Bildirim
Skoda Superb 1.4 TSI Yakıt Tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yakıta hiç bakmayın bile Symbol'den sonra uçak gibi gelir ki çok fazla yakıt tüketimi de yok şehir içi (istanbul hariç) 9 lt civarı yakar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Symbol den sonra o arac 20l yaksa yinede gormezden gelirsiniz eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz büyüklükte, hantal araç. Tüketim en az 10litre.
Test ettiğinizde neden bakmadınız?
Symbol den sonra yakıt tüketiminde şok olursun, kullanamayacağın arabayı alma lpg de takılmıyor.
çok fazla test etme şansım olmadı açıkcası 10-15 dakika sürdüm ama araba kullandığımı yeni farkettim o sürüşteki keyf tarifsiz basınca giden basında duran sessiz yumuşak güzeldi yani arabadan inmeyi canım istemiyordu yakıt konusu küçük şehirde kullanılacak bi yerden biyer en fazla 4-5 km o kadar fazla yakarmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
çok fazla test etme şansım olmadı açıkcası 10-15 dakika sürdüm ama araba kullandığımı yeni farkettim o sürüşteki keyf tarifsiz basınca giden basında duran sessiz yumuşak güzeldi yani arabadan inmeyi canım istemiyordu yakıt konusu küçük şehirde kullanılacak bi yerden biyer en fazla 4-5 km o kadar fazla yakarmı ?
en az 10 litre yakar. -
-
30 kurus sana kim dedi cok merak ettim 9-10 litre altına dusmez kocaman araba 1.6 ton flndı sanırm -
quote:
2010-2011 superb 1.4 TSI yakıt tüketimi şehir içi şehir dışı nasıldır kaç kurus yakar symbolü satıp almayı düşünüyoruz aracı test ettik araç çok büyük ama performansı çok güzel basınca uçuyor fazla yakarmı bir tanıdıkta var şehir içi 30 kuruş yakıyor diyor ?
Tanıdıksa haklı adam rölantide çalışırken 30 kuruş yakıyodur kesin -
yav araç 6 vites şehir içi 2000-2500 devirde kullanan biriyim şehirde küçük zaten trafik yok en fazla gidilen uzaklık 5-6 km o tanıdıkta ufak şehirde yaşıyor kalkıpta istanbul gibi bir yerde kullanırsan belki yakar 10 lt bilmiyorum kafam çok karışık bi al bi alma diyor -
Konfor ve donanıma birşey denmez ama o aracı gündüz gözüyle görüp beğenen var mıdır acaba?
D sınıfının en çirkin aracı :( -
30 krş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
yav araç 6 vites şehir içi 2000-2500 devirde kullanan biriyim şehirde küçük zaten trafik yok en fazla gidilen uzaklık 5-6 km o tanıdıkta ufak şehirde yaşıyor kalkıpta istanbul gibi bir yerde kullanırsan belki yakar 10 lt bilmiyorum kafam çok karışık bi al bi alma diyor
Hocam bir araç zaten en fazla yakıtı kısa mesafede tüketir. 3_4 km lik kısa mesafe kullanımlarını 9 litre nin altı çok zor eğer guzergahinız biraz yogun sa çok fazla dur kalk ve yokuş varsa 10_11 litre yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
quote:
çok fazla test etme şansım olmadı açıkcası 10-15 dakika sürdüm ama araba kullandığımı yeni farkettim o sürüşteki keyf tarifsiz basınca giden basında duran sessiz yumuşak güzeldi yani arabadan inmeyi canım istemiyordu yakıt konusu küçük şehirde kullanılacak bi yerden biyer en fazla 4-5 km o kadar fazla yakarmı ?
en az 10 litre yakar.
Yeter artık trollemekten laf etmekten biktirdin artık şurada araba sahipleri cevap versin konu vag olunca acayip komik durumlara düşüyorsun
Şurada 10 11 litre yazanların kaçı bu araca sahip kaçı uzun süreli kullandı acaba ..
Hocam sana nacizane tavsiyem skoda forumuna yazman burada sağlıklı bilgi zor cikar , malum arama sitesine skoda forumu yazarsan cikar orada muhtemelen aracın sahipleri bilgi alisvrisinde bulunuyorlardir ..
quote:
Orijinalden alıntı: linqs
quote:
quote:
en az 10 litre yakar.
Yeter artık trollemekten laf etmekten biktirdin artık şurada araba sahipleri cevap versin konu vag olunca acayip komik durumlara düşüyorsun
Asıl sen şu şakşakçılığı, vw ve vw grup övmelerini, tavsiyelerini bırak insanlara doğru bilgi vermeyi öğren. Vw grup sevebilir, tapabilirsin ama bu aracı almayı düşünen insanları kandırmaya çalışamazsın.
Kısa mesafe şehir içi kullanımla bu aracın kaç litre yakacağını düşünüyorsun?
Skoda superb tecrübem olmadı ama aynı model aynı motorlu passat tecrübem çok oldu. O araç 4-5km'lik mesafeye şehir içi 10 litreden az yakmaz. Bunda yalan bir şey yok. Kendi aracım avensis de aynı durumda daha az yakmaz. Hiç bir markayı övme ya da yerme durumu yok burada.
-
Bende 2012 Seat Leon FR vardı. 1.4 TSI aynı motor. Kullanmak çok zevklidir aynen dediğin gibi basınca fırlar ama yakıt seni çok üzecektir. Ben dayanamadım sattım yakıt beni mahvetti. Şehiriçi en düşük 9 lt yakarsın. Açık ve net. Şehirdışı en düşük 6 gördüm ama 7,5 gibi yakıyor şehirdışında da.
Şu an yeni symbol dizel kullanıyorum basınca yine fırlıyor ve yakıt hiç bitmiyor kahretsin bitmiyor gitti ya -
quote:
quote:
quote:
quote:
en az 10 litre yakar.
Asıl sen şu şakşakçılığı, vw ve vw grup övmelerini, tavsiyelerini bırak insanlara doğru bilgi vermeyi öğren. Vw grup sevebilir, tapabilirsin ama bu aracı almayı düşünen insanları kandırmaya çalışamazsın.
Skoda superb tecrübem olmadı ama aynı model aynı motorlu passat tecrübem çok oldu. O araç 4-5km'lik mesafeye şehir içi 10 litreden az yakmaz. Bunda yalan bir şey yok. Kendi aracım avensis de aynı durumda daha az yakmaz. Hiç bir markayı övme ya da yerme durumu yok burada.
Nerde ovmusum acaba bende eleştiriyorum dsg yi ovuyorum golf ü senin her vag konusunda yok soyle kötü yok böyle şurası böyle burası böyle demiyorum yüksek not aldığı çarpışma testlerinde bile çıkıp başarılı olan diğer markaları ovmuyorum , arge ye en çok para harcayan vw olduğu halde helal toyota yeni motorların teknolojik çok iyi demiyorum .. konuya dönersek kullanmamissin arabayı aynı motor başka arabalarda daha farklı yakabilir bilmediğin konularda atıp tutma , ben adama araba ile ilgili en ufak bilgi vermedin insanları kandıran ben değilim sensin kullanmadığını araba hakkında Bilgi vermeye çalışıyorsun hadsiz herif iinsanlara çamur atmadan önce sağlam dayanaklarin olsun ki böyle rezil rüsva olma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
en az 10 litre yakar.
Nerde ovmusum acaba bende eleştiriyorum dsg yi ovuyorum golf ü senin her vag konusunda yok soyle kötü yok böyle şurası böyle burası böyle demiyorum yüksek not aldığı çarpışma testlerinde bile çıkıp başarılı olan diğer markaları ovmuyorum , arge ye en çok para harcayan vw olduğu halde helal toyota yeni motorların teknolojik çok iyi demiyorum .. konuya dönersek kullanmamissin arabayı aynı motor başka arabalarda daha farklı yakabilir bilmediğin konularda atıp tutma , ben adama araba ile ilgili en ufak bilgi vermedin insanları kandıran ben değilim sensin kullanmadığını araba hakkında Bilgi vermeye çalışıyorsun hadsiz herif iinsanlara çamur atmadan önce sağlam dayanaklarin olsun ki böyle rezil rüsva olma
Başkalarına laf sokacağına önce git kendini düzelt. Başkalarında kusur bulmak kolay.
Benim mesajlarımı burada ve başa yerde bir daha alıntılama lütfen. Muhattap olmak istemiyorum seninle.
Benzer içerikler
- bmw 3 silindir benzinli motor
- 3 silindir araç alınır mı
- kia stonic yakıt tüketimi
- susuz motor temizleme spreyi zararlı mı
- araba fan açmıyor hararet yükseliyor
- kia ev4
- elektron quasar
- peugeot 308 fiyat listesi
- byd 2025
- ford mondeo 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X