Bildirim
Skoda Scala ilk Türkçe inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abdi İbrahim çalışanları çeker videoları artık -
Beklenen inceleme
Çok resmi bir video değil belki ama yine de canlı canlı Türkiye'de görmek güzel. -
scala eski nesil ile yeni nesil araçların arasında kalmış gibi... tuhaf bir model...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşeğe altın semer taksan da eşek esektir. Skoda da her zaman vw'nin merdiven altı markası olarak kalacaktır!
Bu arada kanalın hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 7 Temmuz 2020; 19:18:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beğendim, hoş bir araç. Egea HB ile aynı fiyat bandında bu daha tercih edilesi olmuş genel olarak. Amaaaa yine bana bu aracı aldırmayacak olan 2 detay var ki biri klasik dsg şanzıman ve diğeri de klima kontrollerinin mm ekrandan olması. Mecbur kalmadıkça klima kontrolleri ekrandan yapılan hiç bir aracı almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaliyet odaklı araçlarda artık klima için ekstra panel yerine ekrana gömüyorlar maalesef, psa sağolsun diğer firmaların da aklına soktu bu işi, otomatik klima olunca pek sorun olacağını sanmıyorum ama sürüş güvenliği açısından bir risk, kas hafızasıyla çevirerek çıt çıt açabileceğim klima varken klimayı açmak için ekrana tıklamak riskli bence.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Ben beğendim, hoş bir araç. Egea HB ile aynı fiyat bandında bu daha tercih edilesi olmuş genel olarak. Amaaaa yine bana bu aracı aldırmayacak olan 2 detay var ki biri klasik dsg şanzıman ve diğeri de klima kontrollerinin mm ekrandan olması. Mecbur kalmadıkça klima kontrolleri ekrandan yapılan hiç bir aracı almam.
Bagaj çok iyi , hangi motorlarla gelecek bu araç acaba
Renault da parası vw yetmeyenlerin tercihi olarak kalacak o zaman. -
araçla ilgisi bilgisi olmayan kişiler olduğu için gereksiz bilgiler var ama olsun
mesela aynanın katlanması,ısınması ve kumandadan cam açılmasını Scala nın dünyaya sunduğu nimet gibi anlatıyor kız, benim 2008 golf te bile olan özellik
En Beğenilen Yanıtlar

Abdi İbrahim çalışanları çeker videoları artık
![]() |
Renault da parası vw yetmeyenlerin tercihi olarak kalacak o zaman.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X