Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
172.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Passat'tan superb'e geçmiş olmamla ilgili ufak bir inceleme:

http://forum.donanimhaber.com/m_73141055/tm.htm
  • ben techimi volvo s60dan skoda 2.0TDI 170HP DSG'ye yöneltmiş durumdayım. Bu aracı olanlar tecrubelerini paylaşabilir mi
  • arkadaşlar son zamanlarda 1.4 tsı aracına 90 bin bakımı yaptıran varmı. özel serviste kaça çıkar.triger değiştimi acaba
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Superb ile yeni tanışanlardanım, Eskin 2003 model highline 2 kullanıyorumda ek bir araç SKODA SUPERB COMBİ DGS 170 HP aldım ve gerçekten çok şaşırttı bu araç beni , Araçda cam tavan'dan tutunda arka koltuk ısıtıcı herşey var maşallah.Tek aklıma takılan 2011 model araç ben 66000TL ÖDEDİM 60Binde araç sizce fiyatı nasıl?

Araçı 2gündür kullanıyorum. Inanılmaz zevki -- CAM TAVAN -- allah izin verirse cam tavanlı araçlardan inmek nasip olmasın :).
    -170hp süper bir duygu yolda hissediyorsunuz güçü.
    -Araç inanılmaz büyük iç hacmi yani A6dan büyük sanırım. Ve Yurkarda belirtiğim gibi arka koltuklarda ısıtma daha ne diyim. Bu özellikleri yazıyorum ve skoda superbden başka hiçbir araçta çıkmıyor.

Sormak istediğim 2011 model Superb Combi 170hp Dgs fiyatı gibi 66000tbin TL aldım.
    Bayi fiyatı 120000Bin TL nin üstünde dediler bu fiyata almandaki en büyük faktör.

Bird Dgs 170hp Kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmi benim aracım nasıl karşılaştırmak istiyorum.
    Birde DGS sanzumanların bakım aralıkları veya kriterleri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdnz2010 -- 19 Nisan 2013; 0:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtdnz2010

Merhaba Arkadaşlar Bende Superb ile yeni tanışanlardanım, Eskin 2003 model highline 2 kullanıyorumda ek bir araç SKODA SUPERB COMBİ DGS 170 HP aldım ve gerçekten çok şaşırttı bu araç beni , Araçda cam tavan'dan tutunda arka koltuk ısıtıcı herşey var maşallah.Tek aklıma takılan 2011 model araç ben 66000TL ÖDEDİM 60Binde araç sizce fiyatı nasıl?

Araçı 2gündür kullanıyorum. Inanılmaz zevki -- CAM TAVAN -- allah izin verirse cam tavanlı araçlardan inmek nasip olmasın :).
    -170hp süper bir duygu yolda hissediyorsunuz güçü.
    -Araç inanılmaz büyük iç hacmi yani A6dan büyük sanırım. Ve Yurkarda belirtiğim gibi arka koltuklarda ısıtma daha ne diyim. Bu özellikleri yazıyorum ve skoda superbden başka hiçbir araçta çıkmıyor.

Sormak istediğim 2011 model Superb Combi 170hp Dgs fiyatı gibi 66000tbin TL aldım.
    Bayi fiyatı 120000Bin TL nin üstünde dediler bu fiyata almandaki en büyük faktör.

Bird Dgs 170hp Kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmi benim aracım nasıl karşılaştırmak istiyorum.
    Birde DGS sanzumanların bakım aralıkları veya kriterleri varmı?

Aracınız hayırlı olsun.. Aramıza hoşgeldiniz..

• merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce süper b elegans en full modelini aldım yanlız özellikle sanrufsuz kendim istemiyorum sanruf allah korusun bir kaza olsa ters dönse neler olur neyse konuya gelelim araç ful gözüküyor ama koltuk ısıtma yok bide otomatik park yok araçta bolero ekran var buyuk boy nagivasyon var koltuklar elektrikli her şey var ama bu özellikler yok anlamadım bu işi biri bana yardımcı olusun lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsifil

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce süper b elegans en full modelini aldım yanlız özellikle sanrufsuz kendim istemiyorum sanruf allah korusun bir kaza olsa ters dönse neler olur neyse konuya gelelim araç ful gözüküyor ama koltuk ısıtma yok bide otomatik park yok araçta bolero ekran var buyuk boy nagivasyon var koltuklar elektrikli her şey var ama bu özellikler yok anlamadım bu işi biri bana yardımcı olusun lutfen

Aracı 0 mı 2. el mi aldınız acaba?

Sunroof, ısıtmalı koltuk, Bolero, navigasyon vs. opsiyonel donanımdır; sizde Bolero varmış, ancak Bolero'da navigasyon özelliği yoktur, o kısmı anlayamadım açıkçası.

"Park Asistanı ve radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan ön park sensörü" ise Elegance donanımda standart olarak sunulmaktadır; bu zamana kadar ilk kez sizden bu özelliğin Elegance bir araçta bulunmadığını duyuyorum. Aracı 0 aldı iseniz mutlaka bayii ile görüşün. Bir de mümkünse vitesin o kısmın fotosunu çekip buraya koyabilir misiniz?

• ARACIM 2010 MODEL İKİNCİ EL ALDIM SATAN ARKADAŞ YOL BİLGİSAYARINDAN AKTİF ET GİBİ BİR ŞEYLER DEDİ VİŞTESİN ORDA İKİ ATET TUŞ VAR AMA TUŞLARA BASINCA SENSOR ÇALIŞMIYOR DENEDİK BAŞKA SÜPER B Sİ OLAN ARKADAŞLA ABİ SENDE YOK HERHALDE DEDİ BENDE ANLAMADIM DİĞER ÖN VE ARKA SENSÖRLER AKTİF KAMERA AKTİF NOGİVASYON BULUTUT TELEFONDAN KONUÇA ARAÇ İÇİNDEYKEN DVD CD FLASH DİSKTEN OKUMA HAFIZA KARTINDAN OKUMA DİREKSİYONDAN MULTİMEDYA TUŞLARI FİLAN HER ŞEY VAR KOLTUKLAR ELEKTRİKLİ HATTA ŞİŞİYOR BİLE İLERİ GERİ YUKARI AŞAĞI AMA BU DEDİKLERİM YOK YADA BEN YAPAMADIM BİRDE ÖN FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR BU ARACIN ÖZELLİKLERİNİ BİRİ ANLAYACAĞIMIZ DİLDE YAZSIN LUTFEN BEN ÖZELLİK ÇOK OLDUĞU İÇİN KARIŞTIRIYORUM REMİ EN YAKIN ZAMANDA ATARIM
  • quote:

ARACIM 2010 MODEL İKİNCİ EL ALDIM SATAN ARKADAŞ YOL BİLGİSAYARINDAN AKTİF ET GİBİ BİR ŞEYLER DEDİ VİŞTESİN ORDA İKİ ATET TUŞ VAR AMA TUŞLARA BASINCA SENSOR ÇALIŞMIYOR DENEDİK BAŞKA SÜPER B Sİ OLAN ARKADAŞLA ABİ SENDE YOK HERHALDE DEDİ BENDE ANLAMADIM DİĞER ÖN VE ARKA SENSÖRLER AKTİF KAMERA AKTİF NOGİVASYON BULUTUT TELEFONDAN KONUÇA ARAÇ İÇİNDEYKEN DVD CD FLASH DİSKTEN OKUMA HAFIZA KARTINDAN OKUMA DİREKSİYONDAN MULTİMEDYA TUŞLARI FİLAN HER ŞEY VAR KOLTUKLAR ELEKTRİKLİ HATTA ŞİŞİYOR BİLE İLERİ GERİ YUKARI AŞAĞI AMA BU DEDİKLERİM YOK YADA BEN YAPAMADIM BİRDE ÖN FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR BU ARACIN ÖZELLİKLERİNİ BİRİ ANLAYACAĞIMIZ DİLDE YAZSIN LUTFEN BEN ÖZELLİK ÇOK OLDUĞU İÇİN KARIŞTIRIYORUM REMİ EN YAKIN ZAMANDA ATARIM

Elegance araçta park asistanı olmaması pek mümkün değil; öncelikle vites kolunun sağ tarafında 2 tuş olmalı sizde. O tuşlardan 2.si yani arkada olana bastığınızda sistemin çalışması lazım. Zaten bastığınızda yol bilgisayarınız park assist konumuna geçmeli. Bu şekilde yapıyorsunuz değil mi?

• BU GÜN BİDE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DENİYECEĞİM RESİMLERİ ÇEKTEM AMA TELEFON KABLOM EVDE EN YAKIN ZAMANDA YUKLERİM ŞU AN İŞ YERİNDDEYİM
  • quote:

BU GÜN BİDE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DENİYECEĞİM RESİMLERİ ÇEKTEM AMA TELEFON KABLOM EVDE EN YAKIN ZAMANDA YUKLERİM ŞU AN İŞ YERİNDDEYİM

Bir deneyin bakalım umarım bir çözüm buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor denedim arkadaki tuşa basınca bir şey olmuyor yani tuş sanki boşta gibi aksesuar olarak mı koyulmuş vitesin solunda olan tuşlar ne işe yarıyor onlar çalışıyor mesala sanırsam biri lastrik hava basıncı herhalde biride anti patinaj açma kapam tuşumu bir teyid versin bu tuşta nasıl alcağız giderkenmi dururkenmi
  • nedense yukleyemiyorum resimleri
  • quote:

olmuyor denedim arkadaki tuşa basınca bir şey olmuyor yani tuş sanki boşta gibi aksesuar olarak mı koyulmuş vitesin solunda olan tuşlar ne işe yarıyor onlar çalışıyor mesala sanırsam biri lastrik hava basıncı herhalde biride anti patinaj açma kapam tuşumu bir teyid versin bu tuşta nasıl alcağız giderkenmi dururkenmi

Soldaki tuşlar dediğiniz gibi biri lastik basıncı diğeri asr kapatma tuşu.

Sizde sağda da 2 tuş var, bu normal ancak düğmeye bastığınız halde sistem devreye girmiyorsa sistemsel bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum, bunun için de servise gitmeniz gerekir.
  • quote:

olmuyor denedim arkadaki tuşa basınca bir şey olmuyor yani tuş sanki boşta gibi aksesuar olarak mı koyulmuş vitesin solunda olan tuşlar ne işe yarıyor onlar çalışıyor mesala sanırsam biri lastrik hava basıncı herhalde biride anti patinaj açma kapam tuşumu bir teyid versin bu tuşta nasıl alcağız giderkenmi dururkenmi

Resim Link
    Resimin solunda görünen düğmeye basınca sağdaki ekran görüntüsünü göstergede görüyorsan sistem çalışıyor demektir.

Bunu gördükten sonra sistem sağ tarafta park yeri gösterir. Solda aramak için sinyal kolunu sola getirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleyman_TR -- 23 Mayıs 2013; 13:43:07 >

• ARKADAŞLAR ESİMLERİ EKLİYORUM AMA NEDENSE YUKLENİYOR AMA BURAYA ÇIKMIYOR
     Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü

• SANIRIM OLDU BU SEFER RESİMLER HERHALDE SERVİSE BAKIMGELDİĞİNDE GİDECEĞİM PARK ASİSTANIYLA İŞİM OLMAZ AMA ARAÇTA VARSA NEDEN ÇALIŞMASIN İNSANIN CANINI SIKIYOR NEYSE SERVİSE GİDİNCE HER ŞEY NASIL OLSA ORTAYA ÇIKACAK
  • UST USTA YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN BİDE BENİM ARACI ÇALIŞTIRNCA SKODA AMLEMİ ÇIKMIYOR SADECE W YANİ VOSVAGEN AMLEMİ ÇIKIYOR VALLS BEN ANLAMDIM BU İŞTEN ÇAKMAMI BU ACABA DİYESİM GELİYOR :)
  • quote:

UST USTA YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN BİDE BENİM ARACI ÇALIŞTIRNCA SKODA AMLEMİ ÇIKMIYOR SADECE W YANİ VOSVAGEN AMLEMİ ÇIKIYOR VALLS BEN ANLAMDIM BU İŞTEN ÇAKMAMI BU ACABA DİYESİM GELİYOR :)

WV amblemi çıkması normal. Radyo orijinal değil, necvox gibi sonradan takılmış bir cihaz. Ayarlarından Değiştirilmesi lazım.

Otomatik park a gelince, önceki attığım resime bakmadın herhalde. Vitesin sağ tarafındaki bagaja doğru olan düğme otomatik park düğmesi. Bu düğmeye bastığında bir önceki mesajımdaki şekil ekranda çıkıyorsa sistemde arıza yok demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.