Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Ana Konu (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.607
Cevap
91
Favori
454.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rdr R kullanıcısına yanıt
    Tesekkur edeim hocam. Kapi korumalarini tutan kolun ucuna basinca koruyucu uclar cikiyor. Belki en mantiklisi hepsini cikarip bagaja atmak sonucta baska arac kapilarinin benim araca verdigi zarara bir faydasi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miracle40 M kullanıcısına yanıt
    evet hocam, altı cırt bantlı eşya sabitleme aparatları sağ ve sol eşya saklama gözlerinde bulunuyor, ayrıca bagaj filesi de bulunmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOS_T -- 22 Kasım 2017; 9:11:36 >
  • Yılın zam şampiyonu kodiaq. Ambition dsgye 1800 tlcik bir zam daha

     Skoda Kodiaq Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuk2427414 S kullanıcısına yanıt
    Artık döviz karşısında Skoda da saldı. Hiç kasmıyor hemen yapıştırıyor zammı.

    Skoda yakın zamanda artan fiyatlardan dolayı y.dışında sattığı daha boş donanımlı "Active" modelini getirmeye başlarsa şaşırmam.
  • Arkadaşlar aslında dışarıdan baktığınız zaman gerçekten kodiaq, özellikle ambition donanımı çok fazla zamlandı ancak muadili bütün araçlar döviz karşısında aynı tepkiyi gösterdi.

    2017 Haziran başında 124.800 TL bedelle kodiaq ambition dsg aldığımda, arkadaşım kodiaq bulamadığı için 119.500 TL bedelle hyundai tucson 1.6 tgdi elite 4*4 araç aldı.

    Aynı tarihte 2016 Kia sportage gt line exclusive araç için 132.000 TL, 2016 full donanım manuel tiguan için ise 127.000 TL fiyat teklifi almıştım.

    Günümüz koşullarında benim aracım 149.900 TL, tucson kampanyalı 141.800 TL, sportage 154.900 TL, tiguan comfortline standart donanım ise 141.860 TL.

    Kısacası yukarıda bahsettiğim tüm araçlara gelen zamlar üç aşağı beş yukarı aynı, birtek kodaiq zamdan etkilenmedi.

    Bana göre asıl konu kodiaqın ne kadar zamlandığından çok, genel olarak otomotiv sektörüne neden bu kadar zam geldiği.

    Yıllar evvel araba alma ev al sürekli fiyatı üstüne koyuyor denilirdi ancak günümüzde sanki araba almak dahamı mantıklı hale geldi bunu değerlendirmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,



    Aracım 4500 km de ve genel olarak memnunum. Fakat son 3 hafta da frenlerle ilgili sorun yaşadım.



    Ilki duran trafikte hold da iken öndeki otomatik vitesli araç ile tampon dokunuşum. Diğer araç sahibi benim arkadan çarptığımı idda etti. Gülüp geçmiştim. Taki 30-40 arası giderken tüm gücümle frene basmama rağmen badalda yavaşlamayıp aracın zıplamasına şahit olana kadar.



    Sonra müsahit yolda denedim. Abs çalıştı.



    Şimdi servisye baktırıyorum.



    Benzer deneyimi olan var mı aranızda ?



    Bostancı Erel de yapılan testlerde mekanik veya elektronik bir sorun bulunmadığını belirttiler. Bunun iin bir rapor istedim ilerde gerekebilir diye düşünerek fakat veremediklerini söylediler.

    Sonuç olarak daha temkinli kullanıyorum aracı. Sorun olmadığı konusunda hemfikir değilim servis ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktakmaz -- 8 Aralık 2017; 15:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktakmaz K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorun ile ilgili ne yapıldı paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi aksamlar herkese

    Bugun Ankarada ambition kodiaq gordum arka far ayni prestige paket gibi ful led yaniyordu. Bu vw grubunun ozellik acma sistemi ile halledilebilen birseymi merak ettim acikcasi. Ekstra opsiyon olarak almis olsa on far grubuda led olurdu diye dusunuyorum.aynen ekte ki gibi idi.

     Skoda Kodiaq Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuk2427414 S kullanıcısına yanıt
    ambition da LED gündüz sürüş aydınlatmaları LED arka farlar prestige de ve stylede Adaptif aydınlatma sistemli (AFS) FULL LED farlar ve ön far yıkayıcısı Köşe dönüş özellikli ön sis farları var yazılımsal değil donanım farkı var
  • Evet biliyorum lakin gördüğüm araçtaki arka led far grubu ambition donanım gibi C şeklinde değil prestige donanım gibi gibi tam led idi. Onu merak ettim sadece. Ön far grubu halojen iken arka far grubu full led idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuk2427414 S kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende gördüm.Ambition da bagaj kapağı üstündeki stoplarda yanmakta idi..Yazılım mı yoksa bir soket falan eklenmesiyle mi oluyor bilmiyorum ama yakında bagaj kapağının iç kısmını söküp stoplara bakmayı düşüyorum.Yapmak lazım bunu...
  • Muhtemelen opsiyon olarak ekletmiştir. Ben aracımı alırken vergiler dahil 750TL idi.
  • Arkadaşlar kodlama ile aracında gizli özellik açtıran varmı?

    Kodiaq için kodlama konusunda hiç bir paylaşım göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdr R kullanıcısına yanıt
    Sadece arka far grubunun opsiyon olarak alinabilecegini bilmiyordum. Muhtemelen oyle yapmistir alan arkadas. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GHOS_T G kullanıcısına yanıt
    Hocam, gec cevap oluyor ama yazayim, benim arac 7 koltuklu model

    1-) Onarim seti yok,

    2-) Kisisellestirme yok

    3-) Bende var degisken yukleme alani ama orada stepne ve ortasinda canton ses sistemi oldugu icin bir ise yaramamakta

    4-) Plaka gozukmuyor

    5-) Buz kaziyici yoktu ama bayi sagolsun verdi

    6-) Skoda logolu acilmamis (hala da acmadim :) ) ilk yardim cantasi verildi, yangin sondurucu verilmedi ama bende vardi zaten
  • Sabah araci calistirdigimda bolero ekrani 1-3 saniye arasinda gecikmeli aciliyor. Hava soguk hucrelerin kendine gelmesi zaman aliyor eyvallah ama bu kadar sure bana biraz uzun geldi. Bir de araci aldigimdan beri sofor kapisini kapatmak icin birkac kez acip tekrar kapatmam gerekiyor. Acaba kapi agir yeterli gucte itemiyor muyum diye dusunuyorum ancak diger kapilarda bu sorun yok. Bu iki sorunla karsilasan arkadaslar var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Hocam. Her iki sorun da bende yok. Kapı ağır ama güzel kapanıyor. Kapıda olan plastiklerden ikisi düştü, orada boşluk kalıyor. Toz falan giriyor.



    Bu arada kış lastiği hala almadım. Araştırma işini abarttım. Hangi marka aldınız arkadaşlar? Memnun musunuz? aldığınız kışlık lastikler ses ve süspansiyon açısından nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skykhan07 S kullanıcısına yanıt
    Benimde kapi kolu kirilmisti bayiye gittim once garanti disi dediler kapiyi kapatirken hizli kapatmis olabilirsiniz bu nedenle koruyucu arada kalmis olabilir dediler bende kapiyi kapatirken koruyucuyumu takip edecegim cok sacma bir neden dediler sonra baska eleman geldi garantiden degisir dedi ve 2 hafta sonra degistirdiler degistirmesi kisa surdu parcada zaten 50 tl imis ancak turkiyede henuz yok siparisle geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreslerx D kullanıcısına yanıt
    Bir ton para verip araba aliyoruz ama herifler dandik sacma sapan bir parca takiyorlarYaw arkadas baska araclara verilebilecek zarari onlemek guzel dusunce..bir de baska arac kapilarinin bizim araclara verebilecegi zararlari engellemek icin birseyler dusunselermis kiytirik bir parca takiyorlar sonra o parcayi korumak icin bir tarafimizi yirtiyoruz.

    Bu servis elemanlarinin garanti deyince bir taraflarinin tutusmasini da anlamiyorum. Skoda karsiliyor ama beyefendilerin cebinden cikiyor sanki. Kiraldan cok kiralci geciniyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drerdogan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba, bir hususa değinmek istedim. Aslında bu sipariş işi pek dediğiniz gibi olmuyor. Siparişler bayilerin ve Skoda Türkiye'nin beklentileri karşılayamadı. BU sebeten dolayıda bayiler belirli bir adet sipariş etmektense müşterinin talebi doğrultusunda araç siparişi veriyormuş. Ben direk birebir görüştüm en son kabul ettiler, bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan.Kzl.01 -- 13 Aralık 2017; 22:51:55 >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.