Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
45
Favori
149.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lrfan kullanıcısına yanıt
    El freni platformdan (mqb-a0) dolayı mecburen öyle. Makyajlı kasada belki elektroniğe dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 23 Temmuz 2020; 18:13:37 >
  • meyegen M kullanıcısına yanıt
    Heheheh 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor1 Turkiyeyoutube
    2020 Skoda Kamiq 1.0 TSI Premium İlk Sürüş | Küçük bir Karoq'tan Fazlası!
    https://www.youtube.com/watch?v=eAQYhm3B_4g
  • Zam geldi Kamiq’lere, Salı’dan itibaren geçerli olacak. Sanırım diğer modeller de nasibini alır Skoda’da.

Opsiyonlu 1.0’lar 250k civarına çıkıyor.

• from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Sitesinde böyle bir bileği yok nerden bileği aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Zam geldi Kamiq’lere, Salı’dan itibaren geçerli olacak. Sanırım diğer modeller de nasibini alır Skoda’da.

Opsiyonlu 1.0’lar 250k civarına çıkıyor.
    Evet ben lansmanda sordugumda sonraki parti icin 1.0 opsiyonlu 250 demislerdi daha once paylastigim gibi.

Gelsin daha da cok gelsin 300-500 bu millet almaya devam eder bu kafayla.. asagidaki linkte arkadas cok guzel isyan etmis ama elden bir sey gelmiyor, millet almaya devam ettikce bize her sey mustehak.

Sami Tekcanyoutube
    ÖTV İNDİRİMİ 2020 ARABA FİYATLARI YENİ YASA VE DÜZENLEME
    https://www.youtube.com/watch?v=31S7tuyUCAA&feature=youtu.be

• B sinifi yerden yuksek fabia 200.000 den kurus fazla etmez
    Alana hayirli olsun sokaga atacak param yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

B sinifi yerden yuksek fabia 200.000 den kurus fazla etmez
    Alana hayirli olsun sokaga atacak param yok
    Aynen hocam altinizda arabaniz varsa bu donemde bu cakallara para kaptirmamak lazim. Kur yuzde 10-15 artarken fiyatlar yuzde 30-40 artti, bu firsatciliktan baska bi sey degil. Buna canak tutan millete de diyecek lafim yok...

• leopar35 L kullanıcısına yanıt
    Ben Skoda kadar aşagilık bir firma görmedim 260 milyar oldu dediler bugün gelişmişti aracım iptal ettim rezij bir kurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasino86

Ben Skoda kadar aşagilık bir firma görmedim 260 milyar oldu dediler bugün gelişmişti aracım iptal ettim rezij bir kurum
    Ben peugeot’ya cok sovmustum fiyatlari ucurdular diye ama hepsi ayniymis demek. Hicbirimiz almasak seve seve dusecekler ama sizin iptal ettiginizi baska bir akilli arkadas bugun alir maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commander3467 -- 28 Temmuz 2020; 11:33:43 >
  • Yasino86 Y kullanıcısına yanıt
    Şuan tüm firmalar bu şekilde daha zam gelmeden bile zamlı satmaya çalışıyor. Bizim rezerve ettiğimizde kesin 260 derler o zaman.

• quote:

Lansman fiyati diye 100 araba mi getirdiler ne yaptilar anlamadim, siparis verirken guzel kandirmislar bizi gercekten. Bizimki de 15 gun sonra gelecek, bize de 280 derler guzel bir sinirlenip, atisip cikariz

• quote:

Bende asiri sogudum
    Olsem daha arabasini almam
    1000 motor b suva 250/260 bin verecek kadar zengin degilim

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Peugeot bu firmaya göre çok daha dürüst tutup da şunu demiyorlar lansman fiyatı 5 gün geçerli gibi ne yazık ki bu volkswagen sayesinde ayakta duran bu firmaya güvenip hareket etmişim diyorum neyse elbet bunların da bir dönüşü olur bir gün inşallah kendilerine

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak uygun değil ama Fabia ile arasında dağlar kadar kalite farkı var. Çoğu c suvda olmayan işçilik ve donanım var. Öyle gömülecek bir araç değil. Euro 8.25 lira olmuş.

• quote:

Fiyat olarak uygun değil ama Fabia ile arasında dağlar kadar kalite farkı var. Çoğu c suvda olmayan işçilik ve donanım var. Öyle gömülecek bir araç değil. Euro 8.25 lira olmuş.
    Euro 8,6 civarı ve yine zam geldi Skoda’lara da. Kamiq 1.0 premium baz paket; 234.900,00 TL.

• quote:

Euro 8,6 civarı ve yine zam geldi Skoda’lara da. Kamiq 1.0 premium baz paket; 234.900,00 TL.

Alıntıları Göster
    EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 26 Ağustos 2020; 8:46:58 >
  • Kadirizm_TR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.