyte için şu kadar para alıyoruz diyor. donumuza kadar bütün paramızı alır bunlar. çok parası olan deneyip bize tecrübelerini aktarsın.

bu sistem zaten kaç zamandır bir görünüp bir kaybolan uydu internet reklamlarından bir diğeri gibi geldi bana
  • forum kullancıları şunları açıkça görmek ister bir ilanda;

desinki kardeşim aha bu ürünümüz ayda 250YTL ama uydu bağlantısı çok çok çok hızlı. (bu da pahalı bu yüzden almam) ama bunu bile demiyor reklam.

parası olan alır olmayan almaz. ama böyle demiyorlar. tamamen belirsiz bir durum. ne bileyim ben ne zaman ne kadar download yaparım. sısnırsız olur ister yapar ister yapmam.
  • ya aslında acıklama yapıyorlar siteden bilgi veriyorlar ama ben o kadar anlamadım :) anlayan biri anlatsa sunu evereceksin söyle olcak dese daha iyi olur dedigim gibi firma bana yakın olsa yada yer ist olupta arayıp konuşabilsem danışabilsem biseyler hakkkında sorun oldugunda nasıl olcak vsvs gibi

kısaca guzel bir olay ama çokta gecmek isteyen olur bence şuan ki mevcut hızın 4 katı
    -------------------------
    gecen biri olur umarım yada bilen biri bize yeteri kadar acıklama yapar

yakında tahminen yayılır bu olay cunki bayilikler verilmeye baslandıgında insanlar bu konuyu daha çok anlıyacak şuan çok kimse bende dahil yetersiz ve bilgisiziz

bekliyroum hala foprumdan biri anlatsın bu olayı yada kullanmayı dusunen yada kullannan varsa :)
  • hoş iyi güzelde destek nasıl olur? ne kadar verim alınır son kullanıcı için şu an? tartışılır!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chip dergisinin ocak 2007 sayısında şöyle bir yazı vardı. aşağıya ekliyorum.

bu küçültülmüş olan resmi (forumun şekli bozulmasın diye)
    http://img244.imageshack.us/img244/5600/chip2325x1857ul9.jpg adresten de büyük resmine ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 7 Ocak 2007; 2:07:05 >

• Sanirim network kisminda konusulmusdu.Sanirim 2gb kotali zaten soyle diyor "2 Vites/Priority : 2.000 MB Dahil Kota" Ayrica uydu oldugu icin sanirim normal baglantiyada ihtiyaciniz var,adsl gibi.Ayrica oyunlarda husranmis.Yani ping olarak cok kotu oluyormus.Genelde uydular oyun icin tavsiye edilmez.Isin aslina bakarsaniz kullanan birileri varsa onlar daha aydinlatici bilgiler vereceklerdir sanirim.HAtta bu konunun tartisildigi iki link vereyim;

http://forum.donanimhaber.com/m_10425510/mpage_1/key_skyDSL//tm.htm#10477348

http://forum.donanimhaber.com/m_10395487/mpage_1/key_skyDSL//tm.htm#10397999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 7 Ocak 2007; 0:23:02 >

• a haaaa! işte şimdi oldu bu iş

1) 1024 kotalı bir adsl hattı alınacak. (bunu upload için kullanacağız, zaten upload sınırsız
    2) skydsl 49 euro'ya 4mbit download alacağız.

toplam = 120YTL aylık.

eğer durum bu ise bir sürü insana yarayabilir. ama ucuz değil.

fakat ilan böyle açık açık yazmamış. adamlara ticareti öğrenmeleri, yaptıkları işi basitçe anlatabilmeleri için biraz zaman tanıyorum.
  • Kazık ve yavaş olsada en azından neyin kaç para olduğu belli -----> TT ye devam anlaşılan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Tifosi]

Kazık ve yavaş olsada en azından neyin kaç para olduğu belli -----> TT ye devam anlaşılan...

TT'ye devam evet.

aslında fiyatlraını kendi sitelerinden anlamak mümkün değil. ben müşteriyim kardeşim benmi senin peşinde koşacağım bu uzun anlamsız yazılar nedir diye.
    yukarda yazdıklarım Chip dergisinden alıntı. Chip uğraşıp adamların anlamsız yazılarını anlamlamlandırmaya çalışmış. fiyatların tam bunlar olduğundan hala emin değilim yani.
  • ucuz degil ama sekili yapabilirsek o bile buyuk bir olay bence mevcut baglantının 4 katı hızla indireceksiz ehmde sınırsız zaten 143 gb muzik arşivim oldu flim program haric ne olur o zaman bilmem flim muzik bırakmam :))
  • arkadaşlar bu skydsl olayını çözebilen var mı?? bana cazip geldi chip'teki yazıyı okuduktan sonra sonuçta 120 ytl'ye 4megabit bağlantı.. hemde ekstraları var uydu tv'lerinide izleyebiliyorsunuz aynı çanak üzerinden ama işin ilginci adamlar sınırsız demelerine rağmen Limitsiz Kota *(Fair User Policy ) diye bi not düşmüşler fair user policy ne demek? adam akıllı kullanın limitinizi yoksa ekstra para alırız demeye mi getiriyolar.. e o zaman sınırsız demenin ne alemi var?.. kullanan deneyen yok mu hiç acaba aramızda?
  • Dendiği gibi uydu dışında başka bir bağlatımızın daha olması gerekiyor Upload için o ya dial up la yada ADSL le olur artık ona ekstra para ödiceksin ve upload hızı 4 MB download hızının yanında düşük kalıcağı için internette gezinirken , online oyun oynarken fln çok yavaş kalıcak ama işi gücü dosya indirmek olan biri için gayet iyi bir olay.
  • gereksiz bir şet tamamen ttnet gibisi yok şu an için.
  • siz ttnete devam edin en iyisi
  • ttnet'e devam edelimde, 1024 kampanyası şubat ayında bitiyor, 256ya döneceğiz yine.. attan inip eşeğe binme misali :) şu bakır kabloları söksede artık fiberoptik kablo döşese bi zahmet tt.. 2048 verebiliyor zaten şu anki altyapıyla maksimum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.