Yaşım 18 bu yaşıma kadar vücudumda hiç farketmez arkadaşlarım hep yamuk yürüyosun derdi hiç dikat etmedim geçen nisan ayında doktora gittim eğrilik %30 civarıydı çıplak şekilde gözle görülür eğrilik var çok ağrım oluyo korse yaşın geçti dediler ameliya t olmak istemiyorum sırtımda büyük bir iz 6 ay acı ağrı harket edemem e gibi sorunlar beni korkutuyo sizce ne yapmalıyım
En doğrusunu doktorlar bilir , bizim burda bir şey söylememiz doğru olmaz ki.
Kardeşim Allah(c.c) acil şifalar nasip etsin . Ben de 3 ay önce halı saha da top oynarken belimde bi ağrı oldu. rontgen, mr falan çektirdim hafif skolyoz , bel düzleşmesi ve bel kayması tespit edildi. günden güne yürüme mesafem kısaldı diyebilirim. Sana sormak istiyorum ; yürürken zorlnıyomusun ayağa falan agrı oluyomu nekadar mesafe yürüyebiliyosun birde nezaamandan beri yürüme sıkıntısı oldu, Nerde oturuyosun.
Skolyoz hakkında platesle , ve yüzmeyle ciddi sonuçlar alındığını duydum. Ramazandan sonra platese başlamayı düşünüyorum bende. Birde manuel tedavi deneyebilirsin bak. Ben İstanbulda ''Hüseyin oğuzhan söylemez'' var ona gidiyorum 2 seans oldu halimde bi değişiklik yok ama benim skolyoz zaten ileri derece değil kayma düzleşme falanda var belki başka bişey varsa şimdilik bilmiyorum ama iyi olucam inşallah dua edersen sevinirim.
Bak yaşın genç ,bence internetten araştır fizyoterapist '' hüseyin oguzhan söylemez'' videolarını izle ailenden biriyle git görüş. kaç seansta işin olur bilmem ama ben ameliyatsız egzersizlerle ve manuel tedavi ile belki sonuş alabilirsin.
Benim eniştemde ileri düzey skolyoz var artık yürüme mesafesi falan çok kısaldı. hüsyinbeyden 1 seans aldı agrıları çok şitdetlenmiş kafası sarmadı birdaha gitmedi ama ben hüseyin beyle görüştüğümde bunun normal olduğunu eger eniştemin devam etmesi durumunda iyi olucağını söylemişti.
bak bide erkan mirzahoğlu var gir google dan araştır faceden bul soru falan sorabilirsin adam türkiyede değil ama manuel terapici. bana da durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim ilerki aşamalarda.
Allah yardımcın olsun acil şifalar versin..
Hocam bayağ bi aradan sonra hatırladım konuyu açtığımı unutmuştum şöyle bir şey söylemek istiyorum.
vücudum öyle bir yamukki anlatsam inanmazsınız bildiğiniz pizza kulesi gibiyim :D
şaka bir yana vücudumu kendim tutuyorum serbest bıraktığım öyle bir hal alıyorki yeteneksizsinize çıksam 1. olurum öyle bişey yani :D
hiçbir işte çalışamıyorum haftada 1 iş değştirmek zorunda kalıyorum bir bilgisayar monitörü taşısam 1 kat yukarı ağrılarım artıyo sırtıma bıçak batırıyolar gibi oluyo