Şimdi Ara

SKODA ROOMSTER Kulübü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
11
Favori
99.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Tabiki tavsiye ederim ama benim bıraktığım gibi duruyorsa araç.

    2008 model, 1.4 TDI, siyah, cam tavan, full donanım, bej döşeme.

    Tahminim 170 bin civarındadır araç.

    Kendim sıfır araç almasaydım, tekrar geri alırdım aracımı.

    Fiyat konusunu bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı 35 civarındadır istediği rakam.

    Bu aracı sıfır almıştım. Geçen yıl sattım. A'den Z'ye herşeyini bilirim. Siz netleştirin hocam almaya karar verirseniz detayları konuşuruz.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Cam tavanların açılabileni yok. Cam tavanlar karartılmıştır. Siyah cam gibi durur. İç kısımda perdesi var. Manuel olarak kapatılıp açılıyor perdeler.
  • Arkadaşlar merhaba, bende roomster almak istiyorum fakat aracın piyasası hakkında en ufak bir fikrim yok 1.6 CR TDI Style (panaroma) 2012 modelli 100 000 km de aracın 26 000 TL hasar kaydı var sahibi 35 000 TL istiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba fiyat normal midir ve bu aracın hasar kaydı bulunmayanları ne kadardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayx54

    Arkadaşlar merhaba, bende roomster almak istiyorum fakat aracın piyasası hakkında en ufak bir fikrim yok 1.6 CR TDI Style (panaroma) 2012 modelli 100 000 km de aracın 26 000 TL hasar kaydı var sahibi 35 000 TL istiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba fiyat normal midir ve bu aracın hasar kaydı bulunmayanları ne kadardır.

    O arabanın en fazla edeceği 25 bin liradır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    Ben 2008 1.4 TDI 167000 kmde , 14.000 tl hasar kayıtlısını 25.000 Tl ye gecen ay aldım. Araç arkadan kazalı. Bana bu fiyat makul geldi. Arkadaşın bahsettiği araç şahsi fikrimce 31-32 bin eder, tabi önden kazalı değilse....
  • Merhabalar roomster arıyorum satan arkadaş var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, skoda ( sevdiğim bir abimim favoriti vardı ona sıdıka diyordu ben de bazen skoda yerine sıdıka diyorum) 2012 1.4 16v roomster sahibiyim, ama satmayı düşünmüyorum, hatta büyük konuşmak istemiyorum ama umarım bana yadigar olarak kalacak. Fiyatlar aşırı arttı, roomster ise insanda bir bağımlılık oluşturuyor, sıradışı dış görünüşü kendini farklı kılıyor, ekonomik imkanım olsa roomsteri Türkiye'de üretip geliştirmek için Skoda'dan haklarını satın alacağım. Bu roomster ve yeti için maalesef önce donnanımlarından sonra motorlarından ödün vererek pazarlama hatası yaptılar. 1200 Kg. bir araca 70 bg güçünde motor konulur mu? koydular. Hakbu ki ilk girdiğinde Türkiyeye 1.2 Tsi motor, lastik hava uyarısından soğutuculu torpido vb.bir sürü donanımla girdi. Piyasa koşullarında fiyatları artırmamak için donanım ve motordan ödün verdiler. Şimdilerde birbirinin benzeri veya kopyası araçlar üretiliyor.Roomster arka koltuklar klipsli aç çıkar ya da bir tur kendi etrafında çevir ön koltuğa sabitle. İsteresen arka orta koltuğu yatır, servis masası yap istersen çıkar, arkadakiler rahat uzun yol yolculuk yapsın. Bagaj desen 420 m3 arka koltukları yatırmadan ya da çıkarmadan. Arka teker üst plastik gözleri de eşya alıyor. Arka bagajın sağ ya da sol tarafına takılan plastik aparat ile bagajda bir yarım daire alanı oluşturabilir ve lastik tamirat ve hava kiti, yangın tüpü, camsil vb koymak istediğiniz aparatları buraya koyabilirsiniz. Ekonomik durumunuz iyi ve iki kişi seyahat ediyorsanız aşağıdaki swissroom box alıp roomsterde kullanabilirsiniz.





  • YENİ BİR PARÇACI BULDUM

    KARTAL ESENTEPEDE YENİ AÇILMIŞ AMA YOK YOK

    OLMAYAN PARÇA OLSA DAHİ BULMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORLAR

    SANANAYİYE YAKIN

    FİYATTA YARDIMCI OLUYORLAR

    Bİ BAKIN DERİM

    0553 719 2466

  • BÜLBÜL B kullanıcısına yanıt
    Perakis Philippeyoutube
    swissRoomBox, the world's smallest motor home set up fitting most cars. swissRoomBox, le plus petit aménagement camping-car au monde, qui s'adapte à la plupart des voitures. swissRoomBox, la instalación autocaravana más pequeña del mundo que se adapta a la mayoría de los automóviles. swissRoomBox, die kleinste Wohnmobil-Installation der Welt, passt in fast alle Autos. SwissRoomBox, l'impianto camper più piccolo del mondo che si adatta a la maggior parte delle auto.
    https://www.youtube.com/watch?v=3cy3gKwirLk&feature=youtu.be

    swissRoomBox videosunu yeniden paylaştım

  • Yedek parça sorunu var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.