Şimdi Ara

SKT T1'de ayrılık: Piglet, Mandu ve H0R0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/ggCMonteCristo/status/512121717557178368

http://www.inven.co.kr/webzine/news/?news=118260

SKT T1, Piglet, Mandu ve H0R0'yla yollarını ayırmış. Bakalım yerlerini kimlerle dolduracaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantomex -- 17 Eylül 2014; 18:06:29 >

• Horo diğer takımda mıydı ilk defa duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbrarAhmet

Horo diğer takımda mıydı ilk defa duydum.

Evet, SKT T1 S'nin junglerı.
  • DP ile anlaştılar çünkü gizli transfer bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h0r0 diğer takımdaydı.
    bakalım kim gelicek bota.
    ayrıca h0r0 cj entus frost'a gidebilir. jungle eksikleri vardı en son. birini almamışlarsa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Twitterdan birşey anlamadım iyiki inven.cok.kr li linki verdin

Twitter'dan neyini anlamadın kardeş? 5.sınıfa giden kardeşim bile anladı o İngilizce'yi

Korecem daha iyi qnq
  • CJ Frost Piglet diye iddialar var :P

Madlife'ın gerçekten iyi bir adc ile oynaması ilginç olabilir.

Poohmandu muhtemelen oyunu bırakır. Ama Piglet'e ihtiyacı olan çok takım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 17 Eylül 2014; 14:04:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık olmuş ilk başarısızlıkta direk kadro değiştirme olayını bırakması gerekiyor kulüplerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevirmen X

Yazık olmuş ilk başarısızlıkta direk kadro değiştirme olayını bırakması gerekiyor kulüplerin.

Yazık olduğu falan yok. Gerekliydi bu değişiklik ama biraz yanlış olmuş. Piglet yerine Bengi ayrılmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Yazık olmuş ilk başarısızlıkta direk kadro değiştirme olayını bırakması gerekiyor kulüplerin.

Yazık olduğu falan yok. Gerekliydi bu değişiklik ama biraz yanlış olmuş. Piglet yerine Bengi ayrılmalıydı.

Bana göre yazık oldu gerek yoktu çok basit vazgeçiyorlar oyunculardan sana göre gerekliydi saygı duyarım.
  • Montecristo'nun twitter'ını inceledim. Adam fotomaç transfer haberleri gibi yazmış.

Piglet CJ'e mi KT'ye mi gidecek?
    Swift SKT'ye mi gidecek?
    H0R0 yabancı takımlara gitmek istiyormuş.
    Wolf ve Bang SKT T1 K'ya geçebilirse şaşırmazmış.
  • quote:

quote:

quote:

Bana göre yazık oldu gerek yoktu çok basit vazgeçiyorlar oyunculardan sana göre gerekliydi saygı duyarım.

Piglet muhtemelen kendi isteğiyle ayrılmıştır. Piglet'i göndermeyi düşüneceklerini sanmıyorum.

• Piglet biraz kafa dinlemek için takımdan ayrıldığını söyledi. Yazan o yani açıklamada. Mandu emekli oldu. Horo da farklı bir ülke de oynamak istediğini söylemiş sanırım anladığım kadarı ile olay bu.
  • skt gg diyebiliriz o zaman tamamen. adamlar dağıldı iyice.
  • CJ frost tekrardan yükselişe geçer pigleti alırlarsa.

hele o bot lane harika olur
  • quote:

Montecristo'nun twitter'ını inceledim. Adam fotomaç transfer haberleri gibi yazmış.

Piglet CJ'e mi KT'ye mi gidecek?
    Swift SKT'ye mi gidecek?
    H0R0 yabancı takımlara gitmek istiyormuş.
    Wolf ve Bang SKT T1 K'ya geçebilirse şaşırmazmış.

Swift'i alacağını zannetmiyorum SKT'nin, çünkü onu getirmek ilerleme değil gerileme olur. Wolf ve Bang ise en az 3-4 aydır benim de düşündüğüm bir olay, bir kere Masters turnuvasında denemişlerdi ve kötü de olmamıştı. Bana kalırsa H0R0'nun da ayrılmasıyla Bengi SKT T1 S'e geçecek ve K yeni bir jungler bulacak.

Edit: Yeni farkettim 3 oyuncu kuralından dolayı turnuvaya elemesiz katılmak için Bengi'nin takımda kalması lazım, ben olsam Bengi'yi de şutlar daha iyi bir takım olmuş şekilde elemeleri denerdim. Zannetmiyorum eleneceklerini zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 17 Eylül 2014; 14:58:02 >

• Seneye daha iyi bot lane ile iyi işler yaparlar,H0R0 Faker'in yedeği ise ayrılması iyi olmuş
  • bu takımda faker gibi bi low oldukdan sonra istediklerini değiştirsinler bi cacık olmaz bunlardan
  • piglet iyi hoşta şampiyonlugu impact getirdi o takıma çok eksiklıgı hissedilmez.
  • Skt T1 Doublelift
    Skt T1 Madlife

Confirmed
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.