Şimdi Ara

skx007 seiko diver...[moral bozukluğu...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saati 1 ay önce çok beğendimi türkiyeden satışı olmadığı için forumdan bir arkadaşın aracılığıyla saat alım satımı yaan bir kişiye getirtdim. Saat benim çok hoşuma gidiyor fakat çevremdkiler görünce pek beğenmedi, çok sade , ağır, vs. vs tepkiler aldım. Orjinalliğini teyit ettirmek için saatçiye götürdüğümde adam neden türkiyeye gelmediği ile ilgili bişiyler anlattı, açık.çası pek dinlemedim zevzek gereksiz konuşan biri fakat işinden anladığı için sürekli ona gidiyorum.Bu saatler eski gibi bişeyler söyledi fakat pek dikkat etmedim ama şimdi aklıma takıldı ; bu saatlar üretimden mi kalktı, yoksa otomatik olduğu için geri teknoloji olduğuiçin mi söyledi? biliyosunuz seikonun kinetic vs. farklı modelleri var. Ve bu arada saat gerçekten güzel değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrest Gump -- 25 Temmuz 2012; 20:36:11 >

• Bu adam isini biliyor mu bilmiyor mu birsey diyemem ama saat sever olmadigi kesin bence. Gunumuzde amac sadece saat kac ogrenmekse saat takmaya bile yok bir suru secenek var, ama amac karakteri olan bir aksesuarsa butceniz dogrultusunda bu saatler ideal. Seiko insanlari yeni urettigi ve yatirim yaptigi teknolojilere yada daha ust duzey otomatiklere yonlendirmeye calisiyor, stratejisi bu yonde. Bu saatlerin dagitimini da sadece uzak doguya yapiyor, o yuzden internet yolu ile alinabiliyor. Seiko urettigi surece de Seiko 5 in modasi gecmez, bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: some_one

Bu adam isini biliyor mu bilmiyor mu birsey diyemem ama saat sever olmadigi kesin bence. Gunumuzde amac sadece saat kac ogrenmekse saat takmaya bile yok bir suru secenek var, ama amac karakteri olan bir aksesuarsa butceniz dogrultusunda bu saatler ideal. Seiko insanlari yeni urettigi ve yatirim yaptigi teknolojilere yada daha ust duzey otomatiklere yonlendirmeye calisiyor, stratejisi bu yonde. Bu saatlerin dagitimini da sadece uzak doguya yapiyor, o yuzden internet yolu ile alinabiliyor. Seiko urettigi surece de Seiko 5 in modasi gecmez, bence.

bende sizin gibi düşünüyorum seiko hakkında, ama saatlerle pek ilgisi olmayanlar ;insanın hevesini kursağında bırakıyo

• Sakın ha hevesiniz kursağınızda kalmasın. Sahip olduğunuz saat (nam-ı diğer double O seven-007) şu an kült saatler listesinde yer tutan bir model. AP kullanan da, VC takan da (tabiki bunların saatten cidden anlayanlar olduğunu varsayıyoruz) seiko'nun bazı efsane ve kült modellerini zikrederler. Seiko'nun efsaneleşmiş Monster serisine dahildir bu SKX007. Kalıplaşmış tasarımı ve görüntüsüyle asla modası geçmeyecek saatlerdendir. O gittiğiniz saatçide kusura bakmasın ama hatalı konuşmuş.

Bu arada ben de bir 007 sahibiyim jübileli.
  • Can'a katılıyorum, bu model seikonun kült modelleri arasında sayılır. 1970-80'li yıllarda ürettiği ve çok tutulan 150 metrelik diver serisinin devamı niteliğinde. eski demesi belki buradan kaynaklı, güncel olarak üretilmeye devam ettiğinden haberi yok sanırım.

özelliğine ve orjinal tasarımına sadık kalınarak 40 yıldır üretilen kaçtane saat sayabilirsiniz. belki on belki 20 belki daha fazlası. ama kaçtane sayarsanız sayın hepsi efsane olmuş saatlerdir.

1970'lerden bir seiko diver;

• Polish üstadım benim arayıpta bulamadığım saati paylaşmş. Demek istediğim buydu.
    Daha Fazla Göster
  • Ben elimdeki modern ve çevremin çok beğendiği saatleri sırf pilli oldukları için satıyorum ve otomatik alıcam. Çevrem benimle sürekli beraber değil, ama kolumdaki hep benle:)

Çevrendekilerin zevki böyleyse biz ne yapalım?

Bilmiyorum bunun üzerine söylenebilecek başka bir şey var mı? Boşuna mı efsane olmuş bu saatler?

Sen keyfine bak dostum, arada bir kulağına götür mekanizmanın ritmini dinle...
  • Forrest Gump

Kolunda bir efsane takıyorsun farkında değilsin. Bende de bir ara 150 m wr olan eski modelinden vardı. Aaah ah. Ne de güzel saatti...

İleride saat teknolojisi istediği kadar gelişsin isterse saniyenin milyarda birini ölçecek saatler ,kalp ritmini ölçecek saatler yapsınlar .

Mekanik saatlerin yeri asla doldurulamayacak . Ayrıca sahip olduğun saatte Seikonun kült modellerinden biri .
  • Rolex Submariner'dan sonra en beğendiğim diver desem

Sadece kordonu kötü bence.Biraz daha spor bir tasarım daha güzel olurdu.

Orijinalden alıntı: krstarica

Başkalarının ne dediği değil, senin saati beğenip beğenmemen önemlidir.

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Başkalarının ne dediği değil, senin saati beğenip beğenmemen önemlidir.

katiliyorum,

bende orange monster var, henuz kimse olumlu yorum yapmadi hakkinda, hatta cocuk saati diyen oldu, ama en sevdigim saatlerimden biri.
    celik kordona ek olarak 2 tane nato kordon aldim, hepten cocuk saati oldu

Kimse kusura bakmasin zevkle kullaniyorum, keyfini cikarmak lazim.

Ayrica skx007'de uzun zamandir gozum var, steel mesh kordonla nefis gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: musavas

Alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: musavas

[simage][/simage]

[simage][/simage]

Alıntıdır.

super

Edit: Buldum, atkılar kapalı. İşte bu kordon şimdi alınır. Mükemmel hem solid steel, hem de 007 için. Çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 24 Ağustos 2012; 17:59:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.