Şimdi Ara

Skoda Superb Aralık'ta kaç bin TL iner?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 0 arac almayı düşünüyoruz ÖTV şehit muafıyetimiz var arac sitesinde 1.4Tsi 107 bin TL aralıkta ortalama kaç bin tl ye indirirler ona göre bekliyelim birde bu aracın Prestige paketine ekstra led veya bixenon gündüz ledi fln ekletmeye gerek varmı yoksa pakete dahilmi birde beyaz iç döşeme koltuk döşemede bu pakete dahilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten insan inanmak istemese de hiç bir zaman şu anda alacağınız kadar kar etmeyeceksiniz. Şu bir kaç ayda oluşan TL değer kaybı, Aralık'ta alacağınız indirimin bedelinden daha fazla olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes CLA 180d mi passat highline mi? konusunu başlattı (13 gün önce) 146 passat 0 yerine cla 180d urban 157 ye alsam ne dezavantajı olur ötv muafiyetinden yararlanıyoruz bu arada. Kısaca 1500tl ekstra aylık param kalıyo... Mesaja git » Mercedes CLA 180d Alınır mı? konusunu başlattı (13 gün önce) 146 passat 0 yerine cla 180d urban 157 ye alsam ne dezavantajı olur ötv muafiyetinden yararlanıyoruz bu arada. Kısaca 1500tl ekstra aylık param kal... Mesaja git » ÖTV 2.0 ve üstü motorlarda ne kadar? konusunu başlattı (bir ay önce) Şehit yakınlarına gelecek olan ÖTV muafiyeti 2.0 ve yukarısı araçlar içinde geçerli olur mu olursa %145 oranlı ÖTV kalkıcak mı yani ozaman 240 milyarl... Mesaja git » SIFIR Araç Önerir misiniz ? konusunu başlattı (bir ay önce) Hocam ÖTV muafiyeti yasasını beklyrm bu hakka sahibim çıkınca 10 bin tl birikmiş 55 küsüre kdrda kredi çekeblrm sizce hngi aracı alıyım leon 1.6 dşz... Mesaja git »
    2015-2016 Araç Tavsiye Eder Misiniz ? konusunu başlattı (2 ay önce) BMW 116 D - COROLLA 1.4 D - PASSAT 1.6 D - MONDEO 1.6 D BU 4 araç arasında kaldım gösteriş - yakıt - parça değişim , yenileme v.s bakımından en uyg... Mesaja git » 2016 Mondeo ÖTV fiyatı ? konusunu başlattı (3 ay önce) 113 bin tl 1.6 dizelin ötv si ne kdr ötv yi kaldırsak kaç tl olur ?
    25 - 35 Bin TL Aralığında 2008 Model Üstü Az Yakan Araç Tavsiyesi..! konusunu başlattı (4 ay önce) Merhaba bütçem başlıktaki gibidir, modeli 2008 model üstü olmalı ve az yakmasını görünümüde hoş olmasını isterim Hatchback Tarzı Olursa daha iyi olur ... Mesaja git »
    BMW İle İlgili Sorum Var Lütfen Cevaplayın..! konusunu başlattı (5 ay önce) sorularım BMW 5.20 ler için. ben şimdi bakıyorum arada uygun fiyata 40-65 bandında 5.20d lere rastlıyorum ufak tefe boya ve hasar kayıtları çıkıyor on... Mesaja git » 2. El araba alıcam nelere dikkat etmeliyim konusunu başlattı (6 ay önce) Merhaba sahibinden 48 binTL ye kredi çekip RCZ alcam fakat araba neden bu kdr ucuz hasar kayıtlı olması bence bir sıkıntı değil ama görüşlerinizi alma... Mesaja git » 2. El araba alıcam nelere dikkat etmeliyim? konusunu başlattı (6 ay önce) Merhaba sahibinden 48 binTL ye kredi çekip RCZ alcam fakat araba neden bu kdr ucuz hasar kayıtlı olması bence bir sıkıntı değil ama görüşlerinizi alma... Mesaja git » RCZ alıcam bakar mısınız? konusunu başlattı (6 ay önce) Merhaba arkadşlar garanti bankasında 75 binTL KREDİ Ödüyorum her ay düzenli olarak bunu neden söyledim şu yüzden, rcz almak istiyorum 45-50 ye sahibin... Mesaja git »

Maşallah 520den rcz ye,oradan mondeoya superbe,merak ediyorum galaksiler arası bu uçuşta kaç lt yaktın acaba?

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Yani kardeşim aralık indirimini beklemek mantıksız mı? . Şimdi yeni modeller gelicek stokları tüketmek için Baya bi indirim yaparlar diye düşünüyorum

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    İnatla konularıma cevaplar vermeni iyi niyetli imrenmene bırakıyorum şimdi uza

• Tabi canim,csb nin kitabini yazan adamlara liselilere ortaokullara bir imrenirim bir imrenirim sorma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.