Şimdi Ara

Skoda YETİ mi? Volswagen TİGUAN mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 30 Ocak 2012; 19:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu tercih sorma çok garip olmuş..İkisi çok farklı araçlar...Forumda 100 kişiye sorulsa 99 kişi ve ben TİGUAN derim.Normal olan tercih budur....

Yorumunuz nickinize uygun olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir24

Böyle bir başlık açmak bile çok abes kaçıyor. Araba bakmaya ilk başladığımda bana skoda yeni jip çıkarmış gel bir bakalım dediler ve götürmüşlerdi. Bayiiye ilk baktığımda hani abi jip yapmıştım. Skoda Yeti'nin Skoda roomsterdan hiç bir farkı yok . 1000 kere Tiguan 10.000 kere Tiguan!!!

Skoda YETİ mi? Volswagen TİGUAN mı?

İsterseniz göz doktoru tavsiyesinde bulunabilirim. Ama göz doktoru tavsiyesi yetmiyecek gibi, başka doktor tavsiyelerine de ihtiyacınız var gibi gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Böyle bir başlık açmak bile çok abes kaçıyor. Araba bakmaya ilk başladığımda bana skoda yeni jip çıkarmış gel bir bakalım dediler ve götürmüşlerdi. Bayiiye ilk baktığımda hani abi jip yapmıştım. Skoda Yeti'nin Skoda roomsterdan hiç bir farkı yok . 1000 kere Tiguan 10.000 kere Tiguan!!!

İsterseniz göz doktoru tavsiyesinde bulunabilirim. Ama göz doktoru tavsiyesi yetmiyecek gibi, başka doktor tavsiyelerine de ihtiyacınız var gibi gözüküyor...

Hahah eh haliyle araç suv değilde daha çok ticari bir aracı andırdığı için garip olunca. Öyle Suv'a böyle kullanıcı kitlesi

• sorulurmu tiguannnnnnn
  • quote:

quote:

quote:

Hahah eh haliyle araç suv değilde daha çok ticari bir aracı andırdığı için garip olunca. Öyle Suv'a böyle kullanıcı kitlesi

Evet biz yeticiler oldukça duyarlı insanlarız, forumda sizin gibi üyeleri tespit edip, yorumlarınızın fazla dikkate alınmaması için deşifre ediyoruz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet biz yeticiler oldukça duyarlı insanlarız, forumda sizin gibi üyeleri tespit edip, yorumlarınızın fazla dikkate alınmaması için deşifre ediyoruz...

beyefendi yukarıdaki yorumları okuyorum da ben sizi tutmayım deşifre edilecek insan çok. Nitekim Bu ikili arasındaki kıyası abes, Yeti'yide Ticari bir araç gibi bulan insanlar ağır basmakta. Hani bana göz doktoru önerecek tiniz ya yukarıdaki yorumları okuyun sonra ben size Altunizade'deki on numara bir doktoru tavsiye edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyefendi yukarıdaki yorumları okuyorum da ben sizi tutmayım deşifre edilecek insan çok. Nitekim Bu ikili arasındaki kıyası abes, Yeti'yide Ticari bir araç gibi bulan insanlar ağır basmakta. Hani bana göz doktoru önerecek tiniz ya yukarıdaki yorumları okuyun sonra ben size Altunizade'deki on numara bir doktoru tavsiye edeceğim.

Daha fazla uzatmak istemiyorum, Bu ikili arasında "kıyas abes" demişsiniz. Bu bile sizin otomobillere ilişkin bilgi düzeyiniz ortaya koyuyor...

Autozeitung'un yapmış olduğu 16 Kompakt-SUV'un mega testinde;
    Tiguan 1 nci
    Audi Q5 2 nci
    Skoda Yeti 3 ncü olmuş...

http://www.autozeitung.de/auto-vergleichstest/suv-vergleich-16-kompakt-suv-im-test-teil-1?page=0,8

• Yeti ile Roomster çok farklı şekilde ve görünüşte arabalar.Nasıl birbirine benzetiliyor şaşırdım....Yeti güzel kaliteli ve özellikle experience donanımında enfes özellikle sunan çok iyi bir araç.Her ne kadar resimlerden doblo gibi gözükse de yakından gördüğünüzde çok farklı bir araç olduğu anlayacaksınız....
  • Soyle bir ironi var ortada. Skoda yeti 1.2 tsi dsg basindan beri konuldu ve kaldirdi. Ancak vw tiguana 1.4 tsi dsg konulmadi. Almanyada halende yok. Turkiye dsg talepcileri sayesinde turkiyeye 1.4 tsi 150 hp kondu. Demekki bunlar ayni sinif araclar degiller. Tiguanin alt segmenti. Yeti belkide mpv sinifi.
    1.tuarek. Q7 (tabiki en iyi q7)
    2.q5
    3.q3 tiguan (tabiki en iyi q3)
    4.yeti q1(tabiki q1)
    Q1 daha cikmadi.

Tiguan daha iyi. Yeti sinifta kalur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiguan
  • Tiguan :D soruya bak :D

• konu hort olmuş ama yinede yazacağım değer kaybı istemiyorsan tiguan almalısın yetide acaip değer kaybı yaşarsın gerçi ikisinin arasında fiyat farkı bayağı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 6 Ekim 2012; 9:20:56 >
  • yeti tiguanın içinden bile geçer! sebebi ise sadece top gear ın yeti incelemesine bakılsın..
  • Tiguan gercekten alinacak suvdur.
    1.6 tdi dsg 170 hp olsa tadindan yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

ikiside aynı platforma yapılıyor....al birini vur ötekine....

ANCAK;

Yetiye Martta 1.6TDI+DSG geliyor....Yeti öne geçer...

Mantığa gel.

Arkadaş Audi TT ile GOlf te aynı platform.Onu ne yapacağız.Ya da Cayenne ile touareg aynı platform aynı motor.
    şasi platformu aynı diye araçlar aynı olmaz.

Böyle saçma yorunmlar oldukça kalite tabi yerlerde olur.

+31
  • Gidin ikisini de test edin derim.Kendinizi skoda satış temsilcisiyle el sıkışırken bulacaksınız.
  • skoda yetide resmen ticaret havası var bir kango gibi veya bir doblo gibi dışarda görsen skoda minivan ticari çıkarmış dersin ama tiguan öyle deyil suv olduğunu belli ediyor mitsubishi asx de düşünebilirsiniz buda bi seçenektir
  • Yeti sahipleri bu konuda çok hassas ve alınganlar ama yapacak bir şey yok. Araba kesinlikle hafif ticari gibi duruyor. İstediği kadar kaliteli olsun dışarıdan bakacak gözler için bir Partner'dan veya Kangoo'dan farkı yok. Üzerine bir de Skoda'nın hala pek parlak olmayan marka imajı eklenince Yeti'yi halkın %99'una beğendiremezsiniz. Hele ki yoldan geçen insana Tiguan'ı ve Yeti'yi gösterip hangisi diye sorsanız "VW'nin cipiyle Skoda'nın ticarisi nasıl karşılaştırılır" düşüncesiyle yüzünüze saf saf bakacağı kesindir.

Fiyatıyla birlikte kıyaslayınca Yeti Tiguan'dan daha mantıklıdır. Dışarıdan gelecek her türlü yoruma kulaklarınızı tıkayabilecekseniz Yeti alınır.
  • aradan 1 yıl geçmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.