Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Ana Konu (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.607
Cevap
91
Favori
454.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alligatoremr A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organikse O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba
    Bir sorum olacak arac sifir teslim alirken kaucuk paspas ucretsiz almak hakkimiz mi oluyor yoksa bayii bu da bizim ikramimiz diyerek cani isterse mi ucretsiz veriyor. Yada ikiside degil, ucretini odeyerek mi alabiliyoruz. Konu hakkinda bilgilendirmenizi rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alligatoremr -- 25 Aralık 2019; 13:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alligatoremr A kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ben alırken istemeden koymuşlardı kauçuk paspası. Bagaj havuzu istedim, veremeyiz dediler. Hatta şaft tünel paspasını bile para ile almak zorunda kaldım. Yedek parçadan faturayla çıkan bu tip şeyleri almak için ilk pazarlığa dahil edip, sözleşmeye yazdırmak lazım. Sonradan almak biraz zor.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevabiniz icin. Bircok arkadas fabrikadan gelirken icinde olmasi gereken aksesuarlarin eksikliginden sikayet etmis. Acikcasi liste yaptim aldigimda kontrol etmek icin. Ne yazikki bayiler sen almazsan baskasi alir mantigiyla is yaptigi icin en ufak ikram edilecek urunde bile para istemekten cekinmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodiaq 1.5 elite bulabileceğim bir bayii var mıdır? Baya bir bayii aradım araç yok.
    Son anda vazgeçen kredisi onaylanmayan vb sebeplerle boşa çıkan araç olursa almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yamyam galerici varken araç bulmak zor. 220 fıyat yazıyorlar utanmadan. Nefret ettim hıc işim olmaz artık galerıcılerle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de spontane araclara bakiyordum, Skoda'da takildim. Superb ve Kodiaq fiyatlari gayet uygun gözüküyor. 200-250bine adam gibi SUV bulmak imkansiz.
    Skoda'yi önceden kullanmadigim, bilmedigim icin süphe ile yaklasiyorum aslinda ama Hyundai, Ford, Opel SUV'larindan daha kalitelidir sanirim...

    Cok aciliyetim yok; Gerci 2019 Aralik kampanya fiyatlari demis ama arabalarda sürekli kampanya olmuyor mu zaten - özellikle son 1-2 yilda?
    Bir de hurda olayi; hurdalik aracim yok ki? Bayiden ayarliyorlar mi bunu?

    Ama en cok merak ettigim: Kodiaq 2020 modelleri belli mi? Tasarim vs. büyük degisiklikler olacak mi? Simdi 2019 model alip, 2020 ortasinda pisman olmayalim?

    2020 Ocak, Subat aylarinda bu kampanyalar yine olmaz mi? 2020 modeli cikana kadar, 2019 modelleri satacaklar zaten. Mart ayinda 2019 model dip fiyattan satilmaz mi? 2020 modellere yer acmak icin?
  • CoinTrends C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, Skoda Kodiaq'ı 2 aydır rakiplerine göre ciddi avantajlı fiyatlara satıyor. Kasım ayında bu fiyatlara ek olarak 70 bin sıfır faiz kampanyası da vardı. Aralık ayında da Elite donanım araçları getirerek fırsat denilebilecek fiyatlara verdi. Onlar da kısa sürede tükendi. Şu anda araç bulmak imkansız gibi. Bulunsa bile hurda teşviki yetişmez. Yeni yılda da bu fiyatların altında satılabileceğini düşünmüyorum.

    Modelde 2020 yılında açıklanan bir değişiklik yok. Aslında 2019 modelde ufak tefek değişiklikler yapıldı. Digital gösterge paneline geçiş, kör nokta uyarısının yerinin değişmesi, arkadaki amblemin kaldırılıp Skoda yazısı gelmesi, kapı koruma plastiklerinin kaldırılması gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 2 Ocak 2020; 14:0:39 >
  • Kamiq le scala gelıyor yeni suv.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda kaporasını attığım aracı aralık başı teslim aldım, 1.5tsi dsg elite paket, benim araç 18 elbrus jant ile geldi. Ekstra geri görüş kamerası, koruma ve cam filmi yaptırdım. B-HB den geçen biri olarak tabi ki de çok beğendim ve gözüme batan hiçbir şey yok. Evde tiguan highline a da sahibiz, şunu söyleyebilirim (ikisi de bizim aracımız objektif bakabiliyorum) Highline tiguanden kat kat daha iyi bir araç kodiaq. Baz özelliklerinden bahsedersek, yalıtım konfor gibi araç çok sessiz, araç içindeki muhabbet çok net ses kaybı yok denecek kadar az, malzeme kalitesi çok iyi şuan ki piyasaya göre.

    Yakıt: ev ile işim 7-8 dk lık trafiksiz ancak hız kesici tümseklerle dolu bir yol, genelde acele bir şekilde de gitmiyorum. Yol çok kısa olduğu için 7.9 a kadar düşürebildim en fazla, bir kere 40 dk lık mesafeye gittim 7.2 yaktı akıcı trafikliydi. Benim eski B-HB de 7.2 yakıyordu küçücük arabaydı o yüzden bu değerler gayet normal geliyor.

    Gelelim o meşhur Elite pakede, bir kere şunu söyliyim, araç (kamera taktırdıktan sonra) asgari olarak eksiksiz oluyor. Gerisi biraz insanın kendisini şımartmasına kalmış. Ama olsa çok iyi olur be! Dediğim şeyleri yazayım kendi çapımda,
    1-elektrikli koltuk, ya hem elektrikli değil hem aşırı kullanışsız bu vw grubunun koltukları, toyotadaki manuel ayarlar çok daha kolay ve kısa sürüyordu yormuyordu hiç.
    2-elektrikli bagaj, bagaj ağır ancak hissetmiyorsunuz ama bence olmalı bana öyle devasa bi bagaj hacmi sunuyorsan ben o bagaja ellerim dolu giderim yorgun giderim...
    3-HALOJEN FAR, bu segmente çıkıp bu seviyelere çıkıp hala baygın baygın bakan halojen farlara sahip olmak insanın canını çok sıkıyor. Eğer 1-2 seneye araba değişirsem tek nedeni bu olur diğerleri dediğim gibi tamamen şımarıklık.
    4-viraj yönlendirmeli sis farı vs de yok onu de belirteyim.

    Genel olarak büyük hacimli konforlu benzini de çok dert etmeyeceğiniz bi araç istiyorsanız kodiaq tam size göre. Gayet memnunum. Gelelim fiyata, bana 2 araç sunmuşlardı biri gri 17 jant biri metal gri 18 jant arasında tam 1000₺ vardı. Hurda bayiden 208.500₺ ye alındı, üzerine kamera ve film koruma yapıldı. Araç aksesuarları eksiksiz verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun gule gule kullanın.

    Viraj aydınlatmalı sis farını vagcom uygulaması yapan yerlerde actirabilirsiniz . Ayrıca iç aydınlatmaları da led yaptırabilirsiniz.

    17 yerine 18 jantı tercih etmeniz çok yerinde olmuş.
    17 den 19 a geçiş yaptım yol tutuşu çok farketti. Bu cussede araca 17 yeterli olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abcbombi A kullanıcısına yanıt
    Eksiksiz aksesuarları aldım demişsiniz, neler olduklarını yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler düşünücem, ben de bir kaç arkadaşa danışarak 18 seçtim, hem konfor azalmadı hem yol tutuşu artmış oldu, 19 tabi ayrı güzeldir.

    Aksesuarlar kabaca buz kazıyıcı, 2 adet şemsiye, bagaj filesi, 4 adet kauçuk paspas(tünel paspası yok) anahtarlık usb kablosu(iphone ile temazsızlık yaptı dandik bi kablo) bu kadar olması lazım unuttuğum da olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 jant kesinlikle araca hava katıyor. Yol tutuş ve görüntü olarak çok iyi ama konforu biraz baltalıyor gibi. Benim araçta gelen Hankook lastiklerin de etkisi olabilir mi bilmiyorum. Önceki aracım 17 jantlı Tucson'du. Ona göre yol kusurlarını daha çok hissettiriyor.
  • YENİ SUPERB
    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium 241.900 TL
    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige 261.400 TL
    1.6 TDI SCR 120 PS DSG Premium 255.900 TL
    1.6 TDI SCR 120 PS DSG Prestige 275.400 TL

    KODIAQ
    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Style 252.400 TL
    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige 283.400 TL


    Bunlar arasindan önümüzdeki gün, hafta veya aylarda birisini alayim diyorum.
    2019 Kasim ve Aralik kampanyalarini kacirdim. Yakin zamanda fiyatlar ne olur? Yeni bir kampanya gelir mi?
  • Aracimi haftasonu teslim aldim. Bugune kadar dizel motorlu arac kullanan birisi olarak bu arac inanilmaz sessiz geldi. Yalitim konusu gercekten cok iyi. Citroen c5 aircross ile arasinda kalmistim, tercihim kodiaqtan yana oldu. Gerek arka yolcularin rahatligi, gerekse aracin heybetli durusu en cok tercih etme sebeplerimdendir. Daha onceki aracimda fabrikasyon ince yanakli lastik vardi. Yollarda en kucuk cukuru bile hissettiriyordu. Gorunum olarak guzel ama konfor olarak sinifta kalir ince yanakli lastikler. Yakit konusunda henuz yeni oldugu icin kesin konusamam 2-3 saatlik trafikte kullanimim oldu. 30 km ortalama hizla 6.2lt gosteriyordu. Gaza biraz basinca hemen ibre yukari dogru cikacak bu gayet ortada. Sakin kullanimda en fazla 8.5 litreleri gecmeyecegini dusunuyorum. Bu cussede bir arac icin normal. Insanlarin araclarda en cok sikayet ettigi konu yakit tuketimi. Genel anlamda araclar cok fazla yakit tuketmiyor. Ulkemizde yakit cok pahali.

    Araca serviste geri gorus kamerasi, camlara film, kaputa film birde seramik kaplama yaptirdim

    Arac icinden cikan aksasuarlar. Hali paspas, havuzlu kaucuk paspas, bagaj filesi, 2 adet ilkyardim cantasi, buz kirici, 2 adet semsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alligatoremr A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, hangi paket ve ne kadara aldınız acaba? Bir de son üretilen modellerde kapı açılınca çıkan koruma plastiklerinin kaldırıldığı söyleniyordu sizin araçta var mı acaba? Şimdiden teşekkürler ve tekrardan hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smail571 S kullanıcısına yanıt
    Amin, Allah cumlemizi kazadan beladan korusun. Dogru diyorsunuz kapi korumasi tahmin ediyorum maliyetlerden dolayi kaldirilmis. Acikcasi zaten insan kendi kapisini acip kaparken dikkat ediyor. Karsidan gelene engel olmak lazim. Bu seferde sakinan goze cop batar misali surekli birimi dokunacak diye yasarsak psikolojimiz bozulur. Elite paket aldim. Kasimda siparis gecmistim. Ozellikle ocak teslim istedim iki defa mtv odeyerek maliyeti artirmayayim diye. Toplam maliyeti arac + kamera 208.500 e geldi. Seramik, kaput ve cam filmi vs eklersek 211 gibi bir rakam odedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alligatoremr -- 6 Ocak 2020; 12:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.