Şimdi Ara

Skoda Rapid Spaceback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, forumdaki arkadaşların da yardımıyla sıfır skoda rapid spaceback almaya karar verdim. fakat çevremden skoda'nın piyasası olmadığı yönünde yorumlar aldım. özellikle babam kesinlikle satamayacağımı düşünüyor. var mı böyle bir durum?

edit: aynı yorumları seat leon için de aldım, leon da seçeneklerim arasında. seat'ın da ikinci elde satılamama durumu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 28 Ekim 2014; 17:34:15 >

• Kesinlikle boyle bir durum yok rover degil skoda bu her turlu satarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. farklı düşünen var mı?
  • octavianın belirli bir alıcı kitlesi oluşmuş fakat rapid için aynı şeyi söylemek zor. alıpta memnun olmayan ilk 5bin km içinde satan çok fazla kişi olduğundan satışı zaman alabilir. binmeye niyetiniz yoksa kesinlikle almayın.
  • Önceki aracım olan 2011 model Skoda fabiayı ilana koyduktan 5 gün sonra istediğim fiyata sattım.biraz daha düşük teklif edenleri kabul etsem 2.gün satacaktım.skodanın 2. Eli vw yada Toyota gibi olmasada fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 28 Ekim 2014; 20:54:20 >
  • Satilmayacak mal yoktur yeterki alici ve satici olsun.Bende ayni aracla ilgileniyorum Allah bir sikinti vermeyip acil satmak gerekmedigi surecede araci piyasa sartlarinda satabilirsiz bence.Aracla ilgili aldiginiz bir fiyat varmiydi bu arada?

• Milletimize Skoda diyince insanların aklına bu geliyor çünkü.
     Skoda Rapid Spaceback

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid - Golf 6
    12 ay önce açıldı
    RAPİD-LİNEA-ACCENT BLUE
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takılmayın şu piyasaya. Her malın bir alıcısı vardır. Eğer herkez böyle düşünseydi Linealardan Sümbüllerden geçilmezdi, ki hala geçilmiyor, Zaten arabayı alıp satarak piyasayı oluşturuyorsunuz.

• Onlara kalsa Mercedes,Renault ve VW dışında hiçbir markanın 2.eli yok.

Bir de Tofaş'ın var onlara göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.