Şimdi Ara

Skoda Kamiq Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scalaq ın yükseltilmiş hali. Tamamen mantık aracı. Dedikleri gibi puma mesela çok hoş duruyor bunun yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 tsi dsg premium paket 197 bin tl bence iyi fiyat rakipleri kıyaslayınca.

İstanbul ve çevre illerde 10 a yakın bayi aradım.. tabi ki araçların hepasi satılmış..

230.bin tl den ilanlarda görürüz bir kaç haftaya..

• aracın tipe bak fiyatlara bak. sw zaten bizim ülkemizde pek tutan bir model değil skoda al arabanı git kardeşim sana müşteri çıkmaz buradan.

Biz millet olarak TOGG için para biriktiriyoruz. benim 2011 model insigniayı satıp TOGG alacam.

• B-suv ları 200-250 bin bandına çekip alıştırmaya çalışıyorlar sanırım. Bsuv küçük yüksek araç, bu kadar. Şaka mı bu. Valla neye niyet dustera kısmet olacak bu gidişle, en azından tarlaya sürerim :)

• Skoda Kamiq Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

• Bazı araçların donanımlarını araştırmadan basit bir Fiyat araştırması Polonya- Türkiye pazarı karşılaştırma adına

Skoda Kamiq polonya zlotisi

1.0 TSI 85 kW (115 hp) automatyczna, 7- DSG Ambition Donanım 85 650 zł, Style Donanım 93 650 zł, Monte Carlo 97 100 zł

1.5 TSI 110 kW 150 hp 7-DSG - Ambition Donanım 92 350 zł , Style Donanım 100 350 zł , Monte Carlo 103 850 zł

Yani en üst donanım şanzıman ikilisi Monte Carlo 103.850 bin zloti

Ford Puma polonya zlotisi

1.0 EcoBoost 125 Hp Manuel 6 Titanium - 85 200 zl- ST-Lİne 89 900 zl

1.0 EcoBoost Hybrid 155 hp Manuel 6 - 89 900 zl - ST-Line 94 600 Zl

C suv Toyota Ch-R Polonya

1.2 Turbo 116 Hp 6 ileri 97.400 Zl başlangıç fiyatı, 1.8 Cvt Hibrit 112.400 Zl başlangıç fiyatı

Peugeot 2008 Polonya

1.2 PureTech 100 hp S&S Manuel 6 Active 84 400 zł, 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 Allure 108.200 zl, 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 GT-Line 121.900 Zl

Honda HR-V polonya

Executive 1,5 i-VTEC CVT 130 hp 115.500 zl, Sport 1,5 VTEC TURBO 182 hp CVT 125 400 zl

• Aracın donanımlarına göz ucuyla baktım, günümüz şartlarını düşünecek olursak bu dolulukta ve otomatik bir suv 198 bin tl ye rakiplerinin baya önüne geçer.

• O nasıl isim lan kamil gibi 🤣

• artenis kullanıcısına yanıt
    Şu maymunun ne derdi olacak , ekmek elden su gölden tabiki ekonomi iyi diyecek ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim, gördüm, beğendim

Bugün, Alturdaki lansman aracını inceleme fırsatım oldu, ben büyük beklentiler ile gitmedim ama ilk dikkatimi çeken şey ekrandan görüldüğü gibi büyük olmadığı, ama iç hacmi çok iyi ve arka koltuklar çok tatmin edici babamın dediğine göre arka tarafı geniş tutmuşlar ama bagajdan çalmışlar, sürüş pozisyonu gayet iyi yüksek bir hatchbackte gibi hissediyorsunuz, t-roc’a gücü yetmeyen benim aklımı çeldi.

1.6 dizel+cam tavanlısına 248bin liraya sahip olabiliyorsunuz,

1 litre benzinli olan araçta çok makul 210 bin (cam tavanlı), fiyatları şimdiki seviyede tutarlarsa talep görüceğine eminim.

18 jant opsiyonu olmalıyıdı, 205/55/r17 yetersiz diye düşünüyorum, 225/45/r18 opsiyon olarak sunulmalı, güzel bir jant ile daha hoş durucağına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keynesien

Gittim, gördüm, beğendim

Bugün, Alturdaki lansman aracını inceleme fırsatım oldu, ben büyük beklentiler ile gitmedim ama ilk dikkatimi çeken şey ekrandan görüldüğü gibi büyük olmadığı, ama iç hacmi çok iyi ve arka koltuklar çok tatmin edici babamın dediğine göre arka tarafı geniş tutmuşlar ama bagajdan çalmışlar, sürüş pozisyonu gayet iyi yüksek bir hatchbackte gibi hissediyorsunuz, t-roc’a gücü yetmeyen benim aklımı çeldi.

1.6 dizel+cam tavanlısına 248bin liraya sahip olabiliyorsunuz,

1 litre benzinli olan araçta çok makul 210 bin (cam tavanlı), fiyatları şimdiki seviyede tutarlarsa talep görüceğine eminim.

18 jant opsiyonu olmalıyıdı, 205/55/r17 yetersiz diye düşünüyorum, 225/45/r18 opsiyon olarak sunulmalı, güzel bir jant ile daha hoş durucağına eminim.

Hocam,210 K ya 1.0 araçlar yada 248 K ya dizel araçlar ne zaman teslim? Eğer hazırda araç yoksa verdikleri rakamlar afaki kalır (özellikle 1.0 zamla birlikte ÖTV dilim değiştirebilir)

• Keynesien K kullanıcısına yanıt
    Merhaba , benim rezeve ettiğim 1.0 + cam tavan+ hayalet+ led 232 diyorlar. Sizde teklif formu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: leopar35

Merhaba , benim rezeve ettiğim 1.0 + cam tavan+ hayalet+ led 232 diyorlar. Sizde teklif formu var mı

hocam ne zaman teslimdi ve hangi bayi? bu araclarin 215 altinda kalacagini soyluyorlardi, gececegini bilinse 1-2 ozellik kirpilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Talep çok ama neye göre çok? Söyleyeyim. Getirdikleri araç sayısına göre çok tabi. Adamlar 4bin araç getiriyor, başvuru sayısı 8bin. Çok tamam ama getirdikleri araç sayısı ne ki? Bu ülkede 85 milyon insan yaşıyor. Ülkede 20 milyon küsür araç var. Bundan 8-10 sene evvel araçlar 50bin 50bin girerdi ülkeye. Almanyada wv bir sene de tek modelinden 80bin 100bin satış yapıyor (touareg).

Tekrar söylüyorum talep çok değil. Maalesef araç gelmiyor

Karoq, ülkemize geldiğinde de aynı terane vardı. Siparişlere yetişemiyorlardı sözde. Hani nerede o araçlar? Yollarda çok az görüyoruz.

• Yahu arkadaş ne diye manuel baz versiyonuda getirip satmıyorsunuz 150 bine falan.Niye milleti dsg ve tek donanım paketine mecbur bırakıyorsunuz!Nasıl bi pazarlamadır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 19 Temmuz 2020; 0:55:51 >
  • leopar35 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba araç hangi renk ve teklif formunu atabilir misiniz hocam ben de aynı motor ve opsiyonda kendime opsiyonlamıştım en azından fikir sahibi olurum?

• Alana hayırlı olsun çok para 😃

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.