Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.530
Cevap
69
Favori
338.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam önce hayırlı olsun, sonra da geçmiş olsun. benim de arka emniyet kemeri 2. veya 3. binişte sarmamaya başlamıştı değiştirdiler. bazen denk geliyor galiba ama kalbinizi ferah tutun, sorun olmaz diye düşünüyorum. insan hakketten üzülüyor o kadar para verince ama sıkmayın canınızı..
  • lrfan kullanıcısına yanıt
    Günün sonunda sorun ortaya çıktı, direksiyon kutusu degismeliymis ve kusuru kapatmak için bir sonraki bakımı hediye edelim teklifinde bulundular.

Bende kabul etmedim tüketici haklarını aradim ve haklarımı öğrendim. Şimdilik ikame araç bende kalacak ve makul bir süre içinde yenisini talep etmek için itharname çektim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukuk inşallah benim tarafımda olur, mağdur olmam

• Bu tür münferit durumlar her markada olabiliyor..
    Bizim patron 2018 de X5 aldı full paket sıfır,2 kez yolda kaldı..hele birinde -10 derecede donma tehlikesi geçirmişler..
    Sonrasında uzun uğraşlar sonucu biraz fark ödeyerek farklı bir sıfır araçla değiştirdiler
    ( garantiden)

Diyeceğim o ki bu tür durumları genellememek lazım..
    Ben 6.5 yıldır Octavia kullaniyorum , şuan 205400 km de ve cebimden bakımlar hariç hiç para harcamadan..
    Skoda çok kaliteli bir araba..
    Dip not: aracı İstanbul şehir içinde kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forum üyeleri size bir sorum olacak. 2020 model passat, superb veya karoq arasında kaldım. Bugün karoq inceledim. Genel manada iç tasarımı güzel olmakla beraber kolçak, vites ve bardaklık vs alçak konumlandırılmış gibi hissettim. Daha önce SUV almamıştım. Acaba hepsi mi öyle yoksa karoq mu?

• teati T kullanıcısına yanıt
    Bir kere sedan mi istiyorsun SUV mu istiyorsun buna bir karar versen iyi olur, eğer istediğin Suv ise neden karoq aldım detaylı bir analiz paylasabilirim

• Paylaşacağınız analizin faydalı olacaktır muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: teati

Değerli forum üyeleri size bir sorum olacak. 2020 model passat, superb veya karoq arasında kaldım. Bugün karoq inceledim. Genel manada iç tasarımı güzel olmakla beraber kolçak, vites ve bardaklık vs alçak konumlandırılmış gibi hissettim. Daha önce SUV almamıştım. Acaba hepsi mi öyle yoksa karoq mu?
    Passat ve Superb tavanı oldukça alçak, o sebeple kolçak konumu yukarıda kalıyor sedan araçta. 1 hafta kadar ikame Superb kullandım, kafamı inip binerken eğmekten SUV'un rahatlığını anladım :)
  • teati T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizinle ayni durumdayim :) suan hem passat business hemde karoq prestige icin kapora verilmis durumda ve nasipse en gec martin ikinci haftasi ikiside gelmis olucak. İkisinide test ettim. Karoq yüksek oturuş pozisyonu, iniş binişteki rahatlığı güzel ama satmis oldugum golf 7 den sonra araba bir tik kalitesiz hissettirdi. Yani golfte kapi içi saklama alanlari filan halı kaplıydı yumuşak malzeme orani daha fazlaydi iç kısımda.. passatta golfteki kaliteyi aramak bir kenara daha da üst segment bir arabaya bindiğimi gördüm. İkisininde artilari var kendi icinde
    Karoq da ;
    1) yüksek oturma pozisyonu
    2) kullanim rahatlığı
    3) donanım zenginliği

Passat ta;
    1) ikinci el ( en önemli kriterlerden biri)
    2) marka algısı hatta passatin ayri bir imajının olmasi insanlarin gozunde özelikle
    3) verdiği kalite hissi
    4) fazladan 60 lt bagaj hacmi ( benim için onemi var)

İsin özü hala tam anlamiyla karar vermis değilim. Suan passat bir tık onde gibi ( ikinci el faktörü sebebiyle). Bazilari için cok kolay bir tercih olabilir ama insan şu asamada suv mu sedan mı tercihini bile yapmakta zorlaniyor. O yüzden seni cok iyi anlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1310 -- 23 Şubat 2020; 22:58:35 >

• erenyener E kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum hocam paylaşırsanız :)

• Arkadaşlar Karoq, Sportage, Tucson, c5 Aircross arasında kaldım. Ne dersiniz? Karoq'un bu araçlara avantajı, dezavantajı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leafblower

Arkadaşlar Karoq, Sportage, Tucson, c5 Aircross arasında kaldım. Ne dersiniz? Karoq'un bu araçlara avantajı, dezavantajı nedir?
    Karoq'un avantajı Alman mühendisliği. Belirtmiş olduğunuz diğer araçlar da iyi araçlar. Tasarımları, donanım zenginlikleri, konfor, yol tutuş, fiyat ve ikinci el değeri gibi faktörler seçim yapmak için değerlendirilen unsurlar. Bunlarla alakalı çok sayıda video mevcut, izleyebilirsiniz veya vaktiniz varsa yetkili bayilerde araçları görüp test sürüşü yapabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış, içinize sineni zaten alırsınız.
  • 1.5 tsi dsg premium için yakın zamanda teklif alan var mı, ne kadar?

• arkadaşlar, karter koruma taktıran var mı? gerekli mi? taktıranlar kaça taktırdı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

arkadaşlar, karter koruma taktıran var mı? gerekli mi? taktıranlar kaça taktırdı acaba?
    Araç yüksek, ben gerek duymadım.
  • 225.000 tlye 2019 aralık çıkışlı 9.000km 1.6 tdi dsg style paket (cam tavan + hayalet ekran) almış bulunmaktayım. Nokta hata yok sıfır gibi 3 aylık araç. Merak ettiğim konu arkadaşlar: Prestige paketinden 18 inç jant haricinde (benimki 17lik) bir fark var mıdır bu pakette? Prestige paketinin sıfırı 257.000tl falan gözüküyor listede. Nispeten uygun bir fiyata aldım diye değerlendiriyorum şu anki anormal şartlarda.

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.
    skoda sitesindeki bilgileri baz alırsak 2019 style (hayalet ekran+cam tavanlı ile) ile 2020 prestige arasında jant ve geri görüş kamerası farkı bulunuyor. kamerayı 1600 tl ye servis takıyor. fiyatlar hakkında yorum yapmak giderek zorlaşıyor, ilginç bir "alan kazanıyor" dönemi başladı. dur bakalım nereye gidecek.
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler. Kamerayı taktıracağım bugün yarın ben de. Jant da cok dert değil 17 inç de güzel duruyor gibi. Valla fiyatlar bi garip evet. Kendi Leon'umu da aldığıma göre iyi fiyata satınca Karoq'a terfi ettim. Umarım memnun kalırım, hayırlısı.

• Hayalet ekran premium pakette opsiyon olarak alınabiliyor mu?

• Alınabiliyor 8.000 TL farkla. Bugün fiyat aldım premium cam tavanlı 241.000 TL hayalet yok

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.