Bildirim
SKT T1 Zed İle İlgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Dünya şampiyonası dönemi açılır. Ben de var da güzel değil elektrikli zed al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheddar Bob -- 22 Mart 2015; 15:16:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
all star skt katılırsa açılabilir. rito leblancı da tekrar açtı. O kafada ilerliyor için rahat olsun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Wi5rty
all star skt katılırsa açılabilir. rito leblancı da tekrar açtı. O kafada ilerliyor için rahat olsun
Leblanc kostümü sadece o paketi alırsan geliyor mağazada satışta değil yani_____________________________ Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS | -
quote:
Orijinalden alıntı: Hi Im Rider
quote:
all star skt katılırsa açılabilir. rito leblancı da tekrar açtı. O kafada ilerliyor için rahat olsun
Leblanc kostümü sadece o paketi alırsan geliyor mağazada satışta değil yani
ne fark eder ki neticede bir şart altında açıkta.. Bugün CS riven çıksa ve bir pakete konulsa, paketin tüm içeriği toplam 5k rp istese almaz mısın? Sen almayabilirsin belki ama bir çok kişi alır..._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
ne fark eder ki neticede bir şart altında açıkta.. Bugün CS riven çıksa ve bir pakete konulsa, paketin tüm içeriği toplam 5k rp istese almaz mısın? Sen almayabilirsin belki ama bir çok kişi alır...
Şahsen bi lb kostümü için o pakete 2623 rp vermem. (şampiyonlar hariç)_____________________________ Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS |
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ne fark eder ki neticede bir şart altında açıkta.. Bugün CS riven çıksa ve bir pakete konulsa, paketin tüm içeriği toplam 5k rp istese almaz mısın? Sen almayabilirsin belki ama bir çok kişi alır...
Şahsen bi lb kostümü için o pakete 2623 rp vermem. (şampiyonlar hariç)
1k rp verdim 2 kostüm aldım jarvanı mı ne verdi bide dikkat bile etmedim._____________________________
-
Pizzacı zed skini. Animasyonu güzel. _____________________________ Damn son, where'd you find this? Wiggle wiggle wiggle. -
Mutlaka yeni bi skin gelecek onu bekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
quote:
quote:
CS Riven`a 10K istese yine alirim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnqelTR
quote:
quote:
quote:
CS Riven`a 10K istese yine alirim :)
ben hesabımda bulunan 100 tane skini onun için iade edebilirim. Geri kalan 100 tane yetiyo :D_____________________________
-
SSW skinleri çıkacağı zaman TPA,FNC ler ile birlikte açılır,birde WCS ile All Star zamanlarında açılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zeus!!!Your son has returned.I bring the destruction of Olympus!BattleTag: Lethium #2404 -
Oyuna yeni başlamamışmıydın
Aslında pek yeni sayilmaz artik.6-7 aydir oynuyorum ama tum herolari tum skilleri bilmeden bence bu oyunu ogrenmis olmuyoruz yoksa 15`e yakin heroya hakim oldugumu soyleyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende diyorum ne ara cs riven'a aşık oldu
Zede guzel bi skin gelecektir zaten rahat olun
her yıl açılır o skin
fakat açıkken bile her alan pişman olduğunu hatırlıyorum.sade hali bile daha güzel_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: OmC43
Bende diyorum ne ara cs riven'a aşık oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
SKT T1 Zed açılana kadar Zed'e yeni kostüm gelir merak etme baksana riota her yamada 3-5 tane kostüm çıkarmaya başladı.. _____________________________ Herşey güzel olacak..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt